עבור לתוכן

צריך המלצה טובה לספק כוח ...

Featured Replies

פורסם

ואני חושב שמה ש MCFLY אומר שווה בדיקה

• תגובות 35
  • צפיות 2.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני אומר שזה שווה אימייל לפורום של התקנים

פורסם
  • מחבר

ואוו,

אני רוצה לציין שאני לא מבין כלום בספקי כוח, צירפתי מפרט של לוח אם ורכיבים על מנת להמחיש את ההספק הדרוש (אני מניח ש-300 ואט זה מספיק) ועל מנת שתדעו אילו חיבורים אני צריך שהספק יוציא לי (חיבורי חשמל ל-2 או אפילו 3 הרד דיסקים, חיבור ללוח האם, צורב DVD+צורב רגיל, כרטיס מסך\קול\טלוויזיה... אם אתם צריכים עוד מידע אני אשמח לספק אותו ע"י פתיחת מחשב ו\או שימוש ב-AIDA32 או משהו כזה...

אין אפשרות שאני אגיע לנועה למעבדה שיבדקו דברים אבל אם אתם רוצים שאשלח מייל לחברה או משהו לברר זה כבר יותר מתאים לי אך ייתכן שהתשובה לא תגיע כל כך מהר... לא איכפת לי להוסיף עוד 30 שקל למשהו שיהיה אפילו יותר שקט או יותר עדיף..

אני סומך על כל מי שהגיב ומקווה שבסוף ניתן יהיה למקד לי בבטחון משהו מתאים.

תודה רבה וחג שמח לכולם!,

נדב.

פורסם
  • מחבר

חבר'ה אני לא יודע מה לקחת בסוף, HEC או FSP?

אתם חושבים שאני צריך להעלות את התקציב?

רוצים שאשלח מייל לחברת FSP בקשר לבעייה האפשרית שציינתם? (רק לא בטוח איך בדיוק לנסח את המייל, כאמור אני לא מבין בספקים)

פורסם

שלח להם אימייל, משהו בסגנון הזה

I was looking to buy your FSP300-60THN from a local retailer. I have an old P3 system which I was told doesn't utilize the 12V2 rail. I've noticed the minimal load requirement and was wondering if there might be problems using this PSU with my system?

פורסם
  • מחבר

עבר כבר שבוע והחברה עדיין לא חזרה אליי.. נראה לי שאוותר על הספק שלהם .

אני הולך או על ה-HEC עבור מחשב שימשיך לשמש אותי או שאמכור את המחשב כמו שהוא לחבר, אני הולך לבקש המלצה למפרט ונראה איך זה מתקדם..

תודה רבה לכולם :xyxthumbs: !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים