פורסם 2006 באפריל 2019 שנים מחבר לא נידמה לי שזה אפשרי כי זה הזמן שלוכח למסך לעלות אבל הם יכולים לשפר את זה אם הם יעשו שהמסך לא יהיה חייב לעלות כדי להחליף שיר ואז הז יהיה הרבה יותר טוב
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים שמע אם ההתלבטות שלך היא אייפוד וידאו או הZVM לדעתי עדיף את הM.נכון שהוא עבה יותר ושוקל יותר אבל זה לא יותר חשוב מזמן סוללה יותר טוב ומסך עם איכות תמונה יותר טובה.זה השיקול שלי לפחות. אם הגודל חשוב לך עד כדי כך אז האייפוד הוא גם מכשיר נהדר.תקרא את הביקורת הזאת על הZVM יש גם בסוף השוואה בינו לבין האייפוד, יעזור לך.http://dapreview.net/e107_plugins/content/content.php?content.259
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים מחבר איכות המסך ממש לא משנה לי כי יש לי כבר נגן סרטים ה-A2 שהוא מעולה (רק לזה)ויש לו אותו זמן בטרייה לפי האתר שנתנתה לי גם לIPOD יש זמן בטריה של 14 שעות לא?ויש לי שאלה הסידור של הקבצים הוא כמו בIPOD כי ממש אהבתי את הסידור הזה הוא היה לי ממש נוחולמה יש רווחים בין השיריםFeatures NOT found on the ZVMLine-input audio or video recordingDigital audio outputVoice and radio recording to MP3 (ZVM supports recording only to ADPCM)Support for AC3, OGG, and FLAC audioGapless playback, crossfading between tracks Text file viewingGamesWireless remote control
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים מה הכוונה למה יש רווחים בין השירים? זה ברירת מחדל תמיד שיהיה כמה שניות רווח בין שיר לשיר.אם אתה רוצה ששיר יגמר וישר יתחיל הבא אחריו או שסוף של שיר ישתלב בתחילת השיר הבא ככה שזה ישמע כמו סט זה אופציה שלא אפשרית כרגע לפי הביקורת.אבל זה משהו שניתן לתקן בקושחה.זמן סוללה נראה לי שעתיים לאייפוד וידאו ו4 שעות לZVM (ניגון וידאו).
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים מחבר לא ידעתי את זה אבל זה יהיה נחמד אם לא יהיו רווחים לא זה יהיה יותר טוב (אני חושב)ואיפה ההשוואה בין IPOD לZVMיש לי 411 דולר אז ככה אם אני קונה IPOD זה יוצא יותר יקר כי הוא דורש 2 אביזרים שעולים ביחד 50 דולרואם אני קונה את ה-ZVM אז זה יהיה חיסכון של 20 דולראני רוצה לקנות גם אוזניות איכותיות שאפשר להסתובב אתם ברחוב בלי שתיראה כמו חיזראם יש לכם הצעות אני ישמח
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים בסוף הכתבה.השואה קטנה לא משהו יסודי, יתרונות של הM ויתרונות של אייפוד וידאו. ובמהלך הכתבה הכותב לפעמים משווה בין שני הנגנים מבחינת הפיצ'רים.אל תסתמך רק על זה, תחפש ביקורות על שני הנגנים לא חסר.
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים מחבר יש לך הצעות לאוזניות? התקציב הכללי שלי הוא 411 דולר (אני קונה הכל בחו"ל) אז אם יש לכם הצעות אני ישמח
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים יש לי 411 דולר אז ככה אם אני קונה IPOD זה יוצא יותר יקר כי הוא דורש 2 אביזרים שעולים ביחד 50 דולרואם אני קונה את ה-ZVM אז זה יהיה חיסכון של 20 דולראיזה 2 אביזרים?
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים מחבר מממ אתם יכולים להביא לי קישור לאתר שאני יכל לקנות אותו בהכי זול שאפשר (אתר בחו"ל)ואם אפשר גם המלצה לאוזניות עד 91 דולר
פורסם 2006 באפריל 2019 שנים עזוב EBAYSHOPPING אתר מעולהכמו זאפ שלנוhttp://shopping.com/xSBS-mp3_and_digital_media_players--creative_labs-zen~PRDLT-28597698-28597704-28515285-28597701-28597703
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.