עבור לתוכן

מה אתם אומרים על המיפרט הזה

Featured Replies

פורסם

ניסיתי לבנות בסכום זעום לחבר אבל אני אישית לא מתלהב ואין לי אפשרות חריגה מה 4000 כולל מסך :kopfpatsch:

[attachment deleted by admin]

פורסם

צ'יפסט של SIS?

גם אם זה נתון בעוד 110 שקל אני הייתי מחכה עם המחשב עובד יומיים ואז קונה אותו אחרי שהייתי מחליף ללוח של gigabyte.

למה 2 סטיקים של 256? סתם הורס שדרוגיות קח סטיק אחד של 512 תוותר על הדיואל צ'אנל אבל אל תתפוס כבר 2 סלוטים בלוח!

פורסם

BEN

תוסיף בבקשה את התקציב לכותרת

פורסם

מחורבן ברמות מטורפות.

גם בהתחשב בתקציב הוא גרוע.

אם המטרה היא משחקים, היא פוספסה. אם המטרה היא שימוש כללי, הציוד ההיקפי מסביב למעבד כל כך עלוב, שגם היא פוספסה.

ויותם, אני מאוד מציע שתפסיק להגיד לאנשים לוותר על דואל צ'אנל במערכות אינטל. זה נכון לAMD. באינטל, כשהמעבדים שלהם זקוקים לכל שבב של מהירות באס, דואל צ'אנל מהווה 30% מהביצועים. אני מסכים איתך ש512 זה נפח עלוב, וש1GB זה מינימום בכל מערכת, אבל זה לא אומר שאפשר לוותר על שני סטיקים.

בן, אני הולך להציע לך משהו שאני מציע להרבה אנשים שמבקשים מחשבים ב4-5K כולל מסך:

אל תקנה את המסך כחלק מהמפרט. את המפרט תקנה בחנות אחרת (לא בKSP כי התנאי תשלום אצלהם לא גמישים. אם אין לו 4K במזומן המפרט שהצעת יעלה לו 4200) בתקציב של 3-3.5K, ותגיד לו שיקנה מסך LCD טוב מאיזה חנות מזאפ. הוא גם יקבל מחיר זול יותר מרוב חנויות החומרה, והוא גם יקבל ימבה תשלומים נוחים, מה שהוא לא יראה בחיים מKSP בלי שהם יקחו ריבית שחיטה.

פורסם

אוקיי אז לפי דעתי כמו שאמרו לי אפשר לוותר על הדיואל צ'אנל להפסיד קצת ביצועים אבל בחודש הבא שאני ירצה לשדרג אני יוסיף עוד סטיק אחד ו2 סלוטים לא יהיו כבר תפוסים!

פורסם

באינטל אתה יכול לחבר 4 סטיקים בלי שום בעיה, וסטיק אחד יגרום להפסד של כ30% ביצועים!

פורסם

כן את זה אני יודע ונכון ש30% זה הרבה אבל בכל זאת השארת לעצמך רק 2 סלוטים שאתה יכול לשים שם 1GB בדיואל.

בקצב התפתחות של היום אלוהים יודע עד מתי 2GB זה יהיה עיניין של בדיחה כמו שעכשיו 256MB זה צחוק!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים