עבור לתוכן

מספר שאלות בנוגע להקמת רשת של שני מחשבים ..

Featured Replies

פורסם

קודם כל אני רוצה לציין שאני הולך לפעול לפי המדריך שישנו בסטיקי (ICS)... עכשיו מכאן נובעות כמה שאלות

1. האם שיתוף האינטרנט הוא מלא כלומר אני יוכל דרך מחשב השרת להכנס לתוך הכוננים שיהיו במחשב הלקוח ... ? (בלי כל קשר לאינטרנט)

2. האם קשר האינטרנט שיגיע למחשב הלקוח כבר יהיה מאובטח עם יש לי פיירוול ואנטי וירוס על מחשב השרת ( כלומר האם זה יהיה הכרחי לשים

פיירוול גם על מחשב הלקוח) ?

3. האם אני מסוגל דרך הוינדוס לתת הקצאה באחוזים לכל מחשב מרוחב הפס גלישה ?

4. ובמידה ואני יירצה שליטה מלאה ממחשב השרת על מחשב הלקוח באיזה תוכנות עליי להשתמש ואילו יהיו הכי בטוחות ..?

תודה

פורסם

1. כן.

2. לא. צריך פיירוול בכל מחשב.

3. ניתן דרך תכנת צד שלישי כגון NETLIMITER. תעשה חיפוש בפורום ובגוגל בנושא.

4. תעשה עוד חיפוש בנושא, יש המון נושאים על זה.

פורסם

4. ובמידה ואני יירצה שליטה מלאה ממחשב השרת על מחשב הלקוח באיזה תוכנות עליי להשתמש ואילו יהיו הכי בטוחות ..?

פונקציית REMOTE DESKTOP שמובנית בווינדוס XP PRO.

פורסם
  • מחבר

פונקציית REMOTE DESKTOP שמובנית בווינדוס XP PRO.

יש לך מושג עם יש מדריך לזה בעברית ?

פורסם

הנה - אני אכתוב לך מדריך עכשיו :)

במחשב היעד אליו אתה רוצה להתחבר : קליק ימין על המחשב שלי ואז remote---> allow users to connect remotely to this computer.

במחשב שממנו אתה רוצה להתחבר : start---> all programs ---> accessories---> communications---> remote desktop connection.

שם כתוב את שם מחשב היעד ברשת שלך (למשל HOMEPC1) או את כתובת הIP שלו - על מחשב היעד להיות עם שם משתמש עם סיסמא כדי שתוכל להתחבר אליו.

הכנס שם את שם המשתמש והסיסמה כאמור, ואז תיכנס בשם היור הזה ותוכל לעבוד במחשב המרוחק.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים