פורסם 2006 באפריל 1819 שנים אני קונה מחשב חדש והלוח שהזמנתי הוא ה ASUS A8N-E NF4. מצאתי לנכון לא לקחת לוח עם סלוט PCI-EX16 נוסף כיוון שאני לא מתכנן SLI.השאלה היא אם יכולים להיות שימושים נוספים לסלוט PCI-E X16 מעבר לשימושים של כרטיס מסך?מה שאומר שאולי לכרטיס מסך אני לא אצטרך אותו אבל לכרטיסים אחרים שיצאו בעתיד (אולי מודמים חדשים או לא יודע מה....) דווקא אני כן אצטרך ואז יקרה מצב שבגלל תוספת של 200 ש"ח שאני לא מוציא עכשיו על לוח עם שני סלוטים של PCI-E X16 אני אתקע מאוחר יותר.מה דעתכם?
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים הדבר היחיד שנכנס ל-PCI-Express x16 נכון לתקופה הנראית לעין זה הכרטיסי מסךעוד שימוש פרט לשני כרטיסי מסך במערך לשיפור ביצועיםזה שני כרטיסי מסך בשביל לחבר 4 מסכים במקביל
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים מחבר אוקיי תודה אז אין לי שום סיבה לקחת את ה ASUS A8N-E SLI אלא להסתפק באותו לוח ללא ה SLI.
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים יש לך את כל הסיבות שבעולם לא לקנות את ה-A8N-SLIה-A8N-SLI וה-Deluxe שלו הם שני לוחות מיושנים ועם מיליון וחצי בעיות
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים אין איתו שום בעיה כללית, כל עוד מדובר על Rev חדש יותר בו המאוורר הוא בצורת יהלוםשלא סביר שתקבל Rev יותר ישן
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים מחבר תוכל לצרף תמונה של הדגם החדש יותר? או לפחות להפנות אותי אליו כדי שאני אוכל לוודא את זה מול ספק החומרה שלי?תודה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.