עבור לתוכן

עזרה בחיבור רמקולים

Featured Replies

פורסם

יש לי רמקולים של מכונית ואני רוצה לחבר אותם למחשב אתם יכולים לתת לי עזרה כי אין לי מושג איך אני יכול לחבר את כולם(2 רמקולים או 4 כי אולי אני קונה עוד 2) ביחד שיצרו מערכת סטריופונית

פורסם

אי אפשר לחבר רמקול למחשב!

רמקול ניתן לחבר רק למגבר.

יציאת אודיו של מחשב ניתן לחבר למגבר.

כמות הרמקולים שתוכל לחבר תלויה במגבר ובגרטיס הקול שלך ובעקרון החל מ 2 (סטריאו) ועד 8 רמקולים (7.1).

פורסם
  • מחבר

אתה יכול להגיד לי מאיפו אני יכול ליקנות מגבר שמיתחבר למחשב

פורסם

כל מגבר יכול להתחבר למחשב.

אתה צריך להחליט כמה רמקולים אתה רוצה

כמות הרמקולים שתוכל לחבר תלויה במגבר ובגרטיס הקול שלך ובעקרון החל מ 2 (סטריאו) ועד 8 רמקולים (7.1).

ולקנות מגבר בהתאם.

מגבר ניתן לקנות בכל חנות אלקטרוניקה או חנויות המתמחות באודיו וקולנוע ביתי.

בעקרון למחשב יש יציאת אודיו אנלוגיות ו/או דיגיטליות (בהתאם לכרטיס האודיו) שיתחברו למגבר.

אם תגיד איזה כרטיס קול או לוח אם יש לך ומה אתה בדיוק רוצה לחבר וכמובן תקציב, אפשר יהיה לעזור לך כאן.

כמובן שיכול להיות שיותר זול ויותר משתלם יהיה לקנות מערכת רמקולים למחשב.

זה נושא שמתאים לקולנוע ביתי ואודיו ולא לתמיכה טכנית (נקווה שאחד המודרטורים יעלה על זה בקרוב ויעביר)

פורסם
  • מחבר

מה המחיר של מגבר פשוט?

פורסם

תשמע, השאלה היא כמה כסף אתה יכול/רוצה להשקיע.

בעקרון מגבר פשוט סביר לא יעלה לך פחות מ 1000 ש"ח .

אז אם אתה רוצה סאונד סביר בהחלט ממחשב רמקולים יעודיים כאלה: ATP3 Altec Lansing יהיו מעולים (וזה כולל את המגבר)

אם אתה רוצה סוראונד מערכת כזאת יכולה להתאים: X530 Logitech (אם כי אני לא משוכנע אם זו הבחירה הטובה ביותר)

בכל מקרה מגבר נפרד ורמקולים (אמיתיים) יעלו הרבה יותר. השאלה היא אם באמת אתה צריך את זה

פורסם

למגבר ביתי רגיל כדי לחבר רמקולים של אוטו

אם כן ואני חושב שכן אז אני רץ להביא את הסאב מהבגאז'

פורסם

אם אתה מחבר רמקולים מאוטו אתה צריך לבנות להם בוקסא נורמלית כי אם הרמקולים יהיו "פתוחים" הם יאבדו הרבה מהאיכות שלהם וזה חבל כי לא תוכל להינות מהם כמו שצריך

פורסם

ניסיתי כבר אבל בכל זאת אני לא רוצה רמקולים של אוטו אלה את הסאבוופר שהו חזק רצח

אז ככה הכנסתי אותו הביתה חיברתי לYAHAMA (המגבר) והסאב פועל אבל :'( :'( הוא בקושי מוציא צליל (עוצמה) כניראה כי הוא צריך יותר זרם או משו

פורסם

אל תגיד לי שחיברתה אותו ביציאה של הסאב במגבר :nono:

פורסם

לא, חיברתי את זה ביציאה של הסראונד האחורי כי אין סאב בקליפסים אז זה הכי מתאים לדעתי

כן חיברתי סאב למגבר ביתי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים