עבור לתוכן

אנמרטקס ליברטי 400W יספיק?

Featured Replies

פורסם

כן מה עיניין הpeak הזה באתר מה אני אמור לסמן שם?

חוץ מזה יש שם משהו בקשר לקבלים מתיישנים ועוד משהו שלא הצלחתי להבין!

חוץ מזה כתוב שם נצילות מעבד...איך אני אמור לדעת בכמה אחוזי מעבד אני ישתמש מה אני נביא? אני יודע איזה תוכנה תותקן לי?

:bash:

פורסם

את המעבד תשים על 100

אבל עזוב אותך שטויות

לך על האנרמקס בלב שלם

ספק נהדר

כמו כן, הייתי מקדיש מחשבה לדבריו של הדוקטור

פורסם

שני 6600GT אולי...7900GT,רק אחד.

והוא לא נותן 20A בשני המסילות (כלומר 40A) הוא נותן מקסימום בכל מסילה 20A אבל שני המסילות שוות למסילה אחת בעלת 30A.

המערכת בהחלט בזבזנית,אבל הספק יחזיק.

6600GT זה כרטיס מאוד תובעני. אין הרבה הבדל בין 2 6600GT ו7900GT מבחינת מתח :P

אני נותר בדעתי שהליברטי יחזיק SLI. לא שזה כזה משנה, מי שפתח את הת'רד בחיים לא ירכיב SLI או קרוספייר על המערכת הזאת (למרות לוח תומך קרוספייר), ומי שכן ירכיב מערכת SLI יקנה את האנרמקס FMA 535, ולא הליברטי 400.

פורסם

את המעבד תשים על 100

אבל עזוב אותך שטויות

לך על האנרמקס בלב שלם

ספק נהדר

כמו כן, הייתי מקדיש מחשבה לדבריו של הדוקטור

אני לא זה ששאלתי בקשר לאנרמקס אני שאלתי בקשר לאתר מה העיניין עם כל האחוזים האלו כמובן שרציתי לדעת כדי להתאים ככל האפשר ולקבל תוצאה נורמלית ולא סתם לזרוק אחוזים שאני לא יודע על מה מדובר המעבד באמת נשאר על 100% רק שלמטה יש 3 דברים מוזרים!

למערכת שאני הצגתי ללא ספק יספיק הHEC 300W שבא עם המארז!

פורסם

אופס :-X

פורסם

אופס :-X

:lol:

פורסם
  • מחבר

מה רע בכרוספייר ולמה נראה לך שלא אשים כרוס פייר? הבאתי את הכרטיס הנ"ל כייון שיש לי אותו כרגע בקופסא כיוון שקיבלתי אותו מתנה :hat:

ולמה ה930 בזבזני? בגלל שהוא עולה 400 שקל יותר? ואני צריך מעבד של אינטל כיוון שאני עוסק בעריכת תמונות ווידיאו בתוכנות כבדות כגון וגאס

ואני לא צריך x-fi מכמה סיבות 1. יקר לי מדי ואני צריך ראק חיצוני שלא יושב על 5.25" ו2. האודיג'י נותן לי גם כן עריכה של 24נןא שזה מה שאני צריך לא יותר מזה

פורסם

כי קרוספייר עולה משהו כמו 6000 שקל (X1900XT זה 2600 שקל בחנות הכי זולה, X1900 CROSSFIRE זה עוד 3500), וכבר יש לך כרטיס טוב מאוד שעולה 2000. ה930 בזבזני כי ל200 מה"צ עלובים הוא עולה 400 שקלים יותר, שזה מגוחך. ה920 עושה את ה200 מה"צ האלה בלי שום בעיה.

עם כל הכבוד, בהפרש בין 920 ל930, ובין לוח 975 קרוספייר ללוח NFORCE 4 SLI32 למעבדי אינטל, אתה יכול לקנות 2GB זכרון.

מבין למה בזבזני?

X-FI MUSIC עולה 850 שקל. זה יותר זול מהאודיג'י 2 פלאטינום.

פורסם
  • מחבר
:xyxthumbs:תודה לכולם על התגובות עכשיו השאלה האחרונה לשם קניה סופית האם לקחת את הנמרטקס הנ"ל או את הHEC WIN500?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים