עבור לתוכן

למה אני צריך לתקצב את מכבי תל אביב?

Featured Replies

פורסם

צודק לגמריי אבל יש פה פרצה השידורים עברו ללווין עמוס (והם ייכנסו לדיגיטלי בקרוב מאוד) ויש לי צלחת פרטית איך הם בדיוק ייגבו ממני כסף ???

.

לסיכום ...................... HELL YEAH :D

הם יכולים לעשות בימקום אגרה מס על מוצרים דוגמת טלויזיה ורדיו

ובימקום לשדר בלוינים בלי קשר לYES

להעביר את כל השידורים הציבורים לכבלים וYES ולהכריח אותם לתת חבילת מאוד מאוד בסיסית למי שרוצה בתשלום הרבה יותר קטן

שיגלם בתוכו מס ורווח לחברות

המס כמובן יהיה בכל החבילות

ואם אתה רוצה שהשינוי הזה יהיה תיצעק O HELL YEAH

וזה השורה התחתונה כי ביצים סגולות אמר ככה :lol:

(המבין יבין ודריה עדין אין לי מושג מה זה אומר)

• תגובות 58
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אני רק רוצה שתדע, שאתה חתיכת ילד מטומטם.

סתכל. אתה משלם כסף לערוץ 11, בשביל לצפות בו... הוא מחליט לשדר את מכבי ת"א? סבבה! זה אומר שהוא משלם להם כסף בשביל לקבל את זכויות השידור. זה כמו שתתלונן על זה שהוא משדר סרט מסויים. למה אתה חושב שלמישהו אכפת ממך? לא מתאים לך? תקח פטיש 5 קילו ותשבור תטלוויזיה.

It's as simple as that.

זה כמו שאני אלך לפורום הזה ואשאל למה אין דיג'ימון ויש פוקימון, מה אתה רוצה מאיתנו? מה? מה אתה חושב שתשכנע אותנו וזה יקרה? ערוץ 1 פשוט יפסיק לשדר את מכבי ת"א?(לא שתשכנע אותנו כי אני תמיד רואה תמשחקים של מכבי..) :kopfpatsch:

אני משלם לערוץ אחד בשביל לצפות בו?ממש לא אני משלם לערוץ 1 כי זאת מדינה מאפיונרית שכולם כפופים לדון שמעון מזרחי ולמי יש כוח לריב איתו?

רוצה לראות את מכבי?למה שלא תקים ערוץ פרטי כדוגמאת צרלטון ומי שרוצה שישלם X כסף ויראה את המשחקים?מכבי זאת קבוצה פרטית למה הציבור צריך לממן אותה?

מכבי מקבלת בשנה 3 מיליון דולר מרשות השידור סתם שתדע שברצלונה מקבלת שליש מזה..וברסה במקום השני בטבלה הזאת

אם כבר היא מקבלת מרשות השידור שזה פשע בפני עצמו,למה כאלה סכומים אסטרונומיים?

ולזה ששאל בן כמה אני,דבר ראשון אני בן 17 דבר שני תפסיק להתלהב מזה שאתה בוגר כאילו שאתה גדול הדור נכון אני עדיין לא משלם אגרה אבל עוד כמה שנים אני ישלם וההורים שלי משלמים אז אסור לי להתבטא?תעשה טובה ותפסיק עם ההתנהגות שהחצנית הזאת..

פורסם

בעניין מכבי, מה לעשות שרק היא מגיעה לשלבים האלה?!

שהפועל י-ם הגיעה ולקחה את יול"ב קאפ לא שידרו אותם? איזה פטריה לקחת? המצות עשו לך רע או משהו?

פורסם
  • מחבר

גם ברצלונה מגיעה למעמדים האלה והיא מקבלת "רק" מליון דולר..שליש ממה שהקבוצה של המדינה מקבלת

אה כן?למה את נבחרת ישראל נגד צרפת לא שידרו?ואולי זה לא מעמד גבוה אבל רייטינג של 25 אחוז יש לזה בלי בעייה..למה?כי לא נשאר כסף אחרי שהכול הלך למאפיה של הדון..

פורסם

לא, את ישראל נגד צרפת (בצרפת) לא שידרו בגלל שצ'רלטון שהחזיקה בזכויות (שערוריה בפני עצמה) רצתה מחיר מופקע בצורה מטורפת, שאף רשת לא היתה יכולה לעמוד בו.

אני לא יודע כמה היא מקבלת, אבל אם היא מקבלת 3M$ זה באמת הגזמה פראית.

אבל זה לא אומר שלא צריך לשדר את זה.

פורסם
  • מחבר

"אבל ראשית לסכומים. מההסכמים בין הרשות למכבי וליורוליג עולה כי מכבי קיבלה מאז 1999 מרשות השידור סכום שבחישוב גס מגיע לסביבות 26 מיליוני דולרים, השווים לכמעט 120 מיליון שקל"

מnrg,הלינק שהבאתי בדיון..

פורסם

אבל ה120 אלף האלה מיתחלקים ב7 שנים

שבכל שנה יש הרבה מישחקים ככה שזה לא כל כך נורא

תיראה גם סלבים ובדרנים למינהם הם במובן מסוים עסק פרטי

ככה זה בתעשיה הזות וכל עוד משלמים להם אפשר לשלם גם למכבי

הבעיה היא שהערוץ באופן כללי לא נותן תמורה בעד האגרה כבר הרבה זמן וצריך לעשות סדר רציני בערוץ

וגם באגרה

אתה יודע שיש אנשים שקיבלו הרבה כסף מהערוץ אפילו שהם לא עבדו

פשוט שכחו לפטר אותם או שהיה להם חוזים לתווך ארוך אבל לא נתנו להם זמן אוויר :kopfpatsch:

פורסם

אם אף אחד לא ישלם אגרה - כולם ישלמו פחות :lol:

פורסם

פותח הנושא אני יכול להזדהות איתך בקטע של השנאה למכבי בכדורסל. כל השחצנות וההתלהבות הזאת והגועל נפש הזה מקבוצה ש-4 אמריקקים סוחבים אותה ואם לא היו מביאים להם מיליונים לא היו יורקים לכיוון שלהם בכלל זה מה שמקומם. מילא ישראלים היו לוקחים אותם להשגים באירופה אבל על מה ההתלהבות.\

אתה במקרה גם אוהד את מכבי חיפה? :silly: :silly:

פורסם
  • מחבר

אני אוהד הפועל ת"א אחי..

פורסם

נו, גם אני...

פורסם

אני אוהד הפועל ת"א אחי..

זה מסביר הכל. תאמין או לא, יש אנשים שלא אוהדים אותם בארץ, אך עדיין רוצים שינצחו בחול. ומה הקשר? אתה לא רוצה לשלם להם בגלל שאתה לא אוהד אותם, אך מה לעשות, אנשים אחרים, והרבה אנשים אחרים אוהדים אותם והם הגיעו למסקנה שאם ישדרו את מכבי יהייה להם רייטינג גבוה יותר מאשר ישדרו דברים אחרים.

פורסם

אני יחזור שוב על הדברים שכתבתי קודם:

מכבי היא לא הסיבה למה לערוץ 1 אין כסף! לערוץ אחד יש תקציב עצום אם מישהו יבדוק אותו הפה שלו באמת יהיה בריצפה והוא לא יבין איך עם כזה תקציב הערוץ הזה כזה מחורבן.

למה לערוץ 1 אין כסף? כי כול התקציב הענק הולך למשכורות של כול מיני כלומניקים שלא עושים כלום ומקבלים שכר מטורף, אם היו מפטרים את העובדים שלא צריך ומורידים במשכורות השמנות של חלק מהאנשים שם היה מתפנה המון המון כסף.

פורסם

אני יחזור שוב על הדברים שכתבתי קודם:

מכבי היא לא הסיבה למה לערוץ 1 אין כסף! לערוץ אחד יש תקציב עצום אם מישהו יבדוק אותו הפה שלו באמת יהיה בריצפה והוא לא יבין איך עם כזה תקציב הערוץ הזה כזה מחורבן.

למה לערוץ 1 אין כסף? כי כול התקציב הענק הולך למשכורות של כול מיני כלומניקים שלא עושים כלום ומקבלים שכר מטורף, אם היו מפטרים את העובדים שלא צריך ומורידים במשכורות השמנות של חלק מהאנשים שם היה מתפנה המון המון כסף.

הכל טוב ויפה

אבל למה לאותם שמנים אוכלי חינם תיהיה סיבה לפטר את עצמם?

כל עוד האגרה מתקתקת ואין על הנושא יותר מידי ויכוחים המצב ימשך לצערי :'(

פורסם

רשות השידור האלה חבורה של ביריונים!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים