עבור לתוכן

הקמת רשת אלחוטית

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי כרגע רשת ביתית (חוטית)

בבית שלי יש שלושה קומות

יש שני מחשבים נייחים ומחשב אחד נייד בקומה השניה

ועוד מחשב אחד נייח בקומה השלישית

כרגע יש לי מודם eci 270pr שמחובר ל hub והם נמצאים במחסן בקומה השלישית ומשם מגיעים כבלים לכל המחשבים הנ"ל

המודם כמובן הפכתי אותו לראוטר

עכשיו כבר נמאס מכל הכבלים בבית ואבא שלי כל פעם רוצה כבל במקום אחר מטעמי נוחות וזה כבר בלתי אפשרי כל פעם להעביר מהגג כבלים יש כבר יותר מדי...

אני רוצה להקים רשת אלחוטית שתכלול מוד ראוטר שיעמוד בעומס רב שלא אחרי לילה של הורדות יפסיק לעבוד וידרוש ריסטרט

ו3 כרטיסי רשת אלחוטיים למחשבים נייחים וכרטיס רשת אחד למחשב נייד לא להגזים עם המחיר... (:

אני צריך שהראוטר יהיה ידוע שיש בו נסיון עם פתיחת פורטים ללא בעיות שיהיה כמה שיותר אותו הדבר כמו ברשת הנוכחית

ומה זאני שואל עדיף לעשות הכל לבד או שבזק כבר יעשו את זה עם אחד המבצעים שלהם ?

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

אם יש לך כבר רשת חוטית אז זה ממש חבל לעבור לאלחוטית. תסדר את הכבלים בצורה מסודרת, אפילו תזמין קבלן שיעביר לך אותם בקירות. רשת חוטית לעולם יותר מומלצת מרשת אלחוטית.

אם בכל זאת אתה מחליט על רשת אלחוטית אז תדע שרוב הנתבים כיום לא יצליחו להתמודד עם תוכנות שיתוף קבצים ביותר ממחשב אחד, אלא אם תגביל את מספר החיבורים המקסימלי בכל מחשב, אבל זה ייפגע לך במהירות. 3 קומות זה יהיה קצת סיפור להקים רשת אלחוטית. זה בטוח יהיה יותר כאב ראש מכמה כבלים.

פורסם

בכל מקרה לא כדאי להריץ תוכנות שיתוף על קשר אלחוטי. ניתוק אחד וזה הורס הכל...

כמו שאמר LIIIGHT - אם יש לך חוטי - תישאר איתו.

פורסם
  • מחבר

ואווו לא ידעתי שזה עד כדי כך...

יש אפשרות אולי שמחשב אחד יהיה חוטי והאחרים אלחוטי ?

ובכל מקרה על מה אתם ממליצים ?

תודה מראש !

פורסם

ראוטר ביתי ממוצע מגיע עם 4 יציאות חוטיות לרשת ויציאה אחת לWAN - במקרה שלנו המודם שמתחבר לאינטרנט. ראוטר אלחוטי הוא בדיוק כזה, רק עם מודול אלחוטי בנוסף.

אני בטוח שההמלצות יגיעו עוד זמן קצר... :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים