עבור לתוכן

צריך נגן mp4 ,בעיה תקציבית קשה במיוחד-לא חייב mp4 שיניתי מפרט.

Featured Replies

פורסם

שלום..(כמה שנים לא התחברתי פהה!!!)

אממ אז ככה:

-צריך שיהיה בו 1 גיגה ומעלה

-קורא mp3 wma (כמו כל נגן..)

-אם אפשר גם תמונות..

ואם הבעיה שלנו פה-

500 שח'!

אפשר להתגמש בכמה שקלים פה ושם..

תודה רבה רבה מראש!

פורסם

אתה בטוח שאתה צריך את זה? כי כל הקטע של המסך צבעוני וההסרטונים זה סתם גימיק דפוק שנראה גרוע על נגנים ג'נריים כאלה. אני מציע לך לקחת את זה http://www.cameraclub.biz/shop/product.asp?product=295 תהיה בטוח שתהנה מזה הרבה יותר מאשר הנגון המעפן הג'נרי הזה.

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שאתה צריך את זה? כי כל הקטע של המסך צבעוני וההסרטונים זה סתם גימיק דפוק שנראה גרוע על נגנים ג'נריים כאלה. אני מציע לך לקחת את זה http://www.cameraclub.biz/shop/product.asp?product=295 תהיה בטוח שתהנה מזה הרבה יותר מאשר הנגון המעפן הג'נרי הזה.

תודה!

הרבה אנשים פה כותבים שהנגן הזה טוב.

אממ למישהו יש עוד הצעות?

פורסם

אין הצעות יותר טובות.....זו מציאה, הנגן אמור באמת לעלות 1200 ש''ח ככה שתרוץ מהר ותקנה אותו כי לא נראה לי שהמלאי גדול (הרבה אנשים הזמינו)

פורסם

:eek2:

מחיר מטורף לחלוטין

עכשיו אני רץ לקנות

פורסם
  • מחבר

רגערגע !!!

אני כמעט סגור!

אבל החנות הזאת שהבאת לי טובה?!

כאילו לא עובדים שם על אנשים?!

תודה!

פורסם

בטח שעובדים שם על אנשים! זו המטרה של כל החנויות לא? סתם סתם, אסור לדבר על חנויות בפורום, אני רק אומר לך שהרבה אנשים פה בפורום הזמינו והגיע אליהם, וגם אליי.

פורסם
  • מחבר

אני לא יודע..

לא כתוב שם אפילו איזה פרומטים הוא קורא!

אני חושב שאנ יחכה לעוד הצעות.

תודה...!

פורסם

הנגן של אולימפוס, ככה שתהיה בטוח שזו לא חברה ג'נרית, מה שמגניב בו זה שאין לו כפתורים אלא הכל מגע.

פורסם
  • מחבר

הנגן של אולימפוס, ככה שתהיה בטוח שזו לא חברה ג'נרית, מה שמגניב בו זה שאין לו כפתורים אלא הכל מגע.

מזאת אומרת?

מה כמו באיפוד כזה?!

פורסם

באיפוד יש כפתורים...באולימפוס זה כאילו שטוח כזה אתה לא רואה כפתורים כאילו זה מסך..(אבל זה לא)

פורסם

הנגן של אולימפוס הוא גם מחודש וגם יש לו חסרונות מפה ועד הודעה חדשה. ואני לא הייתי מתקרב לחנות שאישור האבטחה שלה פג תוקף...

פורסם

הנגן של אולימפוס הוא גם מחודש וגם יש לו חסרונות מפה ועד הודעה חדשה. ואני לא הייתי מתקרב לחנות שאישור האבטחה שלה פג תוקף...

אילו חסרונות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים