עבור לתוכן

ACDSee Pro תוכנה פיצוץ - שמה את Picasa בכיס הקטן

Featured Replies

פורסם

אני זוכר את התוכנה הזאת עוד בימים שהמודם שלי היה משמיע קולות... :)

זו באמת התקופה שהתחלתי להשתמש בה..... מודם 28K רעשן במיוחד.... ;D

פורסם
  • מחבר

moonjib - צר לי אך אנחנו עדיין עם של גנבים (ואנוכי בעמי יושב), אני אמשיך להשחיל סמיילים אהובים עליי איפה שבא לי, ואמשיך להגיב עניינית (לדעתי) גם על נקודות מטופשות וחסרות כל רלבנטיות כגון כביכול שאתם מכירים את ACDSee (גרסה 0) לפניי רק כדי להדגים שגם אני יכול לבזבז רוחב פס יקר ודפים בפורום למטרות בידור איכותי!

רמת הדיון של חלק מה-י-ל-ד-י-ם פה היא בערך ככה:

"וואלה ווינדוס ויסטה יצא עם ממשק מתחרה למק ובטיחות מתחרה ללינוקס? אני על ווינדוס 95 עוד כשהייתי בגנון אז מה תגיד על זה??"

אותי זה פשוט משעשע להשתעשע אתכם, ואני לא בטוח למה אתה מרוגז כל כך. זה לא בריא, מתוק.

4991162.gif

פורסם

moonjib - צר לי אך אנחנו עדיין עם של גנבים (ואנוכי בעמי יושב), אני אמשיך להשחיל סמיילים אהובים עליי איפה שבא לי, ואמשיך להגיב עניינית (לדעתי) גם על נקודות מטופשות וחסרות כל רלבנטיות כגון כביכול שאתם מכירים את ACDSee (גרסה 0) לפניי רק כדי להדגים שגם אני יכול לבזבז רוחב פס יקר ודפים בפורום למטרות בידור איכותי!

רמת הדיון של חלק מה-י-ל-ד-י-ם פה היא בערך ככה:

"וואלה ווינדוס ויסטה יצא עם ממשק מתחרה למק ובטיחות מתחרה ללינוקס? אני על ווינדוס 95 עוד כשהייתי בגנון אז מה תגיד על זה??"

אותי זה פשוט משעשע להשתעשע אתכם, ואני לא בטוח למה אתה מרוגז כל כך. זה לא בריא, מתוק.

4991162.gif

לי בהתחלה זה נראה מתנשא. אם זה לא, אז סבבה.

:xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

:-*

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

בדקתי את ACDSee Pro, ואני חייב לציין שמהירות העבודה והאפשרויות מרשימות למדי, אבל מבחינת ממשק המשתמש היא לא מתקרבת לקרסוליים של FastStone. בעיקר חסר לי המימוש של פאנלים נשלפים מהירים במצב Full Screen. אם אתה לא יודע על מה אני מדבר, אתה מוזמן להתחיל עם ההודעה הזו. חסרה לי גם אפשרות קלה להגדיל מייד חלק מהתמונה ל-100% (ב-FastStone אני פשוט מחזיק את הכפתור השמאלי לחוץ על הנקודה שאותה אני רוצה להגדיל). כמו כן, לא מצאתי אפשרות ל-Lossless crop של קובץ JPEG. יש בה משהו כזה? זו עוד תכונה שאני לא יכול לוותר עליה היום.

בקיצור, ACDSee היא תוכנה מושקעת ומושכללת, אבל היא הרבה פחות שימושית ונוחה עבורי מאשר FastStone.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים