עבור לתוכן

איך ה MP3 הזה? ( SilverLine )

Featured Replies

פורסם

אבל הוא 5 ג'יגה

אולי יש לו חסרונות אבל הוא הכי משתלם

זה 5 ג'יגה

במחיר שלו תוכל לקנות 512 טוב או ג'יגה ג'נרי

תחליט לבד

• תגובות 41
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Summary

What's good - It looks really cool

- Small & slim

- Rather fast transfers

- Quite a big LCD screen, sharp and easy to read

- Sounds good, EQs are useful too

- Individual lights for each button

- Easy to use

- Cheap

What's bad - Buggy! The shipped m:trip software and MR-100 firmware were problematic

- Dodgy firmware upgrade process

- Cannot display Chinese text

- m:trip software cannot handle Unicode filenames

- Must add music into m:trip music library before transferring to MR-100

- AC adapter can only charge through the dock

- Slow startup of player; lacks "instant-on" of other players

- LCD appears washed out in bright sunlight

- Firmware still not stable, occasional hangs

- No custom EQ

- Battery life could be improved

- Non-removable battery

- Headphones output power very low

- Lousy quality earphones provided

- Lacks FM tuner, voice recording

http://www.monsternet.org/reviews/mr100/index.php

הציון הסופי הוא 6 מתוך 10 אבל רשימת החסרונות הארוכה יחד עם העובדה שבמקרה הזה הנגן הוא מחודש מראה שעדיף לחסוך עוד קצת כסף ולקנות נגן איכותי יותר.

שמת לב איזה חסרונות אלה? חסרונות שלא אמורות להזיז לאף אחד, אז צריך להשתמש בתוכנה בשביל להעביר שירים......so what?! כאילו מישהו ימות מזה, גם בipod משתמשים בתוכנה, גם אצל קריאטיב משתמשים בתוכנה, גם אצל iriver משתמשים בתוכנה. רוב הבעיות שלהם זה בעיקר עם התוכנה, אז יש לו סוללה שאי אפשר להוציא......כאילו במחיר הזה, למי אכפת?! הסוללה שלו מצויינת, מחזיקה יותר מסוללה של נגן ג'נרי ולא עולה כסף לקנות כל פעם חדשה. עוד חיסרון שהם כתבו, לא רואים טוב באור שמש, ברוב הנגנים זה ככה, אין מה לעשות. שמעתי אותו, והנגן מספק איכות הרבה יותר טובה משל הג'נרים זה בטוח. אז עם כל הכבוד החסרונות האלה לא אמורים להזיז לאף אחד, חסרונות הכי שטותיים בעולם. יחסית למחיר הנגן מושלם ולא תמצא עוד משהו במחיר הזה, אפילו עם תחסוך, בשביל לקנות נגן 5 ג'יגה זה מינימום 800 ש''ח.

פורסם

אני מבין שאתה כנראה לא יודע לקרוא טקסט בשלמותו אז אני אתרגם לך חלק נוסף מהחסרונות:

* גירסאות התוכנה והקושחה שמגיעות עם הנגן מלאות בבאגים והקושחה לא יציבה.

* אין רדיו FM (אפילו לנגן ג'נרי מסריח יש רדיו FM).

* איכות האוזניות המגיעות עם הנגן היא מחפירה.

* זמן הסוללה יכול להשתפר...

ובנוסף לכל זה הנגן הוא מחודש...

פורסם

עוד ציטוט נחמד מהאתר

Final words? The Olympus m:robe MR-100 scores high on looks. Its small and slim size means you can slip it in your pocket and not worry about a bulge. This is a player you definitely would not mind pulling out of your pocket to show off. However, there are just too many problems with the MR-100. If you want a good looking player, and can live with its shortcomings, then the MR-100 is for you. Otherwise, keep away from it.

פורסם

אני מבין שאתה כנראה לא יודע לקרוא טקסט בשלמותו אז אני אתרגם לך חלק נוסף מהחסרונות:

* גירסאות התוכנה והקושחה שמגיעות עם הנגן מלאות בבאגים והקושחה לא יציבה.

* אין רדיו FM (אפילו לנגן ג'נרי מסריח יש רדיו FM).

* איכות האוזניות המגיעות עם הנגן היא מחפירה.

* זמן הסוללה יכול להשתפר...

ובנוסף לכל זה הנגן הוא מחודש...

צודק, הרדיו fm חיסון לחלק מהאנשים.

איכות האוזניות היא בסדר גמור (שוב, לא ברמה של האוזניות שמקבלים בנגנים איכותיים יותר, אבל מה שבטוח זה שהם יותר טובים מהג'נרים)

בקשר לגרסאות התוכנה והקושחה, לא הייתה לי בינתיים אף בעיה, ומה שכן תמיד אפשר לעדכן ולסדר הכל בלי בעיות.

וזמן הסוללה לפחות יותר מ10 שעות מסכנות.

נתנו לו את הציון הזה בגלל שהוא לא יכול להתחרות עם נגני דיסק קשיח אחרים, אבל אם תשווה אותו לנגני פלאש, הוא עדיף בהרבה יותר. או שאתה מנסה להגיד שעדיף לקחת נגן ג'נרי?

פורסם
  • מחבר

מה זה לנגן ג'נרי?

פורסם

נגן ג'נרי..זה נגן שהחברה שלו לא מוכרת..והוא לא איכותי בלה בלה בלה

פורסם

נתנו לו את הציון הזה בגלל שהוא לא יכול להתחרות עם נגני דיסק קשיח אחרים, אבל אם תשווה אותו לנגני פלאש, הוא עדיף בהרבה יותר. או שאתה מנסה להגיד שעדיף לקחת נגן ג'נרי?

דווקא הוא כן יכול להתחרות עם נגני פלאש ואף לנצח אותם. נכון שהוא מציע נפח אחסון גדול יותר אבל מצד שני הוא פגיע יותר מבחינה פיזית, הוא כבד יותר והוא גדול יותר ואלו רק חלק מהחסרונות אל מול נגני פלאש. בנוסף לכך הנגן מחודש ואינך יודע באיזו איכות באמת תקבל אותו...

אני הייתי הולך על נגן פלאש כמו ה-Sansa e140 1GB של סאנדיסק שמציע אפשרות הרחבה עתידית של 2GB.

פורסם

אוי.......נו באמת, תגיד לי חיסרון משמעותי אחד שיש לו (חוץ מזה שאין לו fm, כי לא לכולם זה חיסרון). חוץ מזה תאמין לי שלסאנדיק יש לא פחות חסרונות, ממשק מסורבל, זמני סוללה ממוצעים ביותר, נפח זיכרון יותר קטן. אני קיבלתי את שלי באיכות מצויינת ותזכור שיש אחריות ככה שאם יש תקלה תמיד ניתן להחליף, זה שהוא מחודש לא אומר שהוא יד שנייה, זה אומר שהוא מתצוגה או שפשוט אנשים החזירו אותו במהלך 14 יום. הוא שוקל 100 גרם, כמו פלאפון, אני לא חושב שזה אמור להוות בעיה במשקל.

פורסם

מוצר מחודש - מוצר שהיה ברשות הצרכן, הוחזר ליצרן או ליבואן, נבדק, תוקן בהתאם לצורך ונארז מחדש לשם מכירתו.

ולא כמו שאתה טוען... כך יוצא שיכול להיות שהנגן היה אצל מישהו במשך כמה חודשים, ספג מכות ואז שבק חיים והוחזר לחנות לשם תיקונים. הם הביאו לו מכשיר חדש ושלחו את המוצר ל"חידוש" או כמו שאני מכיר חנויות בארץ הן בטח פשוט תיקנו אותו אצלהן ואז ארזו אותו מחדש בשביל למכור אותו. לא מצויין האם האחריות היא אצל היבואן או אצל החנות וחשוב מאוד לבדוק זאת.

פורסם

גם אני קניתי את האולימפוס(לא קיבלתי עדיין).

הם אומרים שזה נבדק וכל זה אצל היצרן.

לא בחנות ולא אצל היבואן.

שנה זה מספיק זמן כדי לדעת אם המוצר פגום, לא?

בשבילי הוא עונה בדיוק על הצרכים... שזה MP3 בלי קשקושים וטלווזיות.

בקשר לאיכות השמיעה, זה בעצם ההימור פה.

אגב... ראיתי באתר של אולימפוס שלט, מישהו יודע מאיפה משיגים בארץ?

ומגיע נרתיק כלשהו עם הנגן?

עריכה:

לינק

http://www.cameraclub.biz/shop/article.asp?article=13

פורסם

מה שבטוח זה שהאולימפוס הזה עדיף על הסילבר ליין

פורסם

רורררררררררררר :xyxthumbs:

פורסם

רורררררררררררר :xyxthumbs:

?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים