פורסם 2006 באפריל 2119 שנים מחפש ספק טוב אם פינגים טובים יש לי 012 היו לו פינגים מצויינים אבל משהו קרה טוב עז צריך ספק טוב יותר אם פינגים טובים יותר
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים עדיף שתכתוב "עם" ולא "אם" כדי שיבינו מה אתה רוצה.אם - אם אני אלך אז אני אלך עם יוסי ודני.עם - אני אלך עם חברים שלי.הבנת?
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים די עם הספאם.....בכל מקרה - אם אני זוכר נכון ראיתי את שמה של נטויז'ן בכמה מהדיונים על פינגים נמוכים \"טובים".
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים תסתכל על התגובות בכתבה על ההגבלה של 5 גיגה. יש שם לא מעט לקוחות שכועסים על הפינגים הגבוהים בנטויזיון.
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים נטוויזן זה ספק יציב בלי בעיות אבל הפינגים לא משהו מניסיון אישי, גם הרבה אמרו את זה גם כן.
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים ממליץ לך על בזק בינלאומי עם חיבור קבוע בכבלים זה הפינגים הכי טובים שתוכל לקבל.אני אישית מרוצה.
פורסם 2006 באפריל 2819 שנים בזק חברה טובהאתה צריך לבדות שהחיבור שאתה מתחבר אליו לא החיבור הבייתי שלך אני מתכוון לרשת של עיר שלךשהחיבור יהיה טוב זה נישמע קטע מפגר אבל נכוןלי ולחבר שלי יש אותו אינטרנט הכל אותו דבר ולי יש פינג טוב יותר אני גר 2 רחובות מעל יש לי פינגים טוב יותר
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים לבזק בינלאומי יש את הפינגים הכי גרועים שיש, ואת זה אתה שומע מעובד של החברה . בשנה האחרונה שיניתי ספקים בתדירות מאוד גבוהה, והתחברתי כמעט לכולם. לפי הנסיון שלי, בכבלים (750K/1.5MB/3MB/5MB, הייתי מחובר בכולם), קווי זהב סיפקה את הפינגים הכי נמוכים, וזה נמשך לאורך כל היום כולל שעות עומס.
פורסם 2006 באפריל 2919 שנים מחבר אתה עובד בחברה טוב תשמה מה זה כול אחד מעדיך משהו אחר איך זה ולמה קווי זהב?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.