עבור לתוכן

Act Of War: High Treason, נתקעתי במסך 3...

Featured Replies

פורסם

תיאור המסך (3): מתחיל בזה שסרג'נט OZ נוסע לאיזה מפגש עם מישהו, חוטפים אותו ואני צריך לחלץ אותו...תוקעים אותי באמצע המסך, יש 3 בניינים של כסף שאני צריך להשתלט עליהם, אבל כל אחד מפוצץ אויבים, אין לי מבחר בכלל של נשקים וצבא, בקיצור קשה קשה!

מישהו משחק במשחק ויכול להדריך אותי איך לעבור את המסך?

שמעתי גם שיש אנשים שמפרסמים מדריכים למשחקים, במדריכים מפורט כל מסך איך לעבור מה לעשות וכו'...מישהו מכיר אחד כזה ל-HIGH TREASON?

פורסם
  • מחבר

אף אחד לא משחק במשחק הזה או מכיר מדריך למשחק?

פורסם

אחי תכנס לGAMESPOT יש לך שם WALK THROW

יש לך שם איך לעבור את כל השלבים של המשחק ..

כל מה שאתה צריך לעשות זה לרשום את השם של המשחק !!

פורסם

סיימתי את המשחק אבל ראיתי שאתה מחכה די הרבה זמן לתשובה אז אמרתי לעצמי שאני אחזור על המשימה בשביל לראות למה אתה כל כך מסתבך(אגב אתה יודע שאתה יכול פשוט לדלג עליה כי אתה יכול לבחור לשחק באיזו משימה שאתה רוצה).

בכל מקרה זו לא משימה כל כך קשה, מה שעשיתי הוא פשוט להשתלט קודם כל על הבניין של הכסף שנמצא בפינה השמאלית תחתונה של המפה, אןי עליו הרבה הגנות ודי קל להגיע אליו, כמה חיילים יספיקו בהחלט, אחר כך בניתי הרבה חיילים ולקחתי שני רכבים של סטרייקר מבין השלוש שקיבלתי בהתחלה ופשוט איגפתי את הבניין שבו ממוקם הסמל, לא צריך לבוא לשם ראש בראש כאשר אתה מוקף בבניינים ויש אויבים ורכבים מכל עבר כי זאתי פשוט תהיה מלכודת מוות, פשוט תגיע מאחורה, תביא כמה חיילים מהפרוזדור הצר כדי בכל זאת ליצור מתקפה משני כיוונים, וזהו אתה מחלץ את הסמל.

בכל מקרה אל תשכח לשדרג את מערכות הנשק של הרכבים, זה מוסיף להם כוח אש רב ומקל על עשיית העבודה.

בהצלחה. :xyxthumbs:

untitled1ut2.th.jpg

פורסם

יצא לי לשחק ככה בסקרימיש אני לא אוהב קמפיין ולא הישתנה כלום אין יחידות חדשות אין ספינות ים וכו מוזר ...

פורסם
  • מחבר

סיימתי את המשחק אבל ראיתי שאתה מחכה די הרבה זמן לתשובה אז אמרתי לעצמי שאני אחזור על המשימה בשביל לראות למה אתה כל כך מסתבך(אגב אתה יודע שאתה יכול פשוט לדלג עליה כי אתה יכול לבחור לשחק באיזו משימה שאתה רוצה).

בכל מקרה זו לא משימה כל כך קשה, מה שעשיתי הוא פשוט להשתלט קודם כל על הבניין של הכסף שנמצא בפינה השמאלית תחתונה של המפה, אןי עליו הרבה הגנות ודי קל להגיע אליו, כמה חיילים יספיקו בהחלט, אחר כך בניתי הרבה חיילים ולקחתי שני רכבים של סטרייקר מבין השלוש שקיבלתי בהתחלה ופשוט איגפתי את הבניין שבו ממוקם הסמל, לא צריך לבוא לשם ראש בראש כאשר אתה מוקף בבניינים ויש אויבים ורכבים מכל עבר כי זאתי פשוט תהיה מלכודת מוות, פשוט תגיע מאחורה, תביא כמה חיילים מהפרוזדור הצר כדי בכל זאת ליצור מתקפה משני כיוונים, וזהו אתה מחלץ את הסמל.

בכל מקרה אל תשכח לשדרג את מערכות הנשק של הרכבים, זה מוסיף להם כוח אש רב ומקל על עשיית העבודה.

בהצלחה. :xyxthumbs:

untitled1ut2.th.jpg

אני אוהב לשחק במשחק מההתחלה עד הסוף בלי לדלג, עד שאני מסיים את המשחק (אני יכול לשבת שנים על משחק)...תקרא לזה אובססיה או איך שאתה רוצה :silly:

תודה לך על ההצעה, אני אנסה אותה ואחזיר תשובה במהרה! :xyxthumbs:

פורסם

אני אוהב לשחק במשחק מההתחלה עד הסוף בלי לדלג, עד שאני מסיים את המשחק (אני יכול לשבת שנים על משחק)...תקרא לזה אובססיה או איך שאתה רוצה :silly:

בכלל לא אובססיה, its the way it meant to b played :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אוקיי, עברתי את המסך! ;D

WarMachine תודה לך על העזרה, לא עשיתי בדיוק כמוך, אבל השתמשתי בטקטיקה שלך...לא לבוא פנים מול פנים. :xyxthumbs:

עשיתי פעולות טרור קטנות, לאט לאט עד שחיסלתי את כל הטנקים והחיילים שם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים