עבור לתוכן

מה החבילה אינטרנט הכי טובה שיש היום בארץ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

אז ככה כרגע אני מחובר בחבילה די עלובה בשבילי 1.5/96K בקיצור אנחנו רוצים לשדרג את החבילה אבל לא בטוחים בקשר לכמה דברים..

בואו נגיד שהכסף לא משחק פה תפקיד (לפחות בינתיים) מה החבילה הכי טובה שאני יכול לקחת דרך הוט ו-012 (וזה חשוב שרק אלה כי לאבא שלי יש מבצע מהעבודה שזה יוצא נורא זול ביחד עם הטלוויזיה ועוד דברים אז לא נעזוב אותם אז חשוב חבילות רק דרכם) בקיצור מה החבילה הכי טובה שאני יכול לקחת וכמה זה אמור לעלות? ואם יש עוד פירוט על חבילות מומלצות אני אשמח לשמוע...

אגב אפשרי להתחבר בארץ דרך חברה מחול זאת אומרת להביא איזה חבילה מחברה מאנגליה סתם לדוגמא ולהתחבר דרכה בארץ?

ומה החבילה הכי טובה שיש בארץ בלי קשר להוט ו-012 יעני מכל חברה שיש?

תודה רבה לעוזרים!!! :yelclap:

פורסם

5MBIT...

300 שקל..לא משתלם..אבל הכי מהיר.

העלה ניראה לי 2MBIT או 1.

פורסם

באותה הזדמנות אני אשאל,מישהו פה מחובר לנטוויז'ן ADSL ויש לו חבילה של 2 מגה?אם כן,מה ההאפלואד?

פורסם

באותה הזדמנות אני אשאל,מישהו פה מחובר לנטוויז'ן ADSL ויש לו חבילה של 2 מגה?אם כן,מה ההאפלואד?

את הupload שלך אתה יכול לבדוק ב

cables2.netvision.net.il .

תעלה קובץ למשך דקה ותכתוב כאן את המהירות.

פורסם

תלוי אם מאוד חשוב לך ה-Upload או לא..

יש את ה-5 מגה עם 256 קיי העלאה

או 2 מגה עם מגה העלאה

Ur choice

XTPE - אני מחובר לחבילה ששאלת לגביה בבדיקה יצא לי (16KBps(128kbps

בד"כ בתוכנות שיתוף וכו' מגיע ל-13-14

פורסם

לי יש 2 וחצי מגה והעלה אני יבדוק בטח על הפנים חח מוריד על 300 בכיף יצא לי 18.1 אז יש לי 156? או משו כזה?

פורסם
  • מחבר

כמה עולה חבילה של 2 מגה הורדה 1 מגה העלאה זאת חבילה מעניינת מאוד בשבילי כי חשוב לי UP טוב...

ויש את החבילה הזאת דרך 012 והוט?

פורסם

כמה עולה חבילה של 2 מגה הורדה 1 מגה העלאה זאת חבילה מעניינת מאוד בשבילי כי חשוב לי UP טוב...

ויש את החבילה הזאת דרך 012 והוט?

אם אני לא טועה בסביבות ה-300 שקל(תשלום להוט+ספקית)

להוט בטוח יש את זה (כי רק בכבלים בינתיים יש 1 מגה אפלואד, בארץ ב-ADSL עדיין יש רק 256)

ל-012 אני כמעט בטוח שיש, תברר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים