עבור לתוכן

בעיה ברשת המחשבים אצלי.

Featured Replies

פורסם

טוב, יש לי רשת בין שלושה מחשבים. נראה לי שהבעיה היא מהמחשב שלי כי: אני לא מצליח להתחבר למחשב השני, והמחשב השני לא מצליח להתחבר למחשב שלי.

אך אני מצליח להתחבר למחשב השלישי אבל המחשב השלישי לא מצליח להתחבר אליי.כך שאף אחד לא מצליח להתחבר אליי ואני מצליח להתחבר רק למחשב השלישי.

(המספרים הם רק על מנת לדעת על איזה מחשב אני מדבר)

כשאני מנסה להתחבר למחשב השני אני מקבל הודעה שיתכן ואין לי הרשאה להיכנס למחשב וכו וכו.. וכך כשהמחשבים מנסים להתחבר אליי.

ממ..מה אני אמור לעשות?..מה הבעיה?..תודה!

פורסם

אם יש לך פיירוולים, תנסה לנטרל אותם. ובאיזה תצורה הרשת שלך מוגדרת?

פורסם
  • מחבר

יש לי רשת חוטית..תודה הבעיה נפתרה..

פורסם

עם נתב?

פורסם
  • מחבר

כן יש לי ראוטר...למה אתה שואל?

ואתה יודע במקרה איך אני יכול להפעיל פקודות דוס על שאר המחשבים כמו: net send או at.. או אם יש לי אפשרות לראות את המסך של המחשבים.

פורסם

ניטרלת פיירוולים? הרצת את אשף הגדרת הרשת בכל אחד מהמחשבים?

ולא הבנתי בקשר לפקודות DOS, כתבת אותן בעצמך. מה הבעייה בדיוק?

פורסם
  • מחבר

ממ..כן אני מריץ את הפקודות של הדוס מהמחשב שלי כמו הפקודה at אם אתה מכיר אבל ה כותב לי access denied. אחר כך בלי קשר התקנת תוכנה שנקראת NetSupport והיא נותנת לי הרבה אפשרויות לעשות ברשת. כמו לראות את שולחן העבודה של המחשבים ברשת.(אני צריך להתקין את התוכנה גם על שאר המחשבים). אבל הבעיה כאן היא שאני יכול להחבר למחשבים דרך התוכנה רק אם אני מבטל את הפיירוול שלהן. איך אני יכול לעשות זאת בלי לבטל את הפיירול.?..תודה

פורסם

תגדיר את הפיירוול שיעבוד עם התוכנה. תגדיר הרשאות כלליות לכל ה-IPים של המחשבים ברשת בכל מחשב.

פורסם
  • מחבר

יש לי במחשב שאני מנסה להתחבר אליו פיירוול של kerio ואני חושב שהגדרתי טוב את הפיירול אבל בכל זאת אני לא מצליח להתחבר.

פורסם

תנסה לנטרל אותו ולבדוק.

פורסם
  • מחבר

כשאני מנטרל אותו אני מצליח להתחבר..

פורסם

KERIO הזה הוא לא מציאה גדולה....

אני ממליץ לך לברר באתר החברה איך לפתור את הבעיה הזאת או להתעסק קצת בעצמך בהגדרות של הפיירוול.

פורסם

יכול להיות שאני יודע מה הבעיה, אולי תנסה בכל המחשבים שהיוזר המובנה בווינדוס GUEST צריך להיות פעיל (ע"י לחיצה על כפתור ימני על המחשב שלי ואז על ניהול (MANAGE) ואז לחיצה על משתמשים ושוב על משתמשים בחלון הפנימי), לגרום לזה להיות פעיל ואז תוכל להיכנס למחשבים (זה מה שעשיתי אצלי ופעל)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים