פורסם 2006 באפריל 2619 שנים אתה רואה את סתם מחרטט בן אדםתלך אליו שוב פעםתגיד לו שישים הכל על VERY HIGH ואת ההגדרה של המים על ULTRAתגיד לו שישים מהדרייברים AA 6X ו AF 16X תפעיל את FRAPS שם ותיכנס לשלב הראשון במשחק שיוצאים מהדלת שם ורואים כל העולםואז תגיד לי כמה FPS הוא קיבל טוב ?אני מדבר איתך על 16AF שזה הכי הרבה ואתה מדבר איתי על 8AF נו באמת ...
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים סבבה אני ילך עליו מחר כל הכבוד עכשיו אני מבין מי מטומטמם חחחוגם שמור על שפה יפה אני לא קראתי לך מטומטם
פורסם 2006 באפריל 2619 שנים סבבה אני ילך עליו מחר וגם שמור על שפה יפה אני לא קראתי לך מטומטם מי שמדבר שטויות הוא לא מטומטם ? חחח איזה רציני אתה תבדוק אצל חבר שלך רק שתדע אני מקבל איזה 25FPS בערך
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים מצטער להודיע אבל אין במשחק 16AF יש מקסימום 8.אני לא בדקתי כמה אני מקבל שם עם שלי אבל במפות יותר רציניות ברשת אני מקבל יותר מ40 FPS אז שם אני מגיע ל 60 כמו כלום.
פורסם 2006 באפריל 2719 שנים למה להפעיל בדייברים ? אם אין במשחק אפשרות לשחק עם הפילטרים אז מפעילים מהדרייבר, אם יש אז מפעילים מהמשחק...
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים יותר מעודכןיותר עובד טוב עם פחות באגים !!!לא תמיד הפקודה במשחק מסתדרת עם אלה של הדרייבר ב AF ו AAבנוסף יש משחקים שאתה יכול לתת רק 8 AF ובדרייבר יש לך 16AF ועוד הגדרה שמכפילה כמעט תביצועים שלו ...בדרייברים זה הכי טוב !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.