פורסם 2006 באפריל 1519 שנים לפי מה שהבנתי הנגד יתחמם יותר מידי במתחים שיש ברכב, איך אני מונע את זה? או שנשתמש בנגד של 450 אוהם?
פורסם 2006 באפריל 1519 שנים לפי מה שהבנתי הנגד יתחמם יותר מידי במתחים שיש ברכב, איך אני מונע את זה? או שנשתמש בנגד של 450 אוהם?12V במחשב = 12V ברכב = 12V במטוס ...אם אתה מחבר נגד מתאים לא תהיה שום בעיה מבחינה חשמלית.
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים בעקרון אם היית רוצה להפעיל במקום לד שצורך מיליאמפרים מכשיר שצורך אמפרים אז היית צריך לשים גם נגדים אך בעלי הספק גבוה כמו נגדים קרמיים שיתמודדו עם העברת זרמים גבוהים יותר.
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים בעקרון אם היית רוצה להפעיל במקום לד שצורך מיליאמפרים מכשיר שצורך אמפרים אז היית צריך לשים גם נגדים אך בעלי הספק גבוה כמו נגדים קרמיים שיתמודדו עם העברת זרמים גבוהים יותר. לא קרמי ולא בטיח נגד לבן U.B עם נגד של רבע וואט נדמה לא סוגר על הוואט בקוטר של כ 2 מילמטר הנגדים הקטנים מולחם בכובעון של מנורה שמוכנס ללוח השעונים במקום המנורות הליבון בפיאט טמפרה ונותן תאורה בת זונה יותר חזקה פי 10 מהמקורי עם אור לבן חזק משהו the best והדבר הזה עובד כבר הרבה זמן ככה נדמה לי יותר מחודש אצלי חבר שלי ברכב שלו אז בבקשה לא להגיד שטויות ותאמינו לי אנשים אמרו לי הנגדים ישרפו לך וזה לא יחזיק אתה צריך מיצב מתח עם דיודות מה אני יגיד לכם שמעתי למישהו פה באתר ואמרתי על הז..ן שלי אני עושה עם נגדים ואניי לא מתחרט כי זה עובד ועובד מצויין רק לבדוק עם מולטימר + ו - ולחבר
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים היתי מציע לך לשים קבל כי ליפעמים המצבר לא עומד בעומס (של מערכת חזקה פנסים מזגן וכאלה )
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים היתי מציע לך לשים קבל כי ליפעמים המצבר לא עומד בעומס (של מערכת חזקה פנסים מזגן וכאלה ) רגע תגיד לי מה לא יעמוד בעומס איזה מערכת מה אתה כבר מחבר לד מצוקמק שצורך פחות מ 2 וואט עם נגד רבע וואט
פורסם 2006 באפריל 1619 שנים מחבר שוב תודה לכם.. גם אני חשבתי שהנגד יתחמם וישרף,בגלל זה שאלתי פה מישהו אם נסיון.. ואגב גם אני מחליף את התאורה בלוח שעונים המנורות האלה נשרפות חופשי ועולות 20 שקל לאחתועוד תאורה צהובה לא יפה..
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים חח עם פותחים אותם להרבה זמן הם נישרפות ברכב המישפחתי שלנו לא החליפו מאז שניקנה שנים כבר עברו קבל סינון יעשה עבודה טובה אבל איך שאתה רוצה שהמערכת פועלת היא דורשת אנרגיה בימיוחד עם יש לך אחת גדולה עם סאב וכו... והמצבר לא עומד בזה לדוגמא : באוטו שלנו יש מערכת חזקה וגדולה סאב + 6+מגבר ושהיא עובדת על ווליום מעל החצי הפנסים מהבהבים כל פעם שיש בום וזה יוצא דיסקו אז הלד גם יהבהב ועלול לההרס . עריכה: למה אתה אומר נגד קרמי זה נישמה מוזר ולא מוכר ,תאמר נגד עומס
פורסם 2006 באפריל 1719 שנים לכל הערסים שמצמידים נורות ופלורסטים לרכבים אז מה שאמרתי לא בשבילכם.אני חוזר ואומר שהוספת נגד עומס לספיגת הספק שיכול להיות קרמי זה עבור צרכנים בעלי הספק הצורכים זרמים בהתאם.תתביישו לכם על צורת הדיבור שלכם.
פורסם 2006 באפריל 1819 שנים יש לי רעיון לשים בסאב של הבאגז' קטודה חחאת השנאי מחברים רגיל - + לזרם של המנורה וזהו או שזה יותר מסובך? אין לי כח ליבדוק חח
פורסם 2006 באפריל 1919 שנים יש לי רעיון לשים בסאב של הבאגז' קטודה חח את השנאי מחברים רגיל - + לזרם של המנורה וזהו או שזה יותר מסובך? אין לי כח ליבדוק חח אז זה קטודה של מחשב אז זה רגיל + - במצלחה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.