עבור לתוכן

צריך המלצה לגוף קירור ל-7800GT ועוד כמה שאלות על משחה טרמית

Featured Replies

פורסם

ה-v1 שומר קבוע על טמפרטורת החדר במנוחה במאמץ לא עובר את 60 בחיים.(אני מדבר על מאורר אחד עים 2 מאוררים הוא לא עובר את 49).

(‾`·._.·[Tkaliber]·._.·´‾ אחלה sli אבל תסדר דחוף קבלים ותנקה אבק לא מתאים למחשב ברמה שלך להראות ככה.

• תגובות 39
  • צפיות 1.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה היה לפני הנקיון והסדר... :smile1: אבל תודה בכל מקרה.

פורסם
  • מחבר

אני יצאתי די מבולבל מכל הקירורים, האמת אני נוטה יותר לכיוון ה ZALMAN, גם הוא כמעט אותה רמה, הוא יותר זול, מכסה זכרונות וקל יותר להרכבה.

מה שכן, takliber, מה זה ה MX1 ?:|

פורסם

MX-1 משחה טרמית אחת הטובות (יש גם את הAS5)...

פורסם

לאנשים שמורחים בפעם הראשונה משחה טרמית עדיף MX1 כיוון שהיא לא מוליכה ואז אם מפספסים קצת או משהו כזה לא קורה כלום :xyxthumbs:

פורסם

לא נתחיל עם הוויכוח הזה ל מי מוליך ומי לא..

ולא משנה אם אתה "מתחיל" או "מתקדם" או MX-1 או AS5 יהיו מצוינות...

פורסם

as5 לא מוליכה האחים הקטנים שלה כן.

Satlan גם אני הייתי בדילמה כמו שלך ואני ממש מרוצה ממה שבחרתי בסוף(v-1).

פורסם

לאנשים שמורחים בפעם הראשונה משחה טרמית עדיף MX1 כיוון שהיא לא מוליכה ואז אם מפספסים קצת או משהו כזה לא קורה כלום :xyxthumbs:

AS5 כן מוליכה פשוט יש לה התנגדות גדולה ולכן הסיכוי לקצר קטן, אבל אם תכנס לאתר הבית להוראות שימוש תראה איך הם מזהירים שלא לגעת בשום דבר עם המשחה.

בכל מקרה מבחינת טמפרטורות MX1 טובה יותר אבל ממש מזערי לאחר מכן AS5 ומתחת לזה אני פשוט לא נוגע.

כמו שאמרו פה MX1\AS5 שניהם מצויינים.

בנוגע לקרור....... לא יודע אני עם AC5 v.3 ופשוט מרוצה בטירוף.... אני זוכר גם שראיתי השוואות שהוא יצא הטוב אבל אין לי כוח להתחיל לנבור באינטרנט.

פורסם

חברים,אל תשכחו שהסיילנסר מוציא את החום מהמארז החוצה לעומת הזלמן שלא.

אולי אני צריך באמת לרענן משחה,מוזרה לי הטמפ' הזו...

פורסם

מה V1 ה 900 בטוח יותר טוב וכמובן יותר זול וקל יותר להרכבה ושקט יותר.

תקרא שוב פה. ה 900 משתווה לסיטרין כשהסיטרין במהירות גבוהה:

http://www.ocia.net/reviews/vf900/page5.shtml

אבל הסיטרין טוב יותר מה V1 אפילו במהירות נמוכה ובמהירות גבוהה תחת עומס ההפרש מגיע ל 5 מעלות. באוברקלוק ההפרש תחת עומס מגיע ל 7 מעלות:

http://www.ocia.net/reviews/sytrinvf1/page5.shtml

מסקנה, הזלמן טוב יותר מה V1.

חברים,אל תשכחו שהסיילנסר מוציא את החום מהמארז החוצה לעומת הזלמן שלא.

אולי אני צריך באמת לרענן משחה,מוזרה לי הטמפ' הזו...

במארז עם סירקולציה סבירה זה לא משמעותי. אל תשכח גם שאם הולך המאוורר על הסיילנסר אתה בבעיה, מה שלא נכון לגבי הזלמן וה V1 מעבר לעובדה ששניהם מקררים יותר טוב ממנו.

פורסם

integral השכלתי אבל בכל אופן ה-900 לא היה מתאים לכרטיס שלי אז לקחתי את ה-v1 ואני מאושר.

לגבי הסילנסר הוא שקט טוב אבל היריבים שלו הרבה יותר טובים ממנו יש לי את שניהם גם את הסילנסר וגם את ה-v1 וההבדל שמים וארץ.

פורסם

למה לא היה מתאים לכרטיס שלך?

פורסם

כעיקרון באתר של zalman רשום שזה מתאים אבל החנות ששאלתי אותה אמרה לי שהוא לא יתאים.

פורסם

לנועה אין את ה 900 עדיין למיטב ידיעתי.

פורסם

V-1 עם שני מאוררים יקח את הזלמן בלי בעיה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים