עבור לתוכן

זקוק לעזרה בנושא רשת אלחוטית + אינטרנט

Featured Replies

פורסם

חבר שלי קנה ראוטר חדש של linksys ... הדגם הוא wrt54g וגירסה 5 :kopfpatsch: .. אז הוא קרא לי כדי שאני אגדיר לו את הרשת האלחוטית... הגדרתי הכל כמו שצריך כולל אבטחה ורשת פנימית.. עד שהגענו לחלק של האינטרנט, הוא מחובר ל ADSL זאת אומרת שיש שימוש ב PPPoE , אוקיי הגדרתי הכל כמו שצריך שם משתמש סיסמה... אבל הראוטר לא מצליח להתחבר!!! הוא רושם משהו כמו can't connect to the PPPoE server , לא זוכר במדוייק ואני לא ידעתי מה לעשות... ניסיתי כמעט הכל... בדקתי שהמודם עובד בחיוג רגיל בלי ראוטר מגשר ופעל ... בדקתי כמה וכמה פעמים את השם משתמש וסיסמה ואפילו ניסיתי את החשבון אינטרנט שלי ולא פעל... אפילו עשיתי firmware upgrade ו.. כלום!!!

אני ממש לא יודע מה לעשות... אנא מכם מצאו פתרון לבעיה :s05: תודה לכל העוזרים :xyxthumbs:

פורסם

1-פשוט להתרחק מהגרסה של הנתב ממשפחת wrt54g--גרסת 5 פשוט גרועה!.

2-תראה,הנתב הזה סובל מהמון בעיות של ניתוקים ב-adsl וגם הוא לא מתאים לכבלים--לכן,דבר ראשון,אם תוכל החלף אותו לדגם אחר או תנסה להשיג wrt54g בגרסת חומרה 4.

3-אין לך יותר מדי מה לעשות--אם הנתב נרכש בארץ,לפנות ליבואן שלו 2plus ולבקש קשוחה אשר פותרת את בעיות הניתוקים.

בהצלחה.

פורסם

היתה לי אותה בעיה בדיוק עם DLINK DGL-4300 שלי...

הבעיה נפתרה אחרי עידכון קושחה, אשר הוסיף אפשרות לבחור DYNAMIC IP או STATIC IP ל PPPOE.

אני מניח שזו בדיוק הבעיה בנתב של חבר שלך...

ככה זה אצלי בכל מקרה למרות שזה חברה אחרת אולי יעזור

22nk.png

פורסם
  • מחבר

היתה לי אותה בעיה בדיוק עם DLINK DGL-4300 שלי...

הבעיה נפתרה אחרי עידכון קושחה, אשר הוסיף אפשרות לבחור DYNAMIC IP או STATIC IP ל PPPOE.

אני מניח שזו בדיוק הבעיה בנתב של חבר שלך...

ככה זה אצלי בכל מקרה למרות שזה חברה אחרת אולי יעזור

22nk.png

ממש לא אחי... ממשק שונה לחלוטין והיה לי כבר PPPoE ועשיתי עידכון קושחה ועדיין לא עזר... :-\

תודה בכל אופן..

פורסם

איזה מודם יש לו?

פורסם
  • מחבר

שכחתי איזה אחד מהמודמים רשת של בזק.. לא זוכר מה הדגם במדוייק... אבל הוא על בטוח פועל ברגיל וגם עם נתב הוא פועל בדוק כי התקנתי כבר נתב של 3com עם אותו המודם..

פורסם

ואולי בכל זאת?

פורסם
  • מחבר

כמעט בטוח שזה eci 312

פורסם

אין מצב שמישהו הגדיר את המודם להיות ראוטר?

כשאתה מחבר אותו ישירות למחשב אתה מצליך להתחבר עם חייגן PPPoE?

פורסם
  • מחבר

שכחתי איזה אחד מהמודמים רשת של בזק.. לא זוכר מה הדגם במדוייק... אבל הוא על בטוח פועל ברגיל וגם עם נתב הוא פועל בדוק כי התקנתי כבר נתב של 3com עם אותו המודם..

כמו שאמרתי מקודם אחי... הוא עובד כמודם ולא מוגדר כראוטר וכשאני מחבר אותו למחשב רגיל הוא גם עובד (עם חייגן PPPoE )... אפילו עשיתי לו RESET לכל מקרה ועדיין... כלום!

פורסם

כמעט בטוח שזה eci 312

אם ככה אז למה שלא תגדיר את ה ECI312 כראוטר ואז את הנתב תחזיר למצב של חיבור ישיר (הנתב יעבוד כ SWITCH) נראה לי שזה יעבוד.

פורסם
  • מחבר

לי זה נשמע כמו להסתבך... וקנו את הנתב ששיתפקד כנתב לכל דבר ולא כ SWITCH , אני ממש לא מבין את זה :kopfpatsch: ממש איכזבו אותי LINKSYS... כאשר אני יודע ובטוח שהמודם הנ"ל עובד במצב רגיל ועובד גם עם נתבים אחרים כדוגמת 3com .... פעם אחרונה שאני נוגע במוצרים של LINKSYS ( ולחשוב שהם עוד חטיבה של cisco )

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים