עבור לתוכן

שאלה בקשר לקידוד WPA עם ווינדווס 98 + XP

Featured Replies

פורסם

הגדרתי ראוטר אצל חבר שלי... של 3 מחשבים הכל עובד טוב ומצוין... אחד מחובר באלחוטי ושניים בקווי... הכל עובד מצוין והכל טוב עד ששמתי קידוד WPA וניסיתי לחבר את המחשב עם הרשת האלחוטית ולא הצלחתי למרות שיש לכרטיס קונפיגירציה חיצונית כזו בסגנון GUI מכיוון שלווינדווס 98 אין אפשרות איפה להקליד את הקוד כמו XP.... אז הקלדתי בתוכנה החיצונית של הכרטיס... הוא רשם שהוא התחבר אך כביכול אין רשת ולא פינג... לא יודע למה זה קרה.... רציתי לדעת למה... כי לבינתיים ההגנה ששמתי היא MAC FILTERING ... אם אפשר לקרוא לזה הגנה... דוגרי זה מסנן בסיסי ומשתמש בסיסי לא צריך יותר מזה ... כי לא נראהל י שמשהו יבוא לרשת ויעשה mac spoofing כדי להכנס לרשת שלי... וכדי שהוא יעשה את זה הוא צריך לעשות sniffing אז לא נראה לי שמשהו יהיה משועמם עד כדי כך... בכל אופן האם בכלל ווינדווס 98 תומך ב WPA?! ד"א הראוטר הוא של 3com אם זה עוזר... תודה

פורסם

ןןינדוס 98 לא צריך לתמוך בWPA. זאת עבודה של הדרייבר של כרטיס הרשת.

יהיה טוב אם תוכל לפרט יותר בקשר לאיך הוא מתחבר לרשת

הוא רשם שהוא התחבר אך כביכול אין רשת ולא פינג...

WPA פועל בשני אלגוריתמים - TKIP וAES . מכשירים מסוימים תומכים אך ורק בTKIP. בדוק אם זה המצב אצלך - אם בחרת במכישר אחד בהצפנת TKIP ובשני בAES.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

שני המכשירים היו מוגדרים על הצפנת TKIP

פורסם

שוב - איך אתה יודע שהוא מחובר לרשת?

כדאי ליתר ביטחון לבדוק שוב אם הכנסת נכון את המפתח לרשת.

האם כ. הרשת של המחשב הוא גם של 3COM?

פורסם
  • מחבר

אני יודע שהוא מחובר לרשת מכיוון שאיך שאני מוריד בראוטר את האבטחת WPA הרשת במחשב ווינדווס 98 עובדת ואיך שאני שם אבטחת WPA הרשת לא עובדת שוב... והקלדתי 3 פעמים את המפתח לרשת... והכרטיס רשת לא בטוח נראה לי של dynamode ... לא סגור על העניין...

פורסם

אולי בעיה של חוסר תאימות ... (?)

שאלתי אם אתה חושב שהוא מתחבר לרשת כאשר יש הצפנת WPA. אני מבין שהתשובה היא לא.

אתה בטוח שזה TKIP? (שוב..)

נסה מפתח קצר ופשוט יותר (כמו... FFSTTG לדוגמה) כדי לבדוק אם זה עובד ככה.

פורסם
  • מחבר

אוקיי אני אנסה בהזדמנות שתהיה לי ... הוא נמצא פשוט בעיר אחרת אז זה קצת בעיה...

בקשר לזה אם הוא מתחבר לרשת... אם אני לא טועה במוניטור של הראוטר נדמה לי (שוב לא בטוח) שראיתי את הכרטיס רשת האלחוטי מחובר אליו... אז אני מניח שהרשת כן עבדה... אבל בלי פינגים ושום דבר שקשור לא עבד... ושוב אני בטוח שזה TKIP

אבל אם יש לך עוד רעיונות בסגנון אני אשמח... בכל אופן תודה רבה :xyxthumbs:

פורסם

העובדה שראית את הכרטיס בסטטוס חיבורים של הנתב לו-דווקא מראה על חיבור. זה יכול להראות גם על יצירת קשר עם הראוטר וניסיון לחיבור.

בסדר. נסה את זה. אם אין מידע רגיש על המחשבים ניתן להתפשר בלית ברירה על אפשרויות אבטחה "צנועות" יותר.

בהצלחה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים