עבור לתוכן

כרגיל יש ישראלים שעושים בושות ומוציאים לנו שם רע :

Featured Replies

פורסם

או שתשתמשו בסבבה DC

מהירות הורדה ממוצעת (אצלי) של 170 ק"ב לשניה

מטפס עד ל 200 (אינטרנט 1.5 מגה)

אבל- טוחן משאבים, להפעיל רק בלילה שישנים.

• תגובות 40
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

והתופעה הזאת לא מתבטאת רק באינטרנט >:(

פורסם

או שתשתמשו בסבבה DC

[ltr]all those israeli mods are just rip offs of actual mods and at best all they do is change the settings and in this case they put extremely leacher settings

either use strongDC++ or revConnect

sababaDC is based on revConnect...[/ltr]

פורסם

או שתשתמשו בסבבה DC

ניסיתי כבר כמה פעמים להתשמש בRevConnect אבל נראה לי שאני פשוט לא ידוע איך להשתמש בה.

אני פשוט עושה חיפוש לקובץ שאני רוצה, ואז לוקח שנה עד שאני מוצא בנאדם שיש לי מקום להכנס, וגם אז זה מוריד לי רק על בין 5 ל-20

אולי יש איזה מקורות ישראלים שרק אליהם כדאי להתחבר או שצריך לשנות בהגדרות משהו ?

(וכן שיתפתי איזה 20 ג'יגה מהארדיסק שלי ונתתי הרשאה ל-2 אנשים להוריד ממני בו זמנית אז הרשו לי להכנס לשרתים)

פורסם

אני התחברתי לחבילת 1.5MB/512KB, זו הדרך היחידה לשתף וגם להוריד מהר בתוכנות למינהם.

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

לא שכחתי לרשום את שם האתר, פשוט לא רשמתי משתי סיבות :

1) משום שהבעיה הזו נפוצה בהרבה מקומות ולא רק באתר הזה.

2) כדי לא להפוך את השירשור הזה לשירשור של הזמנות, משום שלמיטב זיכרוני בפורום מחקו לאחרונה שירשורים של הזמנות לאתרי טורנט.

בכל מקרה האתר הוא supeXXXXents.

פשוט חבל על השם הרע, בפירוש רושמים שהישראלים הם בעלי החשבונות שמנצלים ולא משתפים, זה חורה לי!

אני לא מבין מה הבעיה של הישראלים, תוריד מהר ותשתף לאט לאורך זמן, גם זה שירות ושיתוף, הרבה מהמשתפים משתפים הרבה נפח ומהר אך נעלמים אחרי יום, ככה יש המשכיות לשיתוף.

פורסם

אותי העיפו משם אחרי איזה downtime שהיה להם פעם. לא בגלל שעברתי על החוקים.

הם אמרו שלכל אלה שהחשבונות התבטלו לנסות להשיג חדשים.... יופי ממש נחמדים, ואיך בדיוק?

פורסם

מן הסתם להשיג גישה לtop site של FTP שהכל בו 0sec ויש בו afills מהקבוצות הכי בכירות זו משימה לא קלה, אבל לא בלתי אפשרית.

כמו כן טבעה של קהילת FTP היא לא להיות שיתופית אלא להיות קטנה ומצומצמת, אין מקום לאנשים פרזיטים בזבזנים ועלוקות כמו בP2P למיניהם(למרות שגם שם לא חסר).

אני רק מתגעגע לימים שבהם היה לי כוח להשקיע קצת יותר בעניין כדי שתהיה לי גישה לכל המקומות האלה, אבל לפחות נשארו לי חברים מאז שהם דואגים לי ;)

בכל מקרה לדעתי לא צריך לנסות לקשור א תזה לאפלוד שלנו פה בארץ, מי שרוצה יכול להגיע לרטיו לא רע בכלל בלי שום בעיה, העניין הוא שאנחנו ישראלים! רוצים לקבל הכל כמה יותר מהר, מבלי לתת כלום, ולהרגיש שדפקנו מישהו, ככה זה בכל תחום חיים פה, ההרגשה שאפילו אם שילמנו שקל אחד פחות אז יצאנו גברים, אנחנו לא פראיירים, אבל עצם העניין פה זה לא מי פראייר או לא, אלא מי תורם לקהילה ומי לא, וזה דבר שכנראה די קשה לרוב הישראלים לתפוס.

את כל המושגים שזרקת אתה מכיר מקרוב, או מרחוק? (אני מקרוב :P לפחות עד לפני שהתגייסתי לצבא ועכשיו זה מרחוק).

לא שכחתי לרשום את שם האתר, פשוט לא רשמתי משתי סיבות :

1) משום שהבעיה הזו נפוצה בהרבה מקומות ולא רק באתר הזה.

2) כדי לא להפוך את השירשור הזה לשירשור של הזמנות, משום שלמיטב זיכרוני בפורום מחקו לאחרונה שירשורים של הזמנות לאתרי טורנט.

בכל מקרה האתר הוא supeXXXXents.

פשוט חבל על השם הרע, בפירוש רושמים שהישראלים הם בעלי החשבונות שמנצלים ולא משתפים, זה חורה לי!

אני לא מבין מה הבעיה של הישראלים, תוריד מהר ותשתף לאט לאורך זמן, גם זה שירות ושיתוף, הרבה מהמשתפים משתפים הרבה נפח ומהר אך נעלמים אחרי יום, ככה יש המשכיות לשיתוף.

תראה, אני לא אוהב את התופעה של לרמות ברטיו, אבל אני מבין את הבעיה.

מה שלי חורה, זה שהם בוכים שמרמים אותם בעוד שכאילו מה הם עושים? עבודות צדקה?

כולה אתר פיראטי ואני לא יודע אם אתה מכיר פתגם קטן: "הגונב מגנב פטור".

סתם משהו לחשוב עליו...למרות ששוב, אני נגד התופעה, בעיקר בגלל שאין לי דרך

אחרת להשיג פרקים של סאות'פארק מלבד הביטרונט (eMule? תעשו לי טובה.)

פורסם

אני התחברתי לחבילת 1.5MB/512KB, זו הדרך היחידה לשתף וגם להוריד מהר בתוכנות למינהם.

איזה ספקית מציעה כזאת חבילה וכמה אתה משלם? :)

פורסם

איזה ספקית מציעה כזאת חבילה וכמה אתה משלם? :)

אולי זה ניסוי של הכבלים.

פורסם

זה לא ניסוי.

זאת חבילה שיצאה לפני כמה חודשים, לפחות בכבלים, ועולה 280 ש"ח (ספקית+תשתית).

יש לך גם חבילה נוספת, 2MB/1MB, והיא כבר עולה הרבה יותר (אני יודע שעלות התשתית היא 400 ש"ח, משער שהספק ייקח קרוב ל-220 ש"ח).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים