פורסם 2006 באפריל 2319 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3242633,00.html מר תולעת פתח חנות חדשה אנחנו משלמי המיסים נותנים לו תסחורה והוא מוכר תיקים שחלקם לא היו קימים בעבר כדי להרויח תשם כבוד ראש הממשלה הבעיה שמבחינת רבים כמוני הוא תמיד יהיה מר תולעת ובימקום להגדיל את סל התרופות או דברים מועילים אחרים הוא יתקפל למר שפם שמיתחזה למר חברתי והוא בטח יתקפל גם למר פינגוין ולמר מקל הליכה וכו וכו טוב אתם לא חיבים ליתיחס לזה -אני מנסה להביע עריכה תודה RK כעס בדרכים מקוריות
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים לא צריךאבל זאת בעיה שמפלגת השלטון מקבלת כ"כ מעט מנדטים וצריכה קואליציה רחבה בשביל התוכניות שלה
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים קל לקרוא לו תולעת, אבל איזו ברירה אחרת יש לו?אתם רוצים בחירות שוב?כן. אם הבן אדם לא מסוגל להרכיב ממשלה (כי הוא חתיכת אפס סמרטוט), אז שלא ירכיב.ממש חוכמה גדולה לקחת רבע מחברי הכנסת ולתת להם תיקים (וזה עוד לפני סגני שרים) כדי שיסכימו להיות בממשלה שלך...
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים מחיר של בחירות הוא הרבה יותר גבוהה.גם אני לא חושב שזה ראוי, אבל כנראה שאין לו ממש ברירה(הוא לא עושה את זה כי בא לו)
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים נו, אז שהנשיא יתן לעמיר פרץ להרכיב את הממשלה. מה הבעיה?צריך להגביל בחוק את מספר השרים שיכולים להיות בממשלה. זאת פשוט חוצפה.
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים היה חוקביטלו אותו :-\אבל למה נראה לך שפרץ יצליח להרכיב ממשלה עם פחות שרים?בכל מקרה, אני מקווה שכל הביקורת תעזור קצת לצמצום מספר השרים
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים למה? כי אומנם אני לא מסכים עם הגישה הכלכלית שלו, אבל הבן אדם יודע מה הוא עושה ויש לו קבלות (עובדה שהוא הוציא כלכך הרבה מקדימה). אם הייתי צריך לבחור מישהו שידאג לאינטרסים שלי (בלי קשר לדעות שלו), הייתי בוחר בו ללא ספק..
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים אני אכן חושב שהוא סמרטוט. וכן, בחירות חדשות, אם בעקבותיהן יצטמצמו מספר השרים למספר ה(יחסית) סביר של 18, יהיו זולות למדינה, בסופו של דבר.מצד שני, אם צריך לבזבז 800 מיליון דולר כדי לשמור על מדיניות כלכלית יחסית שפויה (כלומר תיק אוצר לא בידי פרץ), אז אולי זה שווה...
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים בחירות חדשות יהיו הרבה יותר יקרותרק יום שבתון עולה יותר ממליארד למשקובנוסף יש את העלות הישירה של הבחירות לקופת המדינה (שגם שם הסכום גדול)למה? כי אומנם אני לא מסכים עם הגישה הכלכלית שלו, אבל הבן אדם יודע מה הוא עושה ויש לו קבלות (עובדה שהוא הוציא כלכך הרבה מקדימה). אם הייתי צריך לבחור מישהו שידאג לאינטרסים שלי (בלי קשר לדעות שלו), הייתי בוחר בו ללא ספק..ועדייןגם פרץ יצטרך את קדימה ואת ש"ס ואת הגמלאים...הבעיה היא הסחטנות של כל המפלגות (גם של קדימה) ולא אולמרטמצד שני, אם צריך לבזבז 800 מיליון דולר כדי לשמור על מדיניות כלכלית יחסית שפויה (כלומר תיק אוצר לא בידי פרץ), אז אולי זה שווה...וואללה, החלטת שתיק אוצר אצל פרץ זאת מדיניות כלכלית לא שפוייהעל סמך מה בדיוק?
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים אני אכן חושב שהוא סמרטוט. וכן, בחירות חדשות, אם בעקבותיהן יצטמצמו מספר השרים למספר ה(יחסית) סביר של 18, יהיו זולות למדינה, בסופו של דבר.מצד שני, אם צריך לבזבז 800 מיליון שקל כדי לשמור על מדיניות כלכלית יחסית שפויה (כלומר תיק אוצר לא בידי פרץ), אז אולי זה שווה...
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים פחות לקוח אחד בחנות של התולעת http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3242758,00.html
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.