עבור לתוכן

7600GT או X800GTO2?

Featured Replies

פורסם

איזה מאלה עדיף לאחר פתיחת צינורות לGTO2,כשהם עולים באותו מחיר ובהתחשב בזה שאומרים שהקירור של ה76GT מעאפן שמרעיש ולא מקרר? ><

• תגובות 203
  • צפיות 17.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הייתי הולך על 7600

פורסם

GTO2 עם OC מול 7600GT בסטוק?

GTO2 יהיה עדיף...

פורסם
  • מחבר

יש מדריכים לפתיחת צינורות לGTO2?

וזה 90% אחוז הצלחה כמו ברוב הGTOיים? ><

פורסם

השאלה היא אם גם ל7600GT תעשה אוברקלוק.. אם כן אני חושב שעדיף את ה7600...

פורסם

מדריך חפש כאן בפורום ובאתר...

ל GTO2 זה 100% הצלחה!

קח בחשבון שאפשר למצוא את 7600GT היום ב 1100שח.

פורסם

קצת בעיה

מצד אחד 7600GT זול יותר, אבל דורש החלפת קירור

מצד שני ל GTO2 יש פוטנציאל להיות חזק יותר, אבל שוב, זה עם OC ופתיחת צינורות....

פורסם

הקירור של הלידטק החדש אמור להיות יותר טוב לא? הכוונה לגירסאת הTDH.

בכל מיקרה אני לא רואה סיבה לרכוש את הGTO2. ה7600 זול יותר ובOC לשניהם יהיה טוב. נוסיף לזה של7600GT יש אחריות מה שלGTO2 אין.

גם יש את הקטע של הSHADER 3...

פורסם

אפשר לעשות פתיחת צינורות ל-X800GTO?

פורסם

לGTO2

בעצם יש לו תליבה של x850XT

פורסם

הקירור של הלידטק החדש אמור להיות יותר טוב לא? הכוונה לגירסאת הTDH.

בכל מיקרה אני לא רואה סיבה לרכוש את הGTO2. ה7600 זול יותר ובOC לשניהם יהיה טוב. נוסיף לזה של7600GT יש אחריות מה שלGTO2 אין.

גם יש את הקטע של הSHADER 3...

מאיזה צד אתה רוצה את הסטירה? לGTO2 יש אחריות ואני אומר את זה מהאמא של הנסיון.

ב KSP הוא עולה 1030, אני וחבר שלי הגענו ב 3dmark05 עם קירור סטוק ל7042. הוא תומך בהכל חוץ מה SM3. מה שכן הוא תומך ב HDR+AA

לGTO2 יש את ה R480. אחוזי הצלחה של 100% בפתיחת צינורות וכמו כלום עוקפים את ה x850xtpe בביצועים.

פורסם

בלי פתיחת צינורות .. טבעי GTO2

לפי דעתי יותר טוב !

פורסם

מאיזה צד אתה רוצה את הסטירה? לGTO2 יש אחריות ואני אומר את זה מהאמא של הנסיון.

ב KSP הוא עולה 1030, אני וחבר שלי הגענו ב 3dmark05 עם קירור סטוק ל7042. הוא תומך בהכל חוץ מה SM3. מה שכן הוא תומך ב HDR+AA

לGTO2 יש את ה R480. אחוזי הצלחה של 100% בפתיחת צינורות וכמו כלום עוקפים את ה x850xtpe בביצועים.

מאיזה צד אתה רוצה את הסטירה?

HDR הוא נגזרת של SM3

אין ב X800 לא HDR ולא נעליים, בטח שלא AA+HDR

יש אפקט Bloom, שזה משהו אחר.

פורסם

מאיזה צד אתה רוצה את הסטירה?

HDR הוא נגזרת של SM3

אין ב X800 לא HDR ולא נעליים, בטח שלא AA+HDR

יש אפקט Bloom, שזה משהו אחר.

נמאס כבר מהויכוח הזה אבל בכל זאת:

HDR is the latest feature in the quest for greater rendering fidelity: Crytek have already added it to Far Cry as part of their 1.3 Patch and it is integral to Epic's Unreal Engine 3.0. Valve recently revealed that they are working on a special HDR showcase for Half Life 2 titled Lost Coast. Whilst Far Cry only implemented HDR via Shader Model 3.0, hence only working on Nvidia's latest-generation cards, Lost Coast will implement it via Shader Model 2.0, allowing for it to work on ATI's current generation.

מקור: http://www.bit-tech.net/gaming/2005/06/14/hl2_hdr_overview/1.html

The interesting thing to note is that Lost Coast will perform rendering on X800-range cards, showing that you don't need Shader Model 3.0 to perform HDR operations, and meaning that Valve certainly aren't waiting for ATI's R520 to launch, as had been speculated previously.

פורסם

נמאס כבר מהויכוח הזה אבל בכל זאת:

HDR is the latest feature in the quest for greater rendering fidelity: Crytek have already added it to Far Cry as part of their 1.3 Patch and it is integral to Epic's Unreal Engine 3.0. Valve recently revealed that they are working on a special HDR showcase for Half Life 2 titled Lost Coast. Whilst Far Cry only implemented HDR via Shader Model 3.0, hence only working on Nvidia's latest-generation cards, Lost Coast will implement it via Shader Model 2.0, allowing for it to work on ATI's current generation.

מקור: http://www.bit-tech.net/gaming/2005/06/14/hl2_hdr_overview/1.html

לכרטיסים מסדרת X800 יש HDR רק ב - HALF LIFE 2 LOST COAST ,זה ידוע. לא הוכחת בזה כלום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים