פורסם 2006 באפריל 1519 שנים אני רוצה לקנות מפסקים כמו של מטוס. ראיתי שיש כאלה ב mnpctech אבל שלחתי להם אימייל בקשר להזמה לארץ והם לא ענו לי. אני זוכר שראיתי כאלה באתר אחר אבל אני לא זוכר איפה... אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג כאלה מפסקים אני אשמח מאוד! תודה רבה!
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים אתה לא חייב להזמין מחו"ל יש כאלה כמעט בכל חנות בארץ שמתעסקת עם רכיבי אלקטרוניקהבאיזה איזור אתה גר?
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים מחבר דבר ראשון תודה רבה! אני גר באיזור השרון ויש לי אפשרות להגיע לאיזור תא והרצליה פיתוח (וכו'). אתה בטוח שיש מפסקים כמו של מטוס? תודה! עריכה: כאלה-
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים גמאני מחפש כאלה!!! יש בFROZENCPU אבל הם יקרים. אם תמצא זולים תודיע לי.. :]
פורסם 2006 באפריל 2219 שנים אם אתה מכיר אנשים שמשרתים בצבא...אז תנסה שישיגו לך...בעקרון תנסה לחפש מישהו שנמצא בתפקיד טכנאי עורב - (טיל בצבא...)בטוח יש כאלה...וכמה עולה יחידה כזאת אם זה משתלם לי אולי אני ישיג לך...vitannn@walla.com
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים אני גם מעוניין במפסקים כאלה אבל השאלהאם יש עוד מישוה שמזמין וכמה זה יצא למפסק אחד
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים מחבר זה בסביבות 12$ למפסק בלי משלוח... אני לא חושב שזה יקר לשלוח את זה לארץ
פורסם 2006 באפריל 2419 שנים אבא שלי היה 25 שנה חיל האויר מהנדס או משו (היה)הוא המציא פטנת שעד היום מישתמשים בו בחיל האויר רק אני לא זוכר מה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.