פורסם 2006 באפריל 1919 שנים Armed Assault למה אני היחיד מה קרה לכול המעריצים של OFP אז מה אם המשחק ענתיקה יוצא לו המשך גם השנה {OFP2} ומהתמונות נראה מדהים והוא אמור לספר על ויאטנם לפי מה שידוע לי מהמקורות :-\וזה לא שיש לי משהו נגד האחרים {חלקם }
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים לא.המשחק יוצא לפלטפורמות הבאות: pc, ps2, GameCube, Xbox, ו-PS3. לפי מה שבדקתי בגיימספוט DA יוצא גם ל 360http://www.gamespot.com/search.html?type=11&stype=all&qs=Splinter+Cell&x=28&y=9
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים Armed Assault למה אני היחיד מה קרה לכול המעריצים של OFP אז מה אם המשחק ענתיקה יוצא לו המשך גם השנה {OFP2} ומהתמונות נראה מדהים והוא אמור לספר על ויאטנם לפי מה שידוע לי מהמקורות :-\ וזה לא שיש לי משהו נגד האחרים {חלקם } מזה OFP אתה לא מדבר עכשיו על-Armed Assault? בכל מקרה ראיתי כמה תמונות בגיימספוט של המשחק-Armed Assault והגרפיקה נראית ממש ממש עלובה כנראה בגלל זה בקושי בחרו במשחק הזה.
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים מחבר מי ש מחקה לGhost Recon Advanced Warfighter יש חדשות קצת לא נעימותהוא הולך לצאת רק עם CO-OP mod לMP בנתיים :'(
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים מי ש מחקה לGhost Recon Advanced Warfighter יש חדשות קצת לא נעימותהוא הולך לצאת רק עם CO-OP mod לMP בנתיים :'(שזה?
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים מזה OFP אתה לא מדבר עכשיו על-Armed Assault? בכל מקרה ראיתי כמה תמונות בגיימספוט של המשחק-Armed Assault והגרפיקה נראית ממש ממש עלובה כנראה בגלל זה בקושי בחרו במשחק הזה. OFP= OPERATION FLASHPOINT שחק במקורי ותבין איזה שיפור ענק יש בגרפיקה ועלילה מצוינת ומענינת יש לו למשחק הזה שגרף כול כך הרבה פרסים { בנו אותו שני ילדים מצכיה } יותר עדיף מה גאנק ET:QW ממש עלילה לתפראת רוץ תירה תמשיך לירות תמשיך לירות וזהו Ghost Recon Advanced Warfighter נקווה לטוב אין על שלושת המשחקים הראשונים של הסדרה
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים קבוצה של גיימרים נגד המחשב במסימות של סינגלפלייראיזה דבר שולט!!! זה גם יהיה למחשב?
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים זה מעפן ברמות... מה הקטע נגד המחבש.... הכי כיף נגד אנשים אמיתייםעריכה: ולדעתי QW יהיה בתשלום חודשי (שזה דפוק)
פורסם 2006 באפריל 2119 שנים מחבר זה מעפן ברמות... מה הקטע נגד המחבש.... הכי כיף נגד אנשים אמיתייםעריכה: ולדעתי QW יהיה בתשלום חודשי (שזה דפוק) המשחקGHOST RECON:aw יצא ב9 למאי עם co-op mod בלבד לPC ו סינגלפלייר רגילשבוע לאחר היציאה שלו יצא Patch עם TDM וTvT Domination שזה קבוצה של גיימרים נגד קבוצה של גיימרים 16נגד16 כמו שאנחנו אוהבים. דמו אמור לצאת ממש בקרובנגיד עד שהמשחק יגיע לארץ יהיה לנו כבר את patch יותר פרטים http://forums.ubi.com/groupee/forums/a/tpc/f/2791043913/m/4541031534
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.