פורסם 2006 באפריל 2119 שנים חברה היה לי איסיקיו נענע ובו כל הזמן הייתי נכנס לאיסי הסיסמה הייתה שמורה מחקתי אותו התקנתי את 5 ועכשיו אני לא זוכר את הסיסמה של האיסיקיו ניסיתי לקבל אותו דרך האתר רשמתי את האימייל שהיה רשום לי באודות והוא רושם שכבר השתמשתי באימייל הזזה בבקשה תעזרו לי איך למצוא את הסיסמה
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים מה האיסי שלך ? אני אשלח לך קובץ שמגלה סיסמאות של כל המס' האיסי שנפתחו על המחשב שלך
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים העלתי לך תוכנת שיחזור שעשויה לעזור.(התוכנה שהבחור מעליי מדבר עליה)[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים מחבר לא אחי המספר לא מופיע כבר באיסי ..!!!ויש לי שם הרבה אנשים .!!בבקשה תעזרו האיסי שלי הוא 190132418
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים אם האייסי נפתח מהמחשב שלך אז תוריד את הקובץ שהעלו כאן תריץ אותו ויש לך את כל הסיסמאות של כל מס' האיסי שפתחת מהמחשב הזה.. אם לא פתחת את האיסיי מהמחשב הזה אז אין מה לעשות (רק אם נרשמת לאיסי עם מייל תעשה שיחזור סיסמא..) אם זה איסי של נענע תשאל שם בפורום אולי יעשו לך שיחזור סיסמא למייל דבר איתם יש שם פורום שלם של איסי
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים מחבר פתחתי את האסיי מהמחשב אחי...!!!אבל פשוט התקנתי חדש ואין בו אף אחד לא נשאר המספר...!!מה אי אפשר לפרוץ אותו עם משהו?
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים למה אתה מתעקש?לפרוץ אפשר אבל קשה... וזה לא חוקי לדבר על זה בפורום..אם פתחת את האיסי מהמחשב שלך!!!תוריד את הקובץ ותריץ אותו!!!!! ואז תראה את הסיסמא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.