עבור לתוכן

השוואת ביצועים בין 3 מעבדים מסוגים שונים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי את שלושת המחשבים הבאים:

הראשי מבוסס מערכת אינטל עם מעבד פנטיום 4 פרסקוט 3.0 גה"ז סטפינג E0 כמו שכתוב במפרט שלי.

השני מבוסס מערכת אינטל עם מעבד פנטיום 4 נורטווד 2.4 B

של אשתי מבוסס AMD עם מעבד אתלון XP ברטון 2500+

למחשב הראשי יש 1 ג'גה זיכרון ולשאר 512 מגה כולם בדואל DDR

מה שמפליא אותי הוא כשאני משחק NBA 2006 מרגע סיום הגדרות המשחק ועד להעלאת המשחק הנורטווד והברטון מעלים את המשחק תוך מספר שניות בודדות לעומת הפרסקוט שהוא יותר חזק באופן משמעותי משניהם לוקח לו להעלות את המשחק לפחות 30 שניות, משהו לא הגיוני בכלל.

איך זה שהמעבד החזק יותר עובד לאט יותר? האם זה בגלל צינורות העיבוד הארוכים יותר?

פורסם

קשה לי להאמין וקשה להשוות במצב כזה אולי המחשב עם המעבד החזק יותר מלא בתוכנות יותר מלא בספיי או סתם המערכת הפעלה נשחקה עם הזמן לא יודע דיי קשה להשוות במצב הזה...

מהם כרטיסי המסך של כל אחד מהמחשבים?

אתה צריך לבדוק את זה יותר לעומק!

פורסם

בכל מקרה זה לא קשור למעבד

אם אתה רוצה לנטרל כל השפעה חיצונית תשווה את המערכות עם אותו הכרטיס מסך, ותעשה איחוי לדיסק הקשיח

פורסם
  • מחבר

הדיסק הקשיח במחשב החזק מהיר יותר מהדיסקים במחשבים האחרים - 8 מ"ב זיכרון לעומת 2 והוא גם מאוחה באופן סדיר. מערכת ההפעלה היא התקנה של פחות מחודש, בקיצור בכל מצב המחשב הראשי שלי חזק מהאחרים, בראשי יש לי רדאון 9800XT בנורטווד 2400 יש לי רדאון 8500LE וב AMD יש לי רדאון 9550.

ד"א המשחק עלה מהר גם כאשר בהתחלה ה9800 היה מורכב על מערכת ה AMD לפרסקוט עברתי רק לפני חודש.

פורסם

לא יודע משהו פה משונה לי...

בטוח שהמחשב החזק עובד כמו שצריך הכוונה הזכרונות ב200MGHZ המעבד באמת ב3? משהו מוזר למרות שקשה להשוות אבל בכל זאת אם זה מה שאתה אומר המחשב הראשי חזק פי כמה וכמה מהשאר!!! :nixweiss:

פורסם

במחשב "הראשי" יש לך תכונות פתוחות או כול תוכנה דרייביר אחר שאין בשאר..

פורסם
  • מחבר

אין שום דבר שרץ ברקע.

פורסם

אין שום דבר שרץ ברקע.

...שאתה יודע עליו. נסה להריץ SpyBot ו- Ad-Aware או אפילו XoftSpy.

כמו כן בטל דברים ב MsConfig בלשונית StartUp, אם אתה יודע כיצד.

אם לא תראה שיפור, הצעתי לך תהיה פירמוט והתקנה מחדש של מערכת ההפעלה,

בדיקת תקינות הזיכרונות, או התפשרות על המתנה של 30 שניות.

פורסם

1. נסה לעדכן את כל הדרייברים למחשב עם הפרסקוט.

2. תתקין תוכנות benchmark בכל המחשבים (כמו 3DMark, Sandra וכד') ותשווה בין התוצאות. לפי הנתונים שנתת, הפרסקוט אמור להוביל בכל המבחנים (יותר מהיר, יותר זיכרון, דיסק קשיח יותר טוב). אם הוא נותן תוצאה נמוכה יותר בחלק מסויים (זה יראה יותר טוב בסנדרה, שם המבחנים מתחלקים לקטגוריות שונות), תוכל להסיק ששם יש בעיה ואז לנסות ולטפל בה (עידכון דרייברים, ניקוי/איוורור, החלפת החלק וכד').

פורסם

אתה משחק בכל המחשבים באותו הגדרות?

פורסם
  • מחבר

כן, באותן הגדרות

פורסם

נסה את REGISTRY MECHANIC ותעדכן

פורסם
  • מחבר

נסה את REGISTRY MECHANIC ותעדכן

מה בדיוק יש לעדכן, אם כבר אתה נותן תשובה תהיה יותר פרטני.

פורסם

התכוונתי שתעדכן אותנו במה קורה אחרי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים