עבור לתוכן

error לאחר חלוקה למחיצות

Featured Replies

פורסם

קניתי מחשב חדש, ורציתי לבצע חלוקה של הדיסק הקשיח ל2 (סה"כ הדיסק הוא 40 ג'יגה). כנראה שלא ביצעתי תחלוקה נכון וכאילו נעלמו לי 10 ג'יגה. אח"כ רציתי למחוק את זה ולבצע חלוקה מחדש, ואז כשרשמתי fdisk נכתב לי על המסך (כמו מקודם) :

do you wish to enable large disk support ? אני כותבת כן. ואז יש בעיה: נכתב לי על המסך: error reading fixed disk

ואז חוזר לי ה A:>

מה עושים?

תודה רבה מראש.

פורסם

מממ מצב מעניין, Fdisk לא עולה בכלל את אומרת? זה הרדיסק חדש? איזה מע' הפעלה את מנסה להתקין?

אם התשובה לשאלה האחרונה היא ווין 2000 או אקספי אז נסי להתקין איתם, יש להם כלי Fdisk בילט-אין אחר שאולי (ואולי לא) יפעל.

במידה ולא אז חוששני שאין מנוס מלפרמט את הדיסק Low-Level (כותב בכל שטח הדיסק '0') ע"י כלי מתאים -כלי כזה, במידה ואין בביוס, תוכלי למצא באתר יצרן ההרדיסק.

אח"כ תשתדלי לעשות Fdisk נכון או להתקין מהדיסק של ה 2000 / אקספי ישר (עדיף אם אותם את רוצה להתקין) ותקווי לטוב.

בתקוה שעזרנו, וויז, ובהצלחה :hat:

פורסם

תרשו לי לצטט מתוך פרק של סאות'פארק :

And that's what i call a sticky situation ! :lol: :lol:

פורסם

איך ניסית לבצע חלוקה? איך ביצעת את החלוקה הראשונה של הדיסק?

בשום אופן שלא תעשי Low Level Format (שגם לא כותב '0' על שטח הדיסק)

את יכולה לנסות להשתמש ב Partition Magic.....

פורסם

בשום אופן שלא תעשי Low Level Format (שגם לא כותב '0' על שטח הדיסק)

את יכולה לנסות להשתמש ב Partition Magic.....

לא לעשות  Low Level Format בשום פנים  :nono: :nono:

תקראי p;num=1009865069'>כאן את המשמעות?

פורסם

תקראי פה יש הסבר..

ולגבי ה- 10G שחסרו לך יכול ליהיות שהביוס שלך לא תומך בדיסק של 40G...

פורסם

איך היא תתקין משהו כשאין לה אפשרות להתקין כלום.. (Partition Magic)

עכשיו הרשו לי להסביר את עצמי טוב יותר:

כיום אין כלי (למשתמש הסופי) שיודע לעשות LowLevel Format קלאסי, כיום - מחוץ למפעלים אי אפשר לעשות LLF מדוייק בשל מורכבות הכוננים, אולם כלים כאלה עדיין קיימים (וניתנים להורדה בגל אתר יצרן הרדיסק) והם עדיין ניקראים LLF, למרות ששם זה מטעה משום שהם לא מבצעים LLF אלה מילוי באפסים (Zero Fill)!

עכשיו אם הבנתי את המצב - אין מחיצות או אפשרות לגשת  ל Fdisk - אם כך זה מה שצריך לעשות (אלה אם לא הבנתי את המצב לאושרו).

סי'יו  :hat:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים