עבור לתוכן

צריך נגן mp4 ,בעיה תקציבית קשה במיוחד-לא חייב mp4 שיניתי מפרט.

Featured Replies

פורסם

הנגן של אולימפוס הוא גם מחודש וגם יש לו חסרונות מפה ועד הודעה חדשה. ואני לא הייתי מתקרב לחנות שאישור האבטחה שלה פג תוקף...

מה הכוונה אישור האבטחה?

פורסם

אוקי, תן נגן אחר ברמה שלו באותו תווך מחירים......נראה אותך מוצא, אני אומר לך, יש לי אותו ואני נהנה ממנו, ותאמין לי שכל החסרונות האלה שכתבו שם ממש לא מזיזים לי, אלה חסרונות שיש בכמעט כל נגן דיסק קשיח. אני בחיים לא הייתי חושב על החסרונות האלה, אני לא חושב שתוכנה זה חיסרון, כי ממש אין לי בעיה איתה, אני לא רואה אצלו שום בעיות בfrimewar, אבל שוםםם בעיות, הנגן לא נופל מהרמה של ipod mini, תהיה בטוח בזה.

פורסם

מה הכוונה אישור האבטחה?

כאשר אתה קונה בחנות אונליין מופיע לך אישור אבטחה בצד ימין למטה של הדפדפן. כאשר האישור תקין, חתום ובעל תוקף האתר אתה יכול לקנות באתר בלי שום בעיה. הבעיה באתר https://www.cameraclub.biz הוא שאישור האבטחה שלהם נגמר ואי לכך אין פיקוח של חברה מוסמכת על האתר ועל האבטחה שלו. מצד אחד יכול להיות שהאתר שכח לחדש את האישור שלו והם שומרים על האבטחה שלהם אולם מצד שני יכול להיות שהאתר פשוט לא מאובטח יותר...

אוקי, תן נגן אחר ברמה שלו באותו תווך מחירים......נראה אותך מוצא, אני אומר לך, יש לי אותו ואני נהנה ממנו, ותאמין לי שכל החסרונות האלה שכתבו שם ממש לא מזיזים לי, אלה חסרונות שיש בכמעט כל נגן דיסק קשיח. אני בחיים לא הייתי חושב על החסרונות האלה, אני לא חושב שתוכנה זה חיסרון, כי ממש אין לי בעיה איתה, אני לא רואה אצלו שום בעיות בfrimewar, אבל שוםםם בעיות, הנגן לא נופל מהרמה של ipod mini, תהיה בטוח בזה.

החסרונות לא מזיזים לך אבל כן יפריעו לאדם אחר. נכון שיש לכל נגן חסרונות אבל אלו חסרונות שחלקם גדולים מדי לטעמי ולכן אינני יכול להמליץ על הנגן הזה. בנוסף לכך אני אעדיף במקרה הזה לרכוש נגן חדש איכותי ולא נגן מחודש שמי יודע מה האיכות שלו, אולי הוא נפל ונפגע עקב כך ואולי יש לו פגמים אחרים.

[attachment deleted by admin]

פורסם

http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1154&p=0

אולי קצת עלינו בתקציב אבל אולי מהאולימפוס שאני לא מכיר אני לא חושב שיש משהו שמשתווה לנגן במחיר הזה.

אחל'ה חברה, אחל'ה מוצר, אחל'ה מחיר.

פורסם
  • מחבר

מזל שלא קניתי!!

תודה חברה!

למישהו יש עוד הצעות לנגן mp3 בתקציב של 500?

תודה.

פורסם

הסאנדיסק שהציעו לך יתאים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים