פורסם 2006 באפריל 2219 שנים הוא על 56 מעלות כרגע, ממש חם עכשיו וכנראה שכך זה יהיה כל הקיץ. אני חושב שאני בבעיה. בחורף הוא לא עבר את ה50 במאמץ עד כמה הוא יכול לסבול? מה הטמפ' ה"אדומה" שלו?
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים הטמפרטורה המומלצת היא 55 מעלותהכוונה בטמפרטורה מומלצת היא שכדאי לרדת ממנה כדי להאריך את חיי המעבדבהנחה שאתה מחליף מעבד כל שלוש שנים אתה יכול להיות רגוע עם 56 מעלות
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים כעיקרון למובייל יש פליטת חום נמוכה יותר, לכן אמור לעבוד בטמפ' נמוכה יותר.אף פעם לא עברתי את ה45-50° בעומס מלא עם thunderbird\palomino\barton עם קירור שקט מאולתר.
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים נכון שלרוב הוא יהיה קצת יותר קריר אבל אתה עדיין יכול להרשות לעצמך אותם טמפרטורותוד?ימ?ש??ק?י... אני לא חושב שאתה יכול להרשות לעצמך להגיד כאן "קירור מאולתר" בלי להביא איזה תמונה אחרכך...
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים מחבר העניין הוא שעשיתי לו קצת OC ל-2.05MHZ (מ-1.8MHZ) לכן הוא קצת מתחמם אולי.. בכל מקרה בקרוב ארכוש כנראה TT BT אז הכל יסתדר אני מקווה. או שהכל ילך קאפוט כי אני לא ארכיב טוב + מאוורר 120MM מכניס אוויר קר בחזית, ואחד מאחור מוציא. דרך אגב יש לי גם 5 הארדיסקים שם שמחממים נורא את העניינים.
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים הסטיקי עם התשובות ממש מול העיניים שלך בפורום!http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=65412.0
פורסם 2006 באפריל 2519 שנים מחבר תודה רבה, מתנצל שלא שמתי לב קודם, פשוט פתחתי את הדיון בפורום מעבדים בהתחלה והוא הועבר לכאן
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.