עבור לתוכן

למה אני צריך לתקצב את מכבי תל אביב?

Featured Replies

פורסם

למה לעזאזל אתם משלמים בכלל?!?!?!?!

אני לא משלם אף פעם לא שילמתי והפלא בפלא לא קורה כלום.

• תגובות 58
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הכל טוב ויפה

אבל למה לאותם שמנים אוכלי חינם תיהיה סיבה לפטר את עצמם?

כל עוד האגרה מתקתקת ואין על הנושא יותר מידי ויכוחים המצב ימשך לצערי :'(

הממשלה שגובה את האגרה ומתקצבת את רשות השידור צריכה לדאוג שהכסף הילך לתוכן ולא לכיסים.

פורסם

למה לעזאזל אתם משלמים בכלל?!?!?!?!

אני לא משלם אף פעם לא שילמתי והפלא בפלא לא קורה כלום.

אם לא תשלם כמה שנים יבואו הוצאה לפועל ויעקלו לך את הטלוויזיה (אולי גם עוד רכוש, אני לא בטוח) , יש להם את כל הזכות לעשות את זה לצערנו

פורסם

כל מי שלא משלם ולא נשוי וגר בדירה לבד זה בסדר הבעיה תתחיל כשהוא יתחתן ואז יהיה חייב לשלם ואז כשהוא לא ישלם יתחילו הצרות והבלאגנים .

האמת חוץ מסטארגייט סימפסונס ו CSI אין שום דבר מעניין בערוץ 1 - זה פשוט מסתכם ב14 שעות צפייה בשבוע שלם למי שאוהב את הסדרות האלו (וזה בהגזמה) .

על זה לשים 500 ש"ח בשנה כל תושב מדינה ??? נראה לי תמוה כי הזכויות לסדרות האלו לא עולות יותר ממיליון .

פורסם

כל מי שלא משלם ולא נשוי וגר בדירה לבד זה בסדר הבעיה תתחיל כשהוא יתחתן ואז יהיה חייב לשלם ואז כשהוא לא ישלם יתחילו הצרות והבלאגנים .

האמת חוץ מסטארגייט סימפסונס ו CSI אין שום דבר מעניין בערוץ 1 - זה פשוט מסתכם ב14 שעות צפייה בשבוע שלם למי שאוהב את הסדרות האלו (וזה בהגזמה) .

על זה לשים 500 ש"ח בשנה כל תושב מדינה ??? נראה לי תמוה כי הזכויות לסדרות האלו לא עולות יותר ממיליון .

אני לא בדקתי אבל קשה לי להאמין שהשידורים של התוכניות האלה בערוץ 1 הם באותם עונות כמו בארצות הברית

ובמיקרה שאני צודק אז עונות ישנות=הרבה פחות כסף

חוץ מיזה ערוץ אחד אמור ליתרום לחינוך בין היתר וסידרות כמו סטארגייט סימפסונס ו CSI

הם לא בדיוק סידרות חינוכיות

פורסם

במקרה ערוץ 1 עשה משהו גאוני ועל זה יש לשבח אותו - יש סטארגייט עדכני לפי ארה"ב ,מפגרים בחצי עונה וזה מצוין .

סטארגייט מחנכת בדיוק כמו נילס או קטקטים או פרפר נחמד אין הבדל בין הסדרות האלו .

נ.ב

מה אתה אומר סטון קולד יהיה קרב עם הוגאן ??

פורסם

לא חושב הם פרשו ואני לא חושב שיהיה קרב כזה

פורסם

יש שמועות על קרב בינהם ואם ראית את ה HOF האחרון היית רואה את העקיצה ששלח אוסטין להוגאן מדברים על זה שכנראה הוגאן יעשה ג'וב לאוסטין.

פורסם

תכל"ס אני יכול להבין את פותח הת'ראד. מילא אם זה היה ערוץ 2 או 10, שהם ערוצים מסחריים ורייטינג זה מה שמניע אותם. אבל ערוץ 1 הוא ערוץ ממשלתי שממומן באופן כמעט בלעדי על ידי כספי הציבור והם צריכים או להמנע בכלל משידור כדורסל או להשתדל לשדר משחקים של כל הקבוצות שמשחקות באירופה ומשחקים מעניינים מהליגה שלנו כאן. זה לא לעניין שהם מתמקדים רק במשחקי מכבי, כי זו סה"כ קבוצה פרטית, לא נבחרת ישראל או משהו.

מסכים לגמרי.

ולכל הקשי הבנה,ערוץ אחד לא אמור להתחשב ברייטינג אם הוא מקבל כסף מאיתנו ממילא,זה שהוא כן כי הוא משתין עלינו ואז הוא משדר מה שמביא לו יותר כסף זה לא בסדר.

אין גם מקום להשוואה בין משחקים של מכבי לפוקימון,ספורט זה נושא יותר רגיש ואין למי שלא אוהד את מכבי אינטרס לראות את הכסף שלו מבוזבז על קבוצה כזאת,מה גם שהכסף הזה נותן למכבי יתרון על שאר הליגה.

פשט לא הוגן,הבחור צודק,חוץ מזה שהוא פנאט.

פורסם

אני לא אוהד של מכבי ובכל זות אני חושב שזה מוצדק לשדר אותם בערוץ 1

הבעיה שלי זה שיש דברים כמו מישחקי ניבחרת שלא תמיד משדרים ודברים דומים

בכללי אני חושב שלערוץ 1 צריך להיות טבלת עדיפות שתמיד תיתן

לניבחרות וספורטים שמיצגים את ישראל עדיפות גדולה על מישחקי קבוצה פרטית

מיבחינתי שישדרו אפילו את ניבחרת הטיסנים הישראלית בתחרות עולמית על מישחק של מכבי :lol:

אבל בכללי שרואים את הזבל שהם משדרים היום כמו שאמרתי מקודם מכבי זה עוד דבר טוב

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

פורסט! שיהיה לנו בהצלחה היום!

אם תקראו בין השורות (האמת שלא כל כך צריך) ותסננו את הנימה האישית בדבריו של פורסט הוא למעשה צודק.

כופים עלינו לשלם בשביל לראות את מכבי ת"א שהיא גוף פרטי, לא ציבורי. הם מייצגים אך ורק את עצמם ולא את ישראל כמדינה.

את המדינה מייצגת הנבחרת. אני יודע שהרבה יתנפלו עלי עכשיו אבל זה נובע מחוסר תרבות ספורט ועודף פטריוטיות בגרוש.

נראה לכם שאוהדי ריאל מדריד רוצים שברסה תנצח את ארסנל?

או שאוהדי מנצ'סטר או צ'לסי רוצים שארסנל תנצח?

בתור אחד שגר ביפן הרחוקה, התרגשתי לראות דרך האינטרנט את החגיגות הספוטניות של אחי האדומים בכיכר, במקדש ובפרק הירקון.

פורסם

תשמעי, אני מבין אותך...

אבל תחשוב על זה - אולי יש מישהו שמתעב ספורט, ושונא את ה"זיקפה הלאומית" מאנשים שרצים על המגרש וזורקים כדורים לסל...

אולי הוא יחשוב - שמבזבזים את הכסף שלו, בזה שמוציאים אותו על ספורט - וזה לא משנה איזו קבוצה...

אז האינדיקציה הכי טובה שיכולה להיות לרשות השידור להוצאה כלכלית ראוייה, היא רייטינג (למרות שהם לא מרוויחים כסף מפרסומות).

פורסם
  • מחבר

בדיוק באתי להקפיץ

פשוט לא יאומן

מונדיאל אירוע שכול העולם מחכה לו אירוע של פעם ב4 שנים מעניין פחות מקבוצה שהיא במקרה מישראל שמשחקים בה 8 אמריקאים במפעל שלא מעניין אף אחד

מה הבעייה של ערוץ 1 לקנות את המונדיאל ולתת לערוצים מסחריים כמו 2 ו10 לשדר את מכבי?!

טוב זאת המדינה שלנו

עפתי לרמת גן 8-10 עד המוות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים