פורסם 2006 באפריל 1819 שנים שלום רב,אני מחובר לראוטר DLINK DI-524. קורים מקרים מסויימים בהם, פתאום, מבקש ממני המחשב להתחבר לאינטרנט דרך DIALUP ובעצם מראה לי את אופציית החיבור שהייתה לי כאשר לא היה לי ראוטר (חייגן של ADSL). רק כשאני "מחייג" הוא מחבר אותי חזרה?למה זה קורה? האם החיבור לא אמור להיות קבוע?[attachment deleted by admin]
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים קבוע אמנם אבל עלולים להיות ניתוקים לפעמים.זה בכל זאת לא קו נל"ן.אם תצליח לעשות V ב connect automatically אולי לא תרגיש את זה בכלל ...
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים אתה צריך פשוט למחוק את החייגן הזה מNETWORK CONNECTIONS אם אתה לא משתמש בו.
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים באינטרנט אקפלורר --->tools---> internet options ---> connections---> "Never Dial a Connection"
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים מחבר קבוע אמנם אבל עלולים להיות ניתוקים לפעמים.זה בכל זאת לא קו נל"ן.אם תצליח לעשות V ב connect automatically אולי לא תרגיש את זה בכלל ...אבל החיבור הוא חיבור דרך כבל רשת ולא אלחוטי.
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים אבל החיבור הוא חיבור דרך כבל רשת ולא אלחוטי. מה הקשר? באינטרנט אקפלורר --->tools---> internet options ---> connections---> "Never Dial a Connection"ניסית את זה כבר?
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים תסרוק לרוגלות, קיימים רכיבי רוגלה שניקראים חייגנים (DIALERS) שמנצלים את העובדה שקו הטלפון מחובר אנלוגית למחשב ומנסה לעשות איזשהו "עקוב אחרי".
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים לא נראה לי שזה המצב כאן, אבל תמיד עדיף לבדוק לכל מקרה - אפילו אם יש מודם ADSL שלא ניתן לבצע הונאות כאלה דרכו .
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים קרה גם לי כשעברתי לאינטרנט בכבלים והגדרתי אותו לא לגמרי נכון. שים לב, לדעתי כשאתה מחייג מהמחשב שלך לשאר המשתמשים ברשת אין אינטרנט. אם זה המצב תבדוק שהגדרת נכון את החיבור.
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים המצב הנורמלי ברשת הוא שהראוטר מחייג לאינטרנט ומחלק את הקו בין כל המשתמשים. במידה והמחשב שלך הוא זה שעושה את החיבור, לשאר המתמשים אין יכולת להתחבר והראוטר לא מקצה להם אינטרנט.
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים תקשיב, כמו שאמרתי זה מאוד פשוט. אם יש לך ראוטר שמתחבר לאינטרנט, חייגן במחשב שלך רק עושה בלגן. תמחוק אותו, ואז אף תוכנה לא תוכל לגשת לחייגן מן הסתם, אלא תלך ישר לIP של הכרטיס רשת, וזהו.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.