פורסם 2006 באפריל 1419 שנים שלום רב!לאחרונה קניתי מחשב חדש ובביוס אין לי תאפשרות של לעשות אוברקוק, אפילו לא מופיע לי שורה עם ה CPU FREQUENCY.לוח אם: GIGA-BYTE 81945GMEמעבד: INTEL PENTIUM D820 2.8.הביוס שלי מעודכן לשנת 2006וניסיתי ללחוץ CTRL+F1 וזה לא עשה כלום. אולי אתם תדעו.הינה הלוח באינטרנט: http://www.gigabyte.com.tw/Products/motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2178
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים כן הם תומכיםודע לך שכל לוח "תומך" OC חוץ מלוחות של אינטלל כי שם נועלים תאפשרות.
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים מחבר אז למה בביוס אין לי בכלל תאפשרות לעלות את ה CPU FREQUENCY- השורה אפילו לא מופיעה לי.ויש לי עוד מחשב ישן עם לוח של ECS הדגם: P4VMM2 ושם מופיעה לי האפשרות אך האפשרות נעולה.האם ישנה דרך לפתוח את הנעילה??תודה מראש!בר
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים אז למה בביוס אין לי בכלל תאפשרות לעלות את ה CPU FREQUENCY- השורה אפילו לא מופיעה לי.ויש לי עוד מחשב ישן עם לוח של ECS הדגם: P4VMM2 ושם מופיעה לי האפשרות אך האפשרות נעולה.האם ישנה דרך לפתוח את הנעילה??תודה מראש!ברכנראה נעלו גם בלוח שלך
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים מחבר שמעו גיליתי משהו חדש בלוח שלי יש לי ג'מפרים על הלוח שנקראים TPM אני לא יודע בדיוק מה הם עושים אבל הם קשורים לביוס.אני ירשום מה הם עושים ל]פי הספר:1. LCLK2. GND3. LFRAME4. NC5. LRESET13. RSVO18. CLKRUN19. LPCPD20. RSV2היו עוד אבל אילו היו נשמעים לי הכי חשובים.ואגב זה לא ג'מפרים זה כניראה מתחבר עם כבלים.
פורסם 2006 באפריל 1419 שנים אין קשר ל-TPM (?Trusted platform module)לוחות מודרניים לא עושים שימוש בג'מפריםנסה לעדכן BIOS, אם זה לא עוזר, כנראה שהלוח פשוט לא מאפשר אוברקלוק. זה לא יהיה הלוח הראשון של ג'יגהבייט שלא מאפשר אוברקלוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.