עבור לתוכן

האזורוס משתגע, צריך את עזרתכם

Featured Replies

פורסם

אתמול הוא כתב לי שמקסימום הלימיט שלי להוריד זה 3, אז שיניתי.

מיד לאחר מכן הוא רושם ש-20 טורנטים זה די והותר, אבל אני מוריד טורנט אחד בלבד ולפני זה הורדתי רק טורנט אחד.

הרטיו שלי גדול מ-1 ואני לא מבין מה הבעיה פה.

תודה על כל עזרה שמקבלת.

פורסם

איפה האוזרוס רושם לך את המגבלה הזו למשל ב:פרטים מהטראקר {ראה תמונה}

http://img124.imageshack.us/my.php?image=1489149714967ia.jpg

אם המגבלה רשומה לך היכן שמוסבר בתמונה ההגבלה שלך מגיעה מהטראקר {כנראה זהו טראקר סגור ואתה עוד משתמש מתיחל שם עם הגבלות של מספק טורנטים בלבד}

אם המגבלה לא רשומה שם כנס אפילו לאשף ההגדרות של הצפרדע {הכי טובה } ותגדיר באשף הגדרות אישיות {כמובן את המהירות הכי גבוהה עם מספר הורדות הגבוהה ביותר וכו.

מקווה שעזרתי במשהו :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

זה מהטראקר...

מה זה אומר?

פורסם

אם זה מהטראקר כנראה שאתה מוגבל שם כמו שאמרתי בטח אתה מוריד מטראקר סגור {בטוח} ואתה משתמש חדש שם אז אין לך את הפריוילגיות {אה... סלוטים של הורדות ושאר ירקות }

כפיש 8)

פורסם
  • מחבר

כפיש.

איך אני גורם לזה שלא יהיו לי את ההגבלות?

פורסם

אמממ.... האמת שרשמת 20 הורדות מאותו הטראקר זה נראה לי מוגזם עדין {איזה פס יש 10 דופלקס :-\ } באמת מוגזם אבל אין הרבה מה לעשות אתה יוכל או לעלות דרגה תלוי מהטראקר שאתה מוריד ממנו או לתרום לאתר {פריוילגיות של VIP } .

מקווה שזה עזר :P

פורסם
  • מחבר

זה לא זה...

אני מוריד רק הורדה אחת וזהו!

והטראקר כותב 20!

פורסם

וזה כמו שאמרת לי מטראקר של torrentspy < שהוא פתוח וללא הגבלות > :s05: אני משער שזה לא הבעיה אצלך ובהחלט לא קשור לאוזרוס אולי בטראקר עצמו

פורסם

יכול להיות שהורדת טורנט מאתר פתוח שמוביל לטראקר פרטי, כך שלא רק אתה עובד על אותו שם משתמש, אלא גם כל מי שהוריד את הטורנט הזה, ובגלל זה אתה מקבל את ההודעות האלה

פורסם
  • מחבר

יכול להיות שהורדת טורנט מאתר פתוח שמוביל לטראקר פרטי, כך שלא רק אתה עובד על אותו שם משתמש, אלא גם כל מי שהוריד את הטורנט הזה, ובגלל זה אתה מקבל את ההודעות האלה

נראה לי שזה מה שקרה, תודה.

MYST, תודה על העזרה, יום טוב.

פורסם

אבל בכול זאת נסה מתוכנה אחרת מי יודע :nixweiss:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים