פורסם 2006 באפריל 2119 שנים באתר של IGN פרסמו כמה סקרינים חדשים של המשחק המצופה הזה, והם פשוט מהממים, כולנו כבר ראינו את הסרטון של המשחק וכמה סקרינים מתוכו אבל יש שם כמה סקרינים שמעידים על איכויות פשוט אחרות, ללקק את האצבעות!(או לפחות את המסך ) לדוגמא: הנה לינק לכל הגלריה החדשה: http://media.pc.ign.com/media/694/694190/imgs_1.html
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים מחבר אל תשכח שלפני שדום3 יצא כולנו חשבנו שנצטרך לבזבז הרבה כסף על שדרוגים כדי שנוכל להריץ אותו באופן נורמלי ועובדה שזה לא היה כך.לדעתי הרבה מהביצועים של המשחק פשוט קשורים באופטימיזציה של המשחק לכרטיסים השונים, ככל שהיא יותר טובה ככה יש פחות בעיות להריץ אותו והביצועים יותר טובים.
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים זאת הגרפיקה הכי טובה שהנחתי עליה את עייני אי-פעם . היה מצחיק שבביט טק הם "סיקרו" את המשחק בהסתמך על התמונות ולקחו את התמונות מגיימ-ספוט
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים כן אחד המשחקים הכי חזקים שהולכים לצאת אי פעם ..!כולם מצפים לו ..!כולם רוצים לדעת תאריך יציאה ויותר פרטים עליו..!גם אני כמובן .. משחק סוף הדרך .. מקווה שלא נצטרך להחליף מחשב שלם בשביל המשחק הזה..!!
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים אני פוחד לחשוב איך זה ירוץ על המחשבים של היום :'(ללא שום בעיה, טקסטורות מפורטות וLOD עצבני יש לך שמה draw distanace של 3 מטר בערך כל תזוזה נעלמים ומופיעים טריליון עצים בשניה.
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים לא נראה לי 6600GT תראה כדי לשחק סביר בOblivion מאוד כדי 6800 לדעתי בשביל המשחק הזה 6800 יהיה המינימום ו7800GT המומלץ אבל נראה מה יהיה כבר ודוגמא מה זה LOD?
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים מחבר לדעתי לא תהיה בעיה לכולנו להריץ את המשחק ברמת פרטים לא רעה ובFPS לא רע גם כן, אבל אין מה לעשות, משחקים של הדור הבא אם תרצו להריץ אותם ברמה הגרפית הכי גבוהה פלוס פילטרים פלוס רזולוציה גבוהה אז יידרש כרטיס על בשביל כזה, ככה זה שמתקדמים בטכנולוגיה, אבל חוץ מזה לדעתי לא תהיה שום בעיה לשחק במשחק באופן שיעביר לא רע את החוויה שלו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.