עבור לתוכן

קירור למעבד

Featured Replies

פורסם

אוקי אז ככה,

ברשותי המעבד Intel Pentium 4 , 3.0GHz Presscot 1Mb cache S-775.

כמו שידוע לכם כמובן, מעבדי הפרסקוט נוהגים להתחמם עד מאוד. אז המצב מעלות שלי במחשב הוא כזה:

מנוחה - 48-55

מאמץ - 63-70 , ולפעמים יותר ..

עכשיו חשבתי בשביל לפתור את הבעיית חימום, לקנות איזה גוף קירור, כי בהרבה מקומות שמעתי שהמאווררים של אינטל לא עושים את העבודה שלהם על הצד הטוב ביותר.

אז אני מתלבט איזה קירור לקנות. חשבתי בהתחלה ללכת על ה BT, אבל ראיתי גם המלצות על הנינג'ה.

עכשיו מה שאני מפחד, שאם אני יקנה איזה קירור גדול כמו הנינג'ה זה אם הוא יכנס למארז שלי. המארז שלי הוא sunbeam transformer.

אז אני צריך את עזרתכם, מה יותר עדיף BT נינג'ה כל גוף קירור אחר למעבד [עד 300 שקל]

תודה לעוזרים.

פורסם

הגופי קירור יכנסו לך במארז אין לך מה לדאוג..

לגבי איזה קירור בעיקרון אם אתה לא מתכנן OC אז גם פרייזר יספיק לך..

אם אתה מתכנן OC אז לך על הBT..(הנינגה מביא טיפה יותר ביצועים בכמה מעלות בודדות..)..

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה.

אבל תשמע יש עוד משהו שמפחיד אותי.

הגופי קירור האלו כבדים, אין סיכוי שאם בטעות אני יתן מכה למחשב עם הרגל או משהו אחר, אז יקרה איזשהו נזק למחשב?

פורסם

לא ממש גופי הקירור האלה כבדים נכון אבל מותאמים טוב ללוחות ועשו להם בדיקות לפני..

אין לך מה לדאוג..(כמובן שתחזק טוב)..

פורסם
  • מחבר

לא ממש גופי הקירור האלה כבדים נכון אבל מותאמים טוב ללוחות ועשו להם בדיקות לפני..

אין לך מה לדאוג..(כמובן שתחזק טוב)..

התכוונת לחזק טוב את הגוף קירור ללוח או משהו אחר?

ואם כבר שאלתי, אז איך אני יכול לחזק את זה בצורה הטובה ביותר, כדי שאם חס וחלילה יקרה איזה משהו, אז הנזק יהיה מזערי כמה שאפשר?

פורסם

אתה מקבל עם הקירור פלטה תחתונה ללוח תבדוק שהיא מהודקת טוב...

ותחזק את הברגים (אחרה שהרכבת כבר תקירור) ותהדק טוב טוב (לא יותר מדי)..

פורסם
  • מחבר

אתה מקבל עם הקירור פלטה תחתונה ללוח תבדוק שהיא מהודקת טוב...

ותחזק את הברגים (אחרה שהרכבת כבר תקירור) ותהדק טוב טוב (לא יותר מדי)..

אוקיי תודה לך

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים