עבור לתוכן

המופע של רוג'ר וורטס עובר מפארק הירקון לנווה שלום

Featured Replies

פורסם

סמנטיקה בשקל.

הוא שונא אותך, טמבלון. מה זה משנה איך תקרא לזה? ::)

הוא אמר את זה בעצמו, וטען שהוא מוכן לבוא להופעה בישראל רק בגלל שיש בישראל משתמטים מהצבא (!) והוא לא רוצה לפגוע בהם כי הם בני אדם ולא אשמים במה שהמדינה שלהם עושה.

מהההה?!

אתה רציני לגבי ה-"ציטוט" האחרון?

איזה זבל של בנאדם.

מי שהולך להופעה של הקוף הקטן, באמת תורם לבנאדם אנטישמי.

• תגובות 33
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה שנאמר כאן אין שום תקנה. רוג'ר ווטרס מוחה על מדיניות השלטון הישראלי וטוען שהוא לא הוגן. אין בדעתו כל עניין דתי, אם כי פוליטי בלבד. דעתו מתבססת על רקע ממשלתי ותו לא.

נאמר והוא שונא ישראלים. השנאה הזו מבוססת על רקע הפוליטיקה במדינה, לא על רקע הדת. אתה יכול לשנוא מישהו בשל היותו שמן, טיפש, רחמן או עשיר, בלי שום קשר לדתו.

להקות רבות (לדוגמת Pain Of Salvation) מבססות את שיריהן על נושאים פוליטיים המוחים נגד הממשל. האם זה אומר שהם שונאי נוצרים? כלל וכלל לא.

פורסם

יש לי הרגשה טובה מאוד שהערבים יתכננו פיגוע שמה

כמובן , שלהקות רבות מחו"ל אחר כך לא יבואו לארץ, וזה לא טוב :\

פורסם

gryffin, רק בשבילך: הוא לא אנטישמי. הוא שונא ישראל.

יותר טוב לך עכשיו ?

לך, לך להופעה שלו. באותה הזדמנות אולי תצטרף לדיון של Wind ותתמוך בו שם? מסכן, הוא בעמדת מיעוט...

פורסם

יש לי הרגשה טובה מאוד שהערבים יתכננו פיגוע שמה

כמובן , שלהקות רבות מחו"ל אחר כך לא יבואו לארץ, וזה לא טוב :\

פיגוע לא קטן, זה יפגע בענף התיירות (השנה מצופה כ-3 מיליון תיירים מחו"ל, כמות עצומה)

זה יפגע גם בהופעות של אחרים כגון פינקפלויד והשאר.. ובכלל יפגע בנו.

מעניין מה יגיד וורטס אחרי הפיגוע (אם יהיה)

פורסם

MOTHERFUCKER

אין מצב שאני אגיע להופעה הזאת ! אני מבטל את הכרטיס עוד היום !

חשבתי שאני אוכל להירגע בהופעה שלו שנפלה בדיוק יום אחרי שאני חוזר ממילואים, אבל כנראה אני רק אקבל התקף עצבים מה-"דו-קיום" הזה, אז עדיף לבטל.

פורסם

תביאו לי את ה 375 ש"ח,אני יעשה לכם הופעה הרבה יותר טובה ;D

פורסם

בשביל לראות תרח זקן ומזמר אני יכול לבקר את סבא בבית אבות

וזה אפילו לא עולה כסף :-*

פורסם

נו, שני ילדים

שמעתם פעם פינק פלויד?

כנראה שלא

הייתם מדברים אחרת

(ועדיין הוא לא היה ציך לדחוף את האף שלו)

פורסם

קראתי ב-talkbackים מספר תגובות שטוענות שרוג'ר וורטס ה"הומני" הוא:

צייד של חיות מוגנות וזה תחביבו העיקרי של המולטי מיליונר המשועמם הזה לצאת לאחו ולהרוג קצת שועלים וחוגלות..זו הסיבה שאחרי שהתקבלו חוקי הציד הנוקשים בבריטניה לא מכבר הוא העתיק את מגוריו לארה"ב-המוסיקה אמנם נפלאה(אך בעיקר נוסטלגית חייבים לציין) חוץ מבמוסיקה האיש הזה לא מבין כלום בכלום.לא קניתי כרטיס ולא אקנה,המקסימום שאקנה זה את הדיסק החדש של גילמור.

סתם שתדעו..

We Don't Need Your Education, Roger

פורסם

קראתי ב-talkbackים מספר תגובות שטוענות שרוג'ר וורטס ה"הומני" הוא:

סתם שתדעו..

אח שלי, נראה לי שהנושא הרגיש קצת יצא אצלך מפרופורציות.

כמו שאמרתי, אני מבין שזה נושא רגיש, אני שקלתי ללכת להופעה אבל גם בגלל החוצפה שלו וגם בגלל המחיר אין סיכוי שזה יקרה.

אני לא הייתי ממהר להגיד שהוא שונא ישראלים\יהודים כי אחרת מה הטעם לבוא לפה בכלל.

אפשר לנסות להבין את הצד הפלסטיני (למרות שאני די ימני)

אם תראה באיזה תנאים הם חיים לא פלא שאין להם בעיה להתאבד,אין להם מה להפסיד. אבל הם משלמים מחיר בגלל שהם לא יודעים להלחם בטרור ולא בגללנו.

הם לא מבינים שהפתרון הוא לפוצץ את הטרוריסטים ולא אותנו, הם עברו שטיפות מוח מגיל אפס.

אז מי שלא מבין את כל העסק המורכב הזה ובא מקיבינימט ומזיין את השכל, צריך לשלוח אותו בחזרה לקיבינימט.

כל העולם פחדנים סמרטוטים. יותר קל להטפל עלינו מאשר להצביע על כמה מדינות טרוריסטיות שמחזיקות את רב הנפט בעולם!!

פורסם

כל החברה הצעירים פה כנראה לא מכירים יותר מידי את פינק פלויד ומה הם היו ברוק העולמי עד לעזיבתו של אדון רוג'ר ווטרס אותם על רקע חילוקי דיעות קשים עם דיויד גילמור. אני לא אומר שאני מסכים עם דיעותיו הנלוזותת להפך דיעותי הן ימניות יותר אפילו משל מילפורד קיוביקל (או איך שהכינוי הנוכחי שלו כרגע) לפי דעתי רוג'ר ווטרס הוא היה המוח והאש שמאחורי הלהקה לאחר עזיבתו של סיד בארט ורק לאחר שווטרס השתלט על הלהקה הם הגיעו לשיאים שאין כמותם: הצד האפל של הירח ו הלוואי שהיית פה - שני אלבומי קינה לסיד בארט האהוב שנאלץ לעזוב בגלל בעיות סמים קשות ורגישות נפשית חזקה שהתעמקה בעיקר בגלל הסמים.

בכל מקרה אני אוהב את העבודה המוזיקלית של אדון ווטרס את דיעותיו הפוליטיות הוא יכול מצידי לדחוף לתחת הזקן שלו, שיאהב ערבים - לא משנה אני לא אוהב אותם ( עוד 4 שנים ברוך מרזל לראשות הממשלה - אני לא מתנחל ולא דוס אני פשוט אוהב את המדינה שלי מאוד ומאמין גדול בארץ ישראל השלמה).

לצערי הרב אני לא אלך להופעה ולאו דוקא בגלל דיעות פוליטיות כאלה או אחרות אין לי את האפשרות ללכת ואיך שאני מכיר את הנפשות הפועלות פה בארץ כמה ימים אחרי זה אפשר יהיה להוריד את ההופעה ב- EMULE כי אנחנו הישראלים אוהבים דברים בחינם.

מה שמאוד מצער אותי שאם כבר הופעה אני חושב שהייתי מעדיף להיות ב 20 דקות הופעה של כל להקת פינק פלויד שהיתה בשנה שעברה במופע הלייב אייד - 4 שירים גדולים אך העבירו צמרמורת אחד אחד והזכירו לרגע את הימים הגדולים שלה למרות שעוד לא נולדתי / הייתי תינוק . כי למרות שווטרס כתב והלחין את מרבית השירים והתווה את דרכה של הלהקה, הקול היה הקול של גילמור ברוב השירים ורק השילוב של כל ארבעת המופלאים היה עושה לי את זה והייתי הולך להופעה ועכשיו שהעבירו את ההופעה למקום שולי יחסית לפארק הירקון אז בכלל.

בקיצור כל מי שהולך שיהנה מהמוזיקה ואת הפוליטיקה ישאיר בצד, לא צריך לערבב דבר יפה כמו מוזיקה עם דבר מכוער כמו פוליטיקה ולצערי הרב גם הרבה אמנים או להקות בארצנו הקטנה עושים את זה ומנצלים את הפופולריות שלהם ואת המוזיקה שלהם להעברת מסרים פוליטיים, לא משנה אם ימנים או שמאלניים.

* הייתי ממליץ לאחר ההופעה לפתוח סטיקי של התרשמות מההופעה.

פורסם

^^^

מסכים.

אם זה היה כל פינק פלויד לא הייתי אפילו חושב על לבטל את הגעתי.

גם אני הייתי מעדיך להיות ב20 דקות האלה בלייב 8.

פורסם

דרך אגב לפני הרבה שנים היה תכנון שפינק פלויד יופיעו בארצנו - ארץ הקודש אופציה שירדה מהפרק כנראה בהחלטת הממשלה.

פורסם

^^^

מסכים.

אם זה היה כל פינק פלויד לא הייתי אפילו חושב על לבטל את הגעתי.

גם אני הייתי מעדיך להיות ב20 דקות האלה בלייב 8.

זה live aid... לא 8...

אני לא יודע מה הוא חשב לעצמו, אבל ממה שאני יודע, רוב האומנים החשובים בעולם לא נקטו עמדות פוליטיות גם כשהן נגעו להם ישירות: ריי צ'ארלס, הנריקס ואפרו אמריקקים אחרים... זה פשוט בושה. אם יש לו משהו נגד ישראל אז שלא יגיע בכלל, ואם הוא כל כך אוהב את הפלסטינאים שיעשה באמת מופע בעזה... עבו טיר יארגן לו שם מסיבה לבאנים, אהאא

ממי שמשרת עכשו ומתכוון להגיע להופעה, עשו טובה ותבואו במדים... (או יותר טוב שאף אחד לא יגיע! לא צריך טובות "למען המשתמטים")

:ylsuper:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים