עבור לתוכן

איזה שילוב עדיף?

Featured Replies

פורסם

אני כניראה קונה מחשב חדש עוד כמה ימים והרצתי כמה חיפושים והגעתי למסקנה שאין לי כסף רצון ושימוש להשקיע במעבד חזק כפול ליבה או מבוסס על 64BIT

ככל הניראה אני הולך על מחשב די חלש יחסית שיספק את הדרישה המינימלית של ליצפות בסרטים, להריץ מישחקים בקטנה, ליראות סדרות, לישמוע מוזיקה ולהוריד שטויות מהאינטרנט כמו כולם. כל הדברים הללו יעשו די במקביל ולכן אני חייב לפחות 512RAM כדי שהמחשב לא יקרוס לי ורצוי שהלוח אם יהיה עמיד לעומס.אני לא חושב על OC ולשחק עם הביוס ושאר הגדרות לכן הוא כניראה יהיה זול ופשוט יחסית. הוא חייב להכיל AGP כי אין לי כסף לכרטיס מסך חדש ושלי טוב יחסית GF4 TI4200. אני אראה כמה אפשרויות שחשבתי עליהן ותגידו לי איזה מבין השילובים הוא הסביר ביותר ואם יש לכם רעיון טוב יותר כולי אוזן ואשמח להסבריםעל מה אתם מבססים את דעותיכם....

אההה רצוי שיהיה כרטיס קול כמה שיותר טוב יחסית ל OB ואני לא קונה חלקים כי אבא משלם והוא מעדיף שהכל יהיה מחנות אחת...

ראיתי בחנות בחיפה משו כזה...

Sempron 3000+ (S-754) +ASUS K8V-MX s754, K8M800, SATA, VGA סביבות 1345

Celeron 3.06 Ghz 533FSB S-775 64 Bit +ABIT SG-80 (661FX), s775, AGP, VGA, SATA סביבות 1350

P4 2.8 Ghz S-775 1M Cache 64 Bit + ABIT SG-80 (661FX), s775, AGP, VGA, SATA סביבות 2090

אני יודע שהמחיר הוא למחשב שלם אבל הנתונים שהם מציעים ישתנו.אני כניראה אוסיף 80GB SATA של MAXTOR ורמקולים סבירים ATP3 בלי מסך ועם מיקלדת+ עכבר אלחוטי כלשהוא. אבא גם רוצה רשת אלחותיתי אשמח אם תסבירו לי מה צריך בישביל זה

תודה

פורסם

תן תקציב ונרכיב לך את המחשב הטוב ביותר עבורך :xyxthumbs:

פורסם

תבדוק אם יש להם P-D 805 להציע. אם יש לך עליו אם אין ההיתי הולך על הסמפרון, למרות שצ'יפסט VIA לא היה הבחירה שלי.

נסה להשיג לוח עם צ'יפסט NF3 או ULI.

פורסם

לדעתי אופציה עדיפה זה אפילו לקחת לוח 6150 או 6100 ולהשתמש במובנה.

עדיף על ה-TI4200 הנפרד וניתן לשדרוג בקלות

פורסם
  • מחבר

האם שווה ללכת על לוח אם ARSOCK מבוסס NF4 כולל 6100 מובנה ביחד עם מעבד 3000+?

פורסם

תבדוק אם יש להם P-D 805 להציע. אם יש לך עליו אם אין ההיתי הולך על הסמפרון, למרות שצ'יפסט VIA לא היה הבחירה שלי.

נסה להשיג לוח עם צ'יפסט NF3 או ULI.

מה הוא צריך 805!!

בשביל לראות סרטים לא צריך דואל קור!

OC הוא לא הולך לעשות

משחקים גם הוא אמר בקטנה

סתם יהיה מיותר

זה גם עולה יותר מצי מהמחשבים שהוא רשם שם

הASROCK נשמע די טוב בשבילך

למרות שאני לא ממש מכיר את היכולות הגראפיות של הכרטיס המובנה הזה

הוא די חדש בשוק

אבל ליאור אמר שהוא בסדר אז אני הייתי סומך עליו

פורסם

הוא ממש סבבה :xyxthumbs:

פורסם

תאמת בשביל לראות סרטים במחשב גם מה שיש לו שם יספיק לו

אבל ליאור אמר שה 6100 יותר טוב אני לא ממש יודע

אז אם הוא כבר יותר טוב ובא מובנה אז מה אכפת..........

פורסם

לא רק שה-6100 יהיה יותר חזק, אלא גם הוא ייתן אופציה שדרוגית נורמלית

פורסם

ה6100 הוציא בסטוק על מערכת סמפרון 2800+ כ1250 נקודות ב3DMark2005 , ז"א ברמה של Radeon 9600~ .

אחרי OC לGPU הוציא 1450 נקודות.

כרטיס מסך מובנה מאוד נחמד , מתעלה על TI4x00 בשימושים של מעל DirectX8.1 .

פורסם

פששש חתיכת כרטיס מובנה :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים