פורסם 2006 באפריל 2119 שנים אחריי שקראתי בפורום ובמדריכים באתר הבנתי סוף סוף איך לעשות אוברקלוק נורמאלי חח (פרטי המחשב מופיעים בצד)הצלחתי להגיע עם המעבד מ2000MHZ ל2700MHZ במתח של 1.5 במקום1.4 ועם כל זה ללא קירור מיוחד הוא מתחמם רק ב2 מעלות ביחס למצב הקודם בעומסתיזמוני הזיכרון 3-4-4-8 מתח 2.7 ושיניתי אותם לDDR333HTT X4 והמתח של הצ'יפסט 1.55סה"כ המחשב מאוד מאוד יציב לא מתחמם כ"כוד"א אני לא מצליח להעלות אותו בFBS ותר מ275MHZ (בבאיוס) כדי להגיע למהירות מעבד גבוהה יותר..עכשיו יש לי שתי שאלות הראשונה: האם הגעתי לקצה גבול היכולת של המעבד?ושאלה שנייה: האם זה אוברקלוק טוב או שהוא לא מספיק הומהר?[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים אף אחד לא יכול להגיד לך אם הגעת לקצה. כל מחשב שונה קצת. עדיין אתה יכול להעלות מתח ותדר באס.אבל לפני זה תוריד מכפלת HTT ל X3 וזכרון למדרגה הבאה 150 או 133. ואז תנסה להמשיך כי עכשיו שניהם ב OC רציני, ויתכן וה CPU יכול יותר.ב 270Mhz ו HTTX4 הציפסט עובד ב 1080Mhz והזכרון שלך ב 450Mhz
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים מחבר רגע לא הבנתי הOC שעשיתי כאילו זה מפסיק חזקאבל עדיין יש לאן ללכת?ואני קצת מפחד להעלות למעבד עוד מתח כי זה כבר נכנס לתחום האדום של זה אז לא יודע..
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים רגע לא הבנתי הOC שעשיתי כאילו זה מפסיק חזק OC מכובד ויפה בהחלט אבל עדיין יש לאן ללכת? ואני קצת מפחד להעלות למעבד עוד מתח כי זה כבר נכנס לתחום האדום של זה אז לא יודע.. רק אם אתה רוצה להמשיך ולנסות (כמובן על אחריותך בלבד) בכל מקרה זה לצרכי שעשוע בלבד ולא לביצועים כי כבר אי אפשר לסחוט הרבה יותר מהמערכת.
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים מחבר או קיי עכשיו הבנתי תודה אני חושב שאני אשאיר את זה ככה.. ביום שאני אביא קירור יותר מקצועי נגיע יותר רחוק...
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים מחבר כן כל המערכת אצלי על סטוק מבחינת קירורולא עובר את ה42 מעלות בקידוד וידאו של DVD-Rזה ממש הפתיע אותיכי בכל זאת זה AMD חח
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים מה קשור קידוד וידאו? תריץ תוכנה שמאמצת בצורה רצינית את המחשב, S&M מומלצת מאוד...אני מאמין שתקבל עוד כמה מעלות במאמץ. AMD בעבר בתקופת ה-ATHLON XP היו מתחממים כמו שאתה חושב, היום זה התהפך ואינטל הם החמים (הכוונה לדור ה-PRESCOTT), כנראה שבעתיד הקרוב זה שוב הולך להשתנות (עם בוא הקונרו)...
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים מחבר hen1235 וואלה יש מצב בדקתי את זה עם חבר שלי שיש לו Socket A והוא מתחמם ב15 מעלות יותר משלי בעומס של ג'נרלס!!ואינטל בכלל הפנטיום 4 nortwood שיש לי בבית קריר ופנאן לו והפרסקוט שיש לדוד שלי חם אשוcat2010 קראתי את המדריך באתר והרוב זה קראתי מהודעות של אחרים בפורום אבל אם אתה שואל ההכי מהיר שהגעתי ושעבר את המחן יציבות שך פריים95 זה 2600MHZצור איתי קשר באיי סי קיו
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים מחבר כן הרצתי עם הפריים 95 ועם ה-S&Mויש לי שאלה קצת אחרת...אם אני משאיר את המחשב בOC קבוע זה טוב או לא טוב למחשב?כאילו זה יכול לעשות לו נזק?
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים אם אתה שומר על טפ' סבירות אז לא.למעשה אני לא חושב שיש מידע מוכח .אבל תריץ מדי פעם בדיקה לראות שהכל בסדר,ותדאג לשמור על איורור וטפ' נמוכות.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.