עבור לתוכן

תאמינו או לא אבל יש מישחק ארדקור פלטפורמה

Featured Replies

פורסם

איך אפשר להגיד על "בילי האצ'ר והביצה הענקית" שהוא משחק *הארד-קור (אני יודע שאתם אוהבים להתחכם אבל בבקשה תכתבו ככה, הרבה יותר מובן) בז'אנר הפלטפורמים? הוא ממש גרוע! ממש גרוע! (מניסיון).

ולעומת פלטפורמים אחרים שיכולים להתאים למגוון מאוד רחב של גילים, המשחק הזה מיועד לילדים:

העלילה לא מעניינת, והמשחקיות לא ממש כיפית (אווווו! לעשות פאזלים עם ביצים).

ות'אמת, לא הייתי קונה אותו, גם לא לאחיינית. יש עוד המון פלטפורמים מעולים, שמתאימים גם לאנשים מבוגרים וגם לילדים כאחד (סדרת jak and daxter , ratchet and clanck, sly racoon ועוד).

אסור להמליץ על משחק כזה, זה פשוט עוול.

לא הבנתי איך אתה משחק אותו על המחשב, כשהמשחק בכלל לא יצא אליו? יש לך אמולטור של גיימ קיוב?

stone cold - אין לי כוונה לפגוע בך, אלא במשחק הנורא הזה. :hi:

פורסם
  • מחבר

איך אפשר להגיד על "בילי האצ'ר והביצה הענקית" שהוא משחק *הארד-קור (אני יודע שאתם אוהבים להתחכם אבל בבקשה תכתבו ככה, הרבה יותר מובן) בז'אנר הפלטפורמים? הוא ממש גרוע! ממש גרוע! (מניסיון).

ולעומת פלטפורמים אחרים שיכולים להתאים למגוון מאוד רחב של גילים, המשחק הזה מיועד לילדים:

העלילה לא מעניינת, והמשחקיות לא ממש כיפית (אווווו! לעשות פאזלים עם ביצים).

ות'אמת, לא הייתי קונה אותו, גם לא לאחיינית. יש עוד המון פלטפורמים מעולים, שמתאימים גם לאנשים מבוגרים וגם לילדים כאחד (סדרת jak and daxter , ratchet and clanck, sly racoon ועוד).

אסור להמליץ על משחק כזה, זה פשוט עוול.

לא הבנתי איך אתה משחק אותו על המחשב, כשהמשחק בכלל לא יצא אליו? יש לך אמולטור של גיימ קיוב?

stone cold - אין לי כוונה לפגוע בך, אלא במשחק הנורא הזה. :hi:

Billy Hatcher1- יצא לא מיזמן למחשב-

והיתי מת לאמולטור טוב לקוביה

2-מי שקרא תביקורת יודע שאחת הסיבות הגדולות שהציון של המישחק נמוך זה ביגלל רמת הקושי

שניגרמת בעיקר ביגלל הרבה נפילות

(ביגלל זה אני מישתמש בטרינר לאין סוף פסילות)

3-הגרפיקה והמוזיקה אולי מאוד ילדותיות

אבל זה לא מישחק פזלים אלה מישחק פלטפורמה ולפי רמת הקושי בשלבים מיתקדמים זה לא מתאים לילדים

בכל מיקרה אני ממליץ על המישחק רק לאנשים שאוהבים גם מישחקי פלטפורמה וגם מישחקים מאוד קשים

ולפני שאתם מדברים תנסו לקבל ציון A באחת מהמשימות המיתקדמות ואז נדבר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים