עבור לתוכן

## חשוב מאד - "תרבות" התגובות שהתפתחה לאחרונה... ##

Featured Replies

פורסם

לאחרונה אני שם לב שהרבה מאד משתמשים מגיבים בכך שהם מצטטים את דברי המשתמשים האחרים בתוך תיאור התמונה או דעה זו או אחרת.

זה ממש לא מקובל עליי, אמנם אכן ייתכן ולשני משתמשים או יותר יש את אותה דעה אבל כמובן שאפשר לכתוב אותה בצורה אחרת ולא פשוט לצטט אותה.

אני אעקוב אחרי הודעות מסוג זה החל מהיום, הודעות בסגנון יימחקו למרות הכוונה הטובה שבדבר.

תודה על ההבנה וצילום מהנה לכולם. :xyxthumbs:

אחראי פורום צילום דיגיטלי,

דני בקרמן.

אני משאיר את הדיון פתוח, הודעות ספאם לא קשורות יימחקו.

• תגובות 36
  • צפיות 2.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

החלטה נבונה.

פורסם

רק כדי להיות בטוח, אתה מתכוון לזה שמישהו עונה בתגובה בדיוק מה שזה שמעליו אמר כבר? (בציטוט?)

לא ברורה לי מה הכוונה.

פורסם

הוא מתכוון ל:

איציק: אני חושב שגלידה זה אחלה

והתגובה הבאה היא:

שמוליק:

אני חושב שגלידה זה אחלה

קפיש? וזה באמת מעצבן

פורסם

כן זה באמת קצת מעצבן.

פורסם

אז זה בדיוק מה שחשבתי, הרשו לי להצטרף למעוצבנים.

הכי נורע זה שמצוטטים סמיילי, מה נסגר?...

פורסם

אפשר להבין את זה שאדם אחד כותב LOL, ואדם נוסף גם כן כותב LOL. אבל, אני לא מבין למה לצטט LOL.

הדוגמה שהבאת די מגוחכת. אני לא מבין למה לא לכתוב תגובה חדשה ומקורית במקום לצטט תגובה קיימת.

אני חושב שיכול להיות שסיבה אפשרית לכך שאנשים עושים את זה היא שזו דרך מהירה ונוחה להתעדכן בת'רד.

לדעתי, היה עוזר אם היה כפתור שמאפשר להוסיף ת'רדים לרשימה של "תגובות חדשות להודעות שלי", במקום לשים בת'רד תגובת ספאם.

פורסם

מה שהוא הביא זה מעצבן לפחות תוסיף איזה דעה קטנה או משו

פורסם

שטויות, לא הבנתי מה הבעיה, אבל אם אתה מתעקש.

כן המפקד !

פורסם

אפשר להבין את זה שאדם אחד כותב LOL, ואדם נוסף גם כן כותב LOL. אבל, אני לא מבין למה לצטט LOL.

הדוגמה שהבאת די מגוחכת. אני לא מבין למה לא לכתוב תגובה חדשה ומקורית במקום לצטט תגובה קיימת.

אני חושב שיכול להיות שסיבה אפשרית לכך שאנשים עושים את זה היא שזו דרך מהירה ונוחה להתעדכן בת'רד.

לדעתי, היה עוזר אם היה כפתור שמאפשר להוסיף ת'רדים לרשימה של "תגובות חדשות להודעות שלי", במקום לשים בת'רד תגובת ספאם.

אני לחלוטין מסכים עם הבורג ( ;)), יש דיונים שאתה לא רוצה להגיב בהם, אלא רק לקרוא אותם.

פורסם

עוד משהו מעצבן בטירוף, הוא שאנשים מרגישים צורך עז לצטט לשווא הודעות באורך הגלות (לפעמים גם עם איזה 2-3 תמונות), רק בשביל לכתוב בסוף "יפה!" או דברים דביליים בסגנון הזה.

פורסם

אני מניח שפיספסת את הכפתור הזה: notify.gif

פורסם

אני מניח שפיספסת את הכפתור הזה: notify.gif

לפי מה שהבנתי, הכפתור הזה מיידע אותך על תגובות חדשות בת'רד לאימייל שלך.

יותר נוח לקבל יידוע על תגובות חדשות לדף "תגובות חדשות להודעות שלי".

זה גם היה נחמד אם היה כפתור "לא ליידע" שיפסיק ליידע אותך על תגובות חדשות בת'רדים שהגבת בהם ואתה לא מעוניין להמשיך להשתתף בהם או לקרוא אותם (סטיקים לדוגמה), אבל אני מניח שמערכת הפורומים לא מאפשרת את זה (או אולי כן).

פורסם

האמת שהרעיונות של borg טובים מאוד , אני גם לא ייתנגד לפיצ'רים כאלו

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים