פורסם 2006 באפריל 2219 שנים אתם לא מבינים ש EA לא מייצרת שום מישחק היא רק חברת הפצה...כמובן היא בעלתה השפעה רבה על החברה המייצרת את המישחק אבל אם החברה בעלת כוח רצון חזק EA לא תוכל לעשות שום דבר בעניין או להסכים או שלא.
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים אני רק מקווה שישימו את הדגש כאן על המשחקיות ולא על גרפיקה, משחק אסטרטגיה שמעביר לי את החוויה בצורה הכי טובה הוא משחק בעל עומק אסטרטגי, רחב תוכן, ובעל משחקיות חדשנית, בדיוק כפי שC&C וRed Alert היו בזמנם, גרפיקה טובה יכולה רק להוסיף, אבל חסר להם שזה יבוא על חשבון התוכן!
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים אתם לא מבינים ש EA לא מייצרת שום מישחק היא רק חברת הפצה...כמובן היא בעלתה השפעה רבה על החברה המייצרת את המישחק אבל אם החברה בעלת כוח רצון חזק EA לא תוכל לעשות שום דבר בעניין או להסכים או שלא.קצת שטויות בדבריך:"חברת המשחקים הגדולה בעולם המערבי, ואחת מהותיקות בעולם. פיתחה והפיצה מאות אם לא אלפי משחקים במשך השנים..."מקור: http://www.vgames.co.il/website/vgames_company_page.asp?seqCompanyID=327&platform=main&CompanyType=2ועוד משהו (כתוב ליד משחק אם הוא פותח ע"י EA, או הופץ על ידה, או גם וגם): http://www.vgames.co.il/website/vgames_company_games_page.asp?seqCompanyID=327&platform=main&CompanyType=2
פורסם 2006 באפריל 2319 שנים אז ככה....אולי אני אענה לכמה אנשים ואולי לא....אז ככה אל תתאכזבו....זה לא תהיה אכזבה כמו הסנדק כי המפתחים של המחשק הזה זה EA LA....ולא הEA....(הLA יותר מתחשבים בגיימרים ויותר מקשיבים להם, וגם הם יותר ישקיעו בעלילה...שלא כמו העלילה הגרועה של Generals!! )...המשחק הזה הוא לא המשך של Generals ולא של Red Alert הוא המשך של Tiberian Sun...אולי זה יתן תשובה לכמה תמונות...שמעתי שיהיו במשחק 3 צבאות....NOD GDI ועוד צבא חדש....יכול להיות שזה מה שמסביר הופעת הנשקים/טנקים החדשים...והמשחק הזה לא הולך לבאס כמו Renegade....שלא היה בדיוק אסטרטגיה.....קיצור יש למה לחכות....
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים דווקא אהבתי את renegade לא יודע למה כולם שונאים אותו.סתם כולם עושים פוזות שרנגייד מבייש את ה C&C ...הוא דווקה היה מישחק פעולה מעולה.
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים לכל אלה שחושבים שזה יהיה מישחק טוב אני רוצה להזכירזה מישחק שמפותח על ידי EA ולא משנה איזה קבוצת פיתוח בEA עושה את זה במיקרה הטוב זה יהיה מישחק נחמד לצפות למשהו באמת טוב או מקורי מEA זה טימטום -הם לא נינטנדו או סגה או נמקו או החברה שפיתחה את "פחד" וכו EA היא מיפעל למישחקים מיסחרים שחוזרים על עצמם מהר מאוד
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.