עבור לתוכן

אוהבים נקניקיות..סליחה, רוצים קונרו ב 3.1 גיגה?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

רובנו פאנבויז של ה BEST VALUE FOR MONEY וכרגע לפחות נראה שאינטל מובילה, וסוללת עוד כמה נתיבים להובלה. מה לעשות.

• תגובות 112
  • צפיות 8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בעת יציאת הקונרו יצטרפו למחנה אינטל חוץ מאנשים שמעניין אותם בעיקר תמורה לכסף גם אנשים כמוני.

אני לא הייתי מוכן לשקול 805 למרות שבביצועים הוא מספיק - רק בגלל הסיבה שצריך לעשות הרבה רעש בשביל לקרר אותו.

עם ה Core גם זה נפתר.

פורסם
  • מחבר

נמסיס. לא צריך לעשות רעש. אפשר לקנות קרור שקט מאוד שיקרר אותו בלי בעיה :)

פורסם

הכל יחסי.

אני מניח שאותו BT שמקרר את ה Opteron 165 יצטרך לעשות קצת יותר רעש על מנת לקרר באותה מידה את ה 805.

במחשב שלי בבית יש 2 מאווררים פעילים סה"כ:

מאוורר ספק כח שפועל תמיד, והמאוורר על ה BT שפועל לפעמים, תלוי בעומס.

מאוורר כרטיס מסך מנותק כל עוד לא מפעילים אפליקציית 3D.

מה לעשות, אני חולה. :nixweiss:

אפילו המאוורר של הנייד שלי מצליח להוציא אותי מהכלים לפעמים.

פורסם

לא רעש ולא נעליים. קירור סביר, ולווא דווקא הביג טייפון עם ה120MM שלו, מביא את ה805 ל40 במנוחה ו60 במאמץ, וזה קירור שקט מאוד.

בהתחשב בזה שהקירור סטוק שלו שם אותו על 60 במנוחה, זה רק אומר שהקירור המקורי מחורבן לא שהמעבד גרוע.

ואי אפשר בכלל להשוות את הקונרו עם ה805, שעולה חצי מהמחיר הצפוי של הקונרו לשוק הביניים.

805 היום הוא לא קניה גרועה, ממש להפך, זה מעבד סוס ואוברקלוקר מטורף שבשקט מגיע לביצועים של מעבדים שעולים פי 2 (היום), ומי שקונה 805 גם ככה אין לו למה לחכות לקונרו שלא נמצא בכלל בתקציב שלו.

מי שמתכוון היום לקנות מעבד של 300$, זה כבר סיפור אחר. בטווח מחירים הזה צפוי להיות המהפך ביולי, לא במעבדים של 150$...

פורסם

אל תשכח את ה915/925, הם אומרים להחליף את ה805 יפה מאד

פורסם

הקריר ביותר

אתה חושב שאת הצרכן הסופי מעניינות השוואות "צודקות" או לא צודקות?

מעניין אותו מה הוא מקבל עבור הכסף שלו ומה האופציה הטובה ביותר

טוב אולי לא ההיתי צריך לרשום את החלק האחרון.

למה שהתכוונתי, אז סבבה לאינטל יהיה מעבד יותר טוב במחיר יותר נמוך. את הצרכן כמובן מעניין ה-BANG FOR BUCK.

אני פשוט רואה את כולם קוברים את AMD בגלל שהם "פישלו" ו-AM2 לא הולכת להיות מה שהם ציפו שהיא תיהיה.

AM2 היא אך ורק תושבת.

נכון אז ל-AMD לא הולכת להיות תשובה מיידית לאינטל, אבל היא תגיע.

נכון בהתחלה אנשים יעדיפו לקנות קונרו בגלל שזה יותר משתלם והביצועים יותר טובים.

אבל זה לא אומר שזה הסוף של AMD, וכולם מתלהבים מהקונרו כאילו של-AMD לא תיהיה שום תשובה. אולי ה-65ננו של AMD יהיה כל כך טוב ומהיר עד שהקונרו כבר לא יהיה כזאת אפשרות טובה? לך תדע.

ולגבי הסדרות התקציביות של אינטל, נכון ה-805 הוא מאד זול, והוא משתלם למישהו עם תקציב מוגבל. אני פשוט כל הזמן רואה אנשים אומרים תקנה 805 ותעשה OC ותגיע\תעבור את ה-3800X2 שיקר ממנו פי 2. כן אבל כשאתה עושה OC טוב ל-3800X2 אז ה-805 כבר ניהיה הרבה פחות משתלם. חוץ מזה לכל אחד יש את העדפה שלו לפעמים. זה בדיוק כמו שהיו אנשים שעדיין קנו כרטיסי נווידיה כש-ATI כשלטו בשוק, ולהיפך.

פורסם

אל תשכח את ה915/925, הם אומרים להחליף את ה805 יפה מאד

ה925 צפוי לעלות 241 דולר. איך זה בדיוק מחליף מעבד של 150$?

וזה שמעלי, גם אם תעשה ל3800 OC, הוא לא אוברקלוקר טוב בכלל. רוב המעבדים עושים 2.4 במקום 2, ומעטים מאוד מגיעים ל2.6 (בעיקר סטפינג E6 שעולה 150 שקל יותר).

עכשיו, גם ה400 מה"צ האלה לא לוקחים אותו הרבה מעבר ל3.6 פוטנציאלי של ה805, שזה אוברקלוק סביר שרוב האנשים הגיעו אליו, וה805 עולה חצי (!) ממנו. אז איך זה הופך אותו ליותר שווה?

כשAMD יוציאו מעבד X2 עם ליבה שעובדת ב1.8 ויקראו לו 3500+, וימכרו אותו ב200$ ומטה (יענו 1200 שקל גג), אז אני הראשון שיסנגר עליהם. אבל הם בכלל לא מנסים להתחרות באינטל בשוק הזה, ובמקום להוציא מעבד DC לשוק התקציבי, הם צפויים להוציא מעבד ביניים 4000+ שיהיה בעצם 4400+ (עם יותר קאש מה3800 וה4200) עם קלוק נמוך יותר.

אז בעצם, כשאין להם מתחרה לשוק ה1000 שקלים ומטה, והם מתעלמים מהצרכנים בשוק הזה לחלוטין, שהוא השוק הגדול ביותר, אני לא מבין איפה הויכוח בכלל?

חבר טוב שלי קונה מחשב בימים אלה. הוא ביקש כפול ליבה, למשחקים. מה להציע לו, 3800+ עם 7600GT, או 805 עם 7900GT ועוד עודף לקנות ATP3?

פורסם
  • מחבר

הכל יחסי.

אני מניח שאותו BT שמקרר את ה Opteron 165 יצטרך לעשות קצת יותר רעש על מנת לקרר באותה מידה את ה 805.

מה פתאום. הוא יקרר אותו יופי באותו RPM.

למה שהתכוונתי, אז סבבה לאינטל יהיה מעבד יותר טוב במחיר יותר נמוך. את הצרכן כמובן מעניין ה-BANG FOR BUCK.

אני פשוט רואה את כולם קוברים את AMD בגלל שהם "פישלו" ו-AM2 לא הולכת להיות מה שהם ציפו שהיא תיהיה.

AM2 היא אך ורק תושבת.

אבל זה לא אומר שזה הסוף של AMD, וכולם מתלהבים מהקונרו כאילו של-AMD לא תיהיה שום תשובה. אולי ה-65ננו של AMD יהיה כל כך טוב ומהיר עד שהקונרו כבר לא יהיה כזאת אפשרות טובה? לך תדע.

ולגבי הסדרות התקציביות של אינטל, נכון ה-805 הוא מאד זול, והוא משתלם למישהו עם תקציב מוגבל. אני פשוט כל הזמן רואה אנשים אומרים תקנה 805 ותעשה OC ותגיע\תעבור את ה-3800X2 שיקר ממנו פי 2. כן אבל כשאתה עושה OC טוב ל-3800X2 אז ה-805 כבר ניהיה הרבה פחות משתלם. חוץ מזה לכל אחד יש את העדפה שלו לפעמים. זה בדיוק כמו שהיו אנשים שעדיין קנו כרטיסי נווידיה כש-ATI כשלטו בשוק, ולהיפך.

שמע, כולנו מתלהבים מדברים חדשים. התלהבנו מה AXP , אחרי זה מהווניס, אחרי זה מה 3800X2, ועכשיו מגיע התור של אינטל. רק מה, יש כמה אנשים, שכל כך מכורים לאיזה חתיכת סיליקון עם שם, שקשה להם מאוד לעכל את העובדה שעכשיו מתלהבים מאינטל. וזה מעצבן.

פורסם

ה925 צפוי לעלות 241 דולר. איך זה בדיוק מחליף מעבד של 150$?

915 יחליף ת805.

ואני לא מבין מה אתם כל כך מתלהבים מה805 שה820 עולה 200 שקל יותר ולא דורש OC בכלל.

פורסם
  • מחבר

הוא לא עולה 200 יותר, ויכולות האוברקלוק שלו מרשימות. בגלל זה. אבל זה לא נושא הדיון.

פורסם

915 יחליף ת805.

ואני לא מבין מה אתם כל כך מתלהבים מה805 שה820 עולה 200 שקל יותר ולא דורש OC בכלל.

שנינו טעינו.

http://hwzone.co.il/news/1144186949/58172/

ה925 יעלה 180$ וכנראה באמת יחליף את ה805.

ובשום מקום בטבלת המעבדים הצפויים אני לא רואה 915.

כמובן שהוא שייך למשפחת 9XX, אני משער שתהיה לו תאימות מלאה ללוחות 945 של היום, למי שבכל זאת יבחר לשדרג את ה805 שלו.

הסיבה שאני לא ממליץ על ה820 זה שהוא עולה 400 שקל יותר, לא 200, והוא חרא של אוברקלוקר. אם 805 עושה 3.6, הוא שווה ערך ל"860".

פורסם

לא רעש ולא נעליים. קירור סביר, ולווא דווקא הביג טייפון עם ה120MM שלו, מביא את ה805 ל40 במנוחה ו60 במאמץ, וזה קירור שקט מאוד.

בהתחשב בזה שהקירור סטוק שלו שם אותו על 60 במנוחה, זה רק אומר שהקירור המקורי מחורבן לא שהמעבד גרוע.

ואי אפשר בכלל להשוות את הקונרו עם ה805, שעולה חצי מהמחיר הצפוי של הקונרו לשוק הביניים.

805 היום הוא לא קניה גרועה, ממש להפך, זה מעבד סוס ואוברקלוקר מטורף שבשקט מגיע לביצועים של מעבדים שעולים פי 2 (היום), ומי שקונה 805 גם ככה אין לו למה לחכות לקונרו שלא נמצא בכלל בתקציב שלו.

מי שמתכוון היום לקנות מעבד של 300$, זה כבר סיפור אחר. בטווח מחירים הזה צפוי להיות המהפך ביולי, לא במעבדים של 150$...

כבר עם הצגת הקונרו, הזול ביותר יהיה במחיר של Venice 3500, שזה סביבות 1200 שקל היום.

בינתיים ה-9xx הזולים (915, 925, 920, 930) ישתלטו על טווח המחיר היתר נמוך

AM2 היא אך ורק תושבת.

אף אחד לא קובר את AMD, חברה לא נעלמת ביומיים גם אם רוצים מאוד.

כנראה שבשוק שמוכר הכי הרבה מעבדים - ה-Low-End יהיה יתרון ל-AMD עם הסמפרון, לפחות בהתחלה ה-Celeron D יהיה מבוסס Cedar Mill

Dr.n00b

אין סיבה שלוח 945P לא יתמוך ב-915/925, אחרי הכל מדובר ב-920/930 בהתאמה, ללא יכולות VT.

צריך רק להוסיף את הזיהוי בעדכון ביוס

פורסם

זה בדיוק מה שאמרתי.

שמי שירגיש צורך לא ברור לשדרג 805 ל925/915 יוכל לעשות זאת.

אבל בלי שום קשר - גם וניס 3500 זה לא ה"בקשה" שלי מAMD לX2 3500 בקלוק 1.8. אני רוצה כפול ליבה עממי, לא חד ליבה חזק יותר באותו מחיר!

פורסם

גם אני חושב שהתוצאות של הקונרו מרשימות וכו' אבל צריך לקחת את זה בפרופורציה

זוכרים את ליבת וויליאמט? כשהייא רק יצאה היא הייתה באותה מהירות שעון כמו האת'לון ההכי מהיר וכמובן שלא יכלה להתמודד איתו

אבל מה? ב QUAKE 3 ואך ורק במשחק הזה היא הובילה על פני AMD אז אינטל פשוט דיברו רק על ביצועי QUAKE 3 ולא היו מוכנים להזכיר שום דבר אחר

וזה באמת חשוד העובדה שהם משחררים כ"כ הרבה בנצ'ים אבל זה הכל אותו בנצ' להזכירכם על ה P4 EE למשל הם לא אמרו מילה בשביל להפתיע את AMD ממתי פתאום הם כ"כ דברנים?

וכל זה אני אומר מתוך ידיעה גמורה שהמעבד הבא שלי יהיה אינטל ולא תהיה לי אפילו אפשרות לשקול AMD אז אני מאוד מקווה שאני טועה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים