פורסם 2006 באפריל 2019 שנים אני בזמן האחרון משחק בBilly Hatcherhttp://www.gamespot.com/gamecube/action/billyhatcherandgiantegg/review.htmlבגירסת הPC -יש לי ידית מישחק טובהואני חיב להגיד המישחק ניראה קל בהתחלה ומאוד ילדותיאבל מהר מאוד המישחק ניהיה מאוד קשה ולמרות שיש דירוג בכל משימהאני לא מבין איך אנשים יכולים לקבל בזה ציון A אני מקבל D וC בדרך כללביגלל הקושי אני מישתמש בטרינר אבל רק לקבל אין סוף פסילותכי בלי זה יש משימות שמאוד מאוד קשה לעבור אותם פשוט נופלים הרבה במשימות מיתקדמות (אני עושה את כל המשימות בכל שלב)בקיצור למי שרוצה מישחק פלטפורמה מאוד מאתגר יש את Billy Hatcherתעברו תעולם הראשון ואת חלק מהמשימות בעולם השני ותבינו לבד גם יש את כל עינין הזמן למי שאוהב תוצאות גבוהות
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים תתפלא אבל Gamespot נתנו ל- XIII 6.4 והוא היה משחק ממש כיפי. אז לא תמיד כדאי לסמוך על המבקרים. תקח משחק אם נראה לך שתיהנה ממנו. בכל מקרה המשחק הזה גם לא נראה בשבילי אבל יש אנשים שאוהבים את הז'אנר
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים אפילו לא משחק ארדקור פלטפורמה?XIII היה משחק גרוערעיון נחמד וחביב, אבל גרוע
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים אז..? אתה פותח ת'רדים כל כך דבילים ולא קשורים לעולם, למה??? חחח מה אתה מצפה יש לו את אל בנדי בחתימה :smile1: XIII היה משחק גרוערעיון נחמד וחביב, אבל גרוע לדעתי המשחק היה סביר-טוב אפילו! היה די כיף לשחק בו
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים כבר מותקן אצלי ;D איך שראיתי את גרסת הgamecube אהבתי ת'משחק הזה, סוף סוף הוא הגיע למחשב.......קשה לשחק במשחק בלי פאד, וזה שאמר שלא נוגע במשחקים עם ציון 6.7.....סיריוס סאם קיבל 6.9, אתה אומר שבחיים לא היית נוגע בו? המשחק הזה ממש חמוד וכיפי אבל הסרטונים, מרוב שהם כאלה טיפשיים הם קורעים
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים אפילו לא משחק ארדקור פלטפורמה?XIII היה משחק גרוערעיון נחמד וחביב, אבל גרועXIII היה משחק טוב, הוא פשוט היה כיפי כמו שבהרבה משחקים לא הרגשתי שהיה כיפי.משהו בו פשוט עשה אותו כיפי.כמו הפוקוסים של המצלמה שיש כשעושים HS או משהו כזה.
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים סיריוס סאם 1 וההמשכון שלו קיבלו 8.9 ו9.1הם היו משחקים טוביםסיריוס סאם 2 הוא משחק עלוב בעל מנוע כבד ללא צורך, עם משחקיות ממוחזרת ולא מעניינתXIII הוא משחק שקצת קשה להתווכח עליו, כי היה לו סגנון אומנותי משהו שהפך אותו למשחק של אוהב או שונא (אני כפי ששמת לב משתייך לאחרון)
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים לא אבל אתה יכול לכתוב את זה באיזו צורה שבא לך כל עוד זה ישמע נכון.כמו שאתה יכול לכתוב מקסימלי או מכסימלי - שתי הדרכים נכונות.
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים סיריוס סאם 1 וההמשכון שלו קיבלו 8.9 ו9.1 הם היו משחקים טובים סיריוס סאם 2 הוא משחק עלוב בעל מנוע כבד ללא צורך, עם משחקיות ממוחזרת ולא מעניינת XIII הוא משחק שקצת קשה להתווכח עליו, כי היה לו סגנון אומנותי משהו שהפך אותו למשחק של אוהב או שונא (אני כפי ששמת לב משתייך לאחרון) זה בכלל לא נכון מה היה בראשון שלא היה בו??? הגרפיקה הרבה יותר טובה מהמשחק הראשון.. המשחק הרבה יותר מצחיק יש אחרי כל שלב סרטון (מה שלא היה בראשון) והדבר הכי טוב לדעתי זה שכל שלב נראה שונה והמשחק לא חוזר על עצמו. כל פעם אתה עובר למקום חדש,וגם יש יותר בוסים. במשחק הראשון כל הזמן אתה היית רואה מלא מקדשים זה ממש משעמם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.