עבור לתוכן

למה אני צריך לתקצב את מכבי תל אביב?

Featured Replies

פורסם

אוקי וידוי קטן.אני שונא את מכבי תל אביב כדורסל.יותר מכדורגל אפילו..בעצם הרבה יותר.מגיל צעיר חונכתי לתעב את הגועל נפש ואת הזקפה הלאומית.במשחקים שלהם במיוחד באירופה כול השנאה יוצאת ובאמת שלא רציתם להיות לידי בסל של שארפ..פלאפון של 3 וחצי אלף שקל שברתי אז..שנאה שכוללת ויכוחים וצעקות עם השכן המכביסט(שיקח אותו אלוהים)

ערוץ 1 הוא ערוץ שקיים מכספים ציבוריים..כספי אגרה(אין לי מושג כמה זה בחודש מכול אחד..כן מכול בן אדם בארץ נאגרים כספי אגרה)

לפני כמה זמן נחשפו החוזים של הקבוצה של המדינה...http://www.nrg.co.il/online/3/ART/990/015.html

כמובן שלא קרה כלום,זה לא עניין אף אחד כי כשזה מגיע לדון שמעון אז הכול מותר לא?

עכשיו נשאלת השאלה..למה??למה אני חייב לשלם עם זה הולך למטרות שלא מעניינות אותי רבאק למה?רוצים רייטינג?בכיף אבל לא בכסף שלי!לא יכול להיות ש90% מכספי הערוץ הולכים לקבוצה אחת בזמן שיש עוד כמה קבוצות בכדורסל עזבו אותכם כדורסל למה לא שידרו את משחק הכדורגל של הנבחרת בצרפת?למה?אין כסף!הכול הלך לקבוצה של המדינה!

ביום שבו יקום הפוליטיקאי שיקרא לבטל את כספי האגרה לערוץ 1 אני ינשק לו את הרגליים..אבל כמובן שזה לא יקרה,זאת הקבוצה של המדינה וכולם מקבלים נתח לא?ולמי יש כוח להסתכסך עם הדון?

למה משדרים את המשחקים של מכבי כדורסל וסתם דוגמא את המשחקים של הפועל באירופה בשלב הבתים לא שידרו?אני רוצה לראות שילמתי כסף..אין זמן אין לוח שידורים מתאים לא יכולים להסתדר?סבבה!תבטלו את כספי האגרה כי אני שילמתי..זה כמו שאני יקנה כרטיס ולא יקנה תמשחק

תגובות..

• תגובות 58
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חשבת פעם על טיפול ?

וזה שצריך לבטל את האגרה (ובכלל, לסגור את ערוץ 1) זה משהו אחר, ולא ממש קשור לפסיכופתיות שלך..

פורסם
  • מחבר

מה אתה רוצה ממני?לך תשתתף באורגזמה הלאומית ותעזוב אותי בשקט..עד אז,אני לא רוצה לשלם למכבי

זכותי לא?

פורסם

זה בסך הכל משחק, לא צריך לריב עם שכנים על כדורסל

תלמד לכבד את השני ולפרגן אם צריך...

בהצלחה ;)

פורסם

אתה דפוק לגמרי

פורסם
  • מחבר

למה אתם נתפסים לקטנות?תתייחסו לדיון בבקשה..למה אני צריך לתקצב את מכבי?!ולמה כול המדינה המטומטמת הזאת שותקת?

פורסם

כי רוב המדינה רוצה לראות את מכבי תל אביב משחקת באירופה

היה לך כזה קשה לחשוב על זה לבד?

פורסם

כי מכבי היא הקבוצה הכי פופולרית בארץ וערוץ אחד הוא ערוץ שחייב ללכת איפה שהרייטינג כי גם ככה אין לו בקושי כסף. ומותר לי לשאול בן כמה אתה (פותח הת'ראד כמובן) ?

פורסם
  • מחבר

מה אכפת לי מה רוב המדינה אוהבת?כ-ס-ף פ-ר-ט-י

אם אתם כול כך אוהבים את הזקפה הלאומית,תקימו ערוץ פרטי ומי שרוצה שישלם X כסף לחודש ושאהייה לכם בכיף..לא פשוט?למה לגנוב כסף מאנשים שזה לא מעניין אותום?

פורסם

get a life dude

:screwy:

פורסם

הזקפה הלאומית? :screwy:

פורסם

גם אני לא אוהב את מכבי תל-אביב, אבל בן אדם אתה - :screwy:

פורסם

עזבו אתכם מכבי עכשיו, הבעיה היא איך קרה שהערוץ הלאומי לא רכש את הזכויות של המונדיאל.

לא יכול להיות שהדבר המרכזי השנה בקיץ לא נרכש ע"י הערוץ שאנחנו משלמים עליו מאות שקלים בשנה.

פורסם
  • מחבר

די נו בחייאת עזבו אותכם מהקטע הזה זה דברים שבלי לפגוע או משהו אתם בחיים לא תבינו..

הנקודה שלי היא שמתרחשת פה מדי שנה שוד מהקופה הציבורית..

פורסם

לך תפגין מול משדרי הערוץ הראשון

:silly:

רק בזהירות ובשקט יש שם הרבה גריאטרים

שישנים בין 2ל 4

ובין 4 ל 8 ובקיצור רק ישנים

ובגלל הערוץ שלהם נראה ככה

:lol:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים