עבור לתוכן

אוהבים נקניקיות..סליחה, רוצים קונרו ב 3.1 גיגה?

Featured Replies

פורסם

לדעתי לירות לעצמם ברגל מתאר את זה טוב יותר

למעשה אולי לירות לעצמם בשתי הרגליים מתאר טוב יותר

• תגובות 112
  • צפיות 8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

או פשוט בלתי אפשרי :nixweiss:

פורסם

אתה לא לוקח בחשבון מצב שבו יש להם כמה מיליארדים טובים לשלם על תביעה :P

פורסם

נו ומה היה המצגת של נוויידה שה7800GTX לוקח את ה1900XTX?

פורסם

You keep forgetting this is intel were talking about

This company released a new processor which was way worse than the previous one cost a lot more and required a special memory type that back then cost a fortune and promoted the (very) few benchmarks it had an advantage over their previous generation so that people will buy it

פורסם

Dektor למיטב זכרוני כמה חודשים לפני צאת הפרסקוט אינטל טענה שיהיה שיפור של עד 15%, אבל ככל שהתקרב היעד היה נראה שהם שותקים יותר ויותר, ההשקה של המעבד הייתה כמעט שקטה לגמרי, למעשה אני אם אפילו היה אירוע השקה כל שהוא, אינטל ממש לא רצו לכל האתרים עם אבטיפוסים של מעבדים כדי להשוויץ כשהם ידעו שהמוצר שלהם הוא לא מוצר מנצח.

זה לעומת היציאה של הקונרו שאינטל רצה לכל העולם ואחותו לספר על עד 30% שיפור ומפציצה את האינטרנט במצגות שמראות למה הקור זה כל כך טוב ואפילו עושה מיתוג מחדש בשביל המעבדיפם האלו , זה יותר מזכיר לי את ההשקה של K8 שAMD עשו לפני כשלוש שנים.

פורסם

You keep forgetting this is intel were talking about

This company released a new processor which was way worse than the previous one cost a lot more and required a special memory type that back then cost a fortune and promoted the (very) few benchmarks it had an advantage over their previous generation so that people will buy it

אני אקח ניחוש פראי ואהמר שדקטור דיבר על הווילי / נורטוווד לעומת הפנטיום 3

רוב הסיכויים שב-"זכרון יקר מאוד" הוא מתכוון ל-RDRam

פורסם

Yeah i'm talking about the Willi and the RDRAM it required when it first came out (SDRAM support came later)

פורסם

"כל כך צעיר", חמוד מצידך להפגין תחושת התנשאות בפורום, לא יודע על מה אתה מדבר בדיוק , על השלושת רבעי שנה שנרשמת לפני לזון ? או על העובדה שנולדת כשנה לפני?, כולי צניעות וענווה בפני רום כבודו המרובה בשנים ובחוכמה.

ועכשיו אחרי שפרקתי ממני את מעט חוסר הנחת אשר הסבת לי, אני יודע שכבר היו דברים מעולם, אבל אל נא נשכח את העובדה שמדובר ב2006 ולא ב2002, החשיפה של הציבור למדיה מקצועית עלתה עשרות מונים כיום והרמאות שאתה מדבר עליה כאן היא קצת פחות מסוכנת ופחות היה סביר שיעלו עליה מאשר להזמין את כל ראשי המדיה המקצועית בארה"ב למצג שווא שהם שיתברר כשקרי כ3 חודשים לאחר הצגתו.

נראה לי שלקחת את כל העיתונות הרצינית ולשקר לה בפנים בשקר שיתברר להם כעבור זמן קצר (עוד לפני הגעת המוצר לשוק) הוא מהלך לא "לא אתי" אלא פשוט מפגר.

[ltr]relax dude, by "your young" I was referring to that naive saying that it's impossible for intel to do something like that. no need to take it so hard...

anyways, I'm not saying that sPI result is fake, I'm not saying anything actually. all I'm asking of you is to wait until we see real life resaults...

besides what's important in a CPU is performance-to-cost ratio, not pure performance alone. because the effect a CPU has on performance compare to the graphics card is very small. so unless you're running sPI for fun or have unlimited resources performance-to-ratio is more important than pure performance.[/ltr]

פורסם

Amen to that and i suggest locking all the Conroe threads and banning anyone who opens one without any new benchmarks (new means something other than Super Pi and/or intel provided benchamrks)

פורסם

חופשי נמאס כבר לשמוע על זה, אבל בסופו של יום אני עדיין פאן בוי של AMD אני אחכה עד שהם יוציאו משהו מעניין (ואני לאא מדבר על ה AM2) למרות שאני חושב על שידרוג כרגע.

פורסם

האמת אין סיבה שהקונרו לא ייתן תוצאות בשטח כמו בבנצ'ים, יש לך היום יונה. באוברקלוק דומה לתדרים של הקונרו (ובעיקר מבחינת הבאס) הוא נותן תוצאות דומות

פורסם

מתי בדיוק יצא היונה?

פורסם

יש לו כבר כמה חודשים

זה T2300 עד T2600 המוכנים גם CORE DUO

פורסם

וחד ליבה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים