פורסם 2006 באפריל 1919 שנים שלום..יש לי בעיה המחשב כל פעם ניתקע לי ומעלה לי הודעת "אל תשלח" של האקספלורר וזה תוקע לי את המחשב איך אני מסדר את המחשב שהוא יהיה יציב מהיר יותר ובלי שגיאות כאילו כמו בהתחלה?יש לי ווינדוס אקס פי בעברית
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים מתקין שועל-אש במקום אינטרנט אקספלורר.http://www.mozilla.com/products/download.html?product=firefox-1.5.0.2&os=win〈=he(לא יודע איך לסדר את הבעיה של האקספלורר)
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים יותר פרטים בבקשה יכול להיות איזה SPY שיושב {או ישב} על IE וגרם לו נזקים .ניסת לבדוק אם קימים לך במכונה איזה שהם SPYWARE
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים מחבר אין לי ספייור במחשב אני עושה סריקה אם התוכנה Ad-aware 6.0 ואני עושה סריקה של וירוסים ואין לי כלום..איך שאני בא להיכנס לתקיה Incoming של האימיול הוא מעלה לי דוח שגיאות של ההקספלורר..אז אני עושה על תשלח דוח והוא נתקע ממש רק שאני עושה לו מנהל מסימות וסוגר את התקיה משם אז המחשב חוזר לעצמומה יכול לסדר את זה?
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים תנסה לעשות עדכונים לווינדוס.דרך אגב, AD AWARE 6.0 זאת גרסה ממש ישנה של תוכנה שכבר לא נחשבת הכי טובה. לתשומת לבך.
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים COUNTER SPY נהדר מבחינתי.כן, אבל היא לא תוכנה חופשית כמו Ad Aware!אני משום מה לא רואה אנשים רצים לשלם 20$ בשביל תוכנה כזאת.נראה לי שהכוונה כאן:אז על מה אתה יכול להמליץ במקום Ad-aware 6?היא לתוכנה חינמית אחרת.
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים מחבר טוב אז בבקשה בואו נחזור לענינן על מה אנחנו מדברים פה איך מסדרים את העינן על המחשב נתקע שאניניכנס לתקיה וכל דבר אחר?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.