פורסם 2006 באפריל 2219 שנים אני מתכוון לאיקסים המוקפים בירוק, רציתי לדעת אם אפשר להעלים אותם פשוט שלא יהיו שם:http://forums.ort.org.il/files/175/2357232/8333478.PNGובנוסף: האם יש אפשרות שאני רושם בשורת כתובת: "תחזית" וזה אוטומטית נכנס לי ללינק של אתר התחזית שאני בוחר מראש.
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים מחבר אולי בגלל שאני משתמש בגרסה האחרונה? סליחה טעות שלי חברים, זה בגלל Extension שהשתמשתי בו. עכשיו מצאתי שם אופציה לבטל את זה, בעזרתכם! תודה רבה עכשיו רק נשארה השאלה השניה: איך אני עושה שארשום משהו בשורת כתובת וישר זה יכנס לי לאתר? כלומר לשייך לינק למילה.
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים לא קשור , גם אני ואין לי את האיקסים האלה תתקין תוסף שנקרא "tabbrowser preferences" אני חושב שהוא יסדר לך את זה ראיתי שהסתדרת
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים מחבר עכשיו רק נשארה השאלה השניה: איך אני עושה שארשום משהו בשורת כתובת וישר זה יכנס לי לאתר?כלומר לשייך לינק למילה.
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים יש כזה דבר?ובנוסף: האם יש אפשרות שאני רושם בשורת כתובת: "תחזית" וזה אוטומטית נכנס לי ללינק של אתר התחזית שאני בוחר מראש.
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים מחבר כן, היה לי את זה במקסטון, כשהתקנתי את הפיירפוקס בזמנו הוא ייבא לי את ההגדרה הזו, כשאני רושם בעברית "תחזית" בשורת כתובת, אני מגיע לאיזה עמוד שהגדרתי מראש (במקסטון).רציתי לדעת איפה אפשר להגדיר את זה בפיירפוקס.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.