עבור לתוכן

אוהבים נקניקיות..סליחה, רוצים קונרו ב 3.1 גיגה?

Featured Replies

פורסם

סליחה, הפער לפי זאפ בין ה805 ל820 הוא 338 שקל.

• תגובות 112
  • צפיות 8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אז ככה החלטתי שאני לא מגיב יותר על הקונרו, אבל יש פה יותר מידי מתלהבים מהתוצאה של sp1-m1,

שמנצלת טוב מאוד! את המטמון הגדול של הקונרו, לכן ברצוני להראות לכם איך הקונרו שלכם נופל בביצועים של העולם האמיתי, שימו לב!

אינטל מציגה את גרסת השרת שלה מבוססת על קונרו מרובע ליבה, הבנצ'מרק שנעשה על תוכנת תלת מימד מקצועית ב-64 ביט,

התוצאה של כל מעבד 362 נקודות.

http://translate.google.com/translate?u=http%3A%2F%2Fcpu.zol.com.cn%2F27%2F275562.html&langpair=zh-CN%7Cen&hl=en&safe=off&ie=UTF-8&oe=UTF-8&prev=%2Flanguage_tools

עכשיו תראו את התוצאה של מעבד אתלון ישן ליבה של וניס, התוצאה 3-7-0!!! :jump:

נו... עכשיו אתם קולטים את הייפ שאינטל מאכילה אותכם.

חחח... ;D

[attachment deleted by admin]

פורסם

כבר ענו לך בקשר לזה בת'רד אחר

אתה פשוט לא מנסה אפילו להבין

פורסם
  • מחבר

יש לי דז'וו. לא היינו כבר שם?

פורסם

בינתיים אין ל AMD סיבה ממשית להוציא סמפרון כפול ליבה.

גם כך היא מוכרת כל מה שהיא יכולה לייצר, אז הגיוני שהיא תתמקד במה שנותן Margins גבוהים.

עריכה:

אינטגרל, כיצד ה BT יקרר באותו סל"ד את ה 805 אם הוא פולט בערך כמות כפולה של חום?

ביום עם מזג אויר נעים (אצלי מזג אויר נעים זה 17 מעלות) ה BT כמעט לא עובד כאשר משתמשים בו למטרות קצת גלישה ושיטוט באינטרנט, או כל משימה קלילה אחרת.

פורסם
  • מחבר

הוא יעבוד במקסימום, אבל אם תשים גלאשיאל 120 אז לא ישמעו כלום.

פורסם
  • מחבר

שאל את רן. הוא שם 120 של גלשיאל על ה BT. גם אפשר לקנות את ה 5700 שבא עם פוטנציומטר ולשים אותו על המינימום.

פורסם

כשאני אחזור לארץ אני אקנה אותו, סתם בשביל הקטע לשמוע עד כמה הוא שקט.

פורסם

לא ביקשתי סמפרון כפול ליבה. לא רוצה תקציבי כפול ליבה עם קאש מופחת.

רוצה X2 עם קלוק נמוך יותר. זאת לא בקשה גדולה.

רוצה שיהיה משהו סביר בין 1000 שקל ל1800 שקל, לא קפיצה ענקית במחיר.

רוצה שמפרטי מחשב לא יהיו מוגבלים לשלושה-ארבעה מעבדים: סמפרון 2800, מדרגה באה 805, מדרגה אחרי זה כבר מדובר על 920/3800+.

רוצה X2 נמוך שעון, לכל הרוחות!

או זה, או שמחיר 3800+ יצנח ל250$.

פורסם

כל עוד הם יכולים למכור את כל מה שהם יכולים במחיר שהם דורשים היום לא יורידו מחיר.

ברגע שהמפעל החדש יתחיל לירוק החוצה מעבדים בכמויות מכובדות, ו TSMC תעשה אותו דבר ב 2007 ותראה Yields טובים, אני מניח ש AMD תוכל להרשות לעצמה להיות יותר תחרותית.

פורסם

זאת בדיוק הבעיה, זה מה שמעורר סלידה בהתנהגות שלהם. "יש לנו טכנולוגיה יותר טובה, אנחנו לא צריכים להתחרות". "אם זה עובד, למה לתקן? קונים את המעבדים שלנו, למה אנחנו צריכים להיות תחרותיים?". "אז מה אם לרוב האנשים אין 300$ למעבד? אין להם כסף לטכנולוגיה העדיפה שלנו? בעיה שלהם."

יש מין תחושה כזאת, שהם נחים על זרי הדפנה. שעכשיו כש80% משוק השולחניים בארה"ב שלהם, הם לא ממש צריכים להזיז את התחת עבור הלקוחות.

אני ממש לא פאנבוי, רחוק מזה. אני מפמפם את ה3800+ לכל מי שהפרוטה נמצאת בכיסו, אי שם בחצר האחורית של אינטגרל, פורום אחד למטה. אבל הייתי רוצה לראות תשובה של AMD ל805. עד היום על כל צעד של אינטל הם נתנו מענה מהיר שהשפיל את המתחרה הגדולה. למעשה רוב הצעדים היו של AMD, ואינטל השתרכו מאחור. בינתיים, איו שום מענה באופק בחצי שנה הקרובה, אלא אם כן תהיה השקה שקטה של מוצר שאף אחד לא שמע עליו שבוע קודם.

פורסם

הם לא יכולים לייצר יותר

כל המפעלים שלהם עובדים במלוא הקיטור

הם בונים מפעלים חופשי ועדיין הם מוכרים את כל מה שהם יכולים לייצר

הם לא יכולים לעמוד בביקוש לכפול ליבה תקציבי

זה יהיה כמו G.Skill FF/FX, יומיים אחרי שזה מגיע למלאי לא נשאר זכר

פורסם

אין שום דבר רע בהתנהגות שלהם.

גם כך הם בקושי מרויחים משהו כרגע לפי היכולת המוגבלת שלי לקרוא את הדוחות.

פורסם

180 מיליון רווח לחברה שמשקיעה את רוב הפדיונות שלה בהקמת מפעלים והתרחבות, זה לא ממש פילנטרופיות.

התירוץ של ליאור יותר הגיוני, שאין להם את הכח ייצור, להוסיף כפול ליבה לשוק הביניים בכמות מספקת. זה לא מסביר למה לא צפויה ירידת מחירים ל3 חודשים הבאים.

ומה, אני לא מבין, אין ליבות שלא עשו 2GHZ שאי אפשר למכור כ3800+ ששוכבות במחסנים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים